Uusi suosikki: Party Party app

6a00d8358081ff69e201a511e306cb970c-800wi.jpg

Tein keväällä postauksen suosikkiappseistani joita käytän kuvien muokkaukseen. Listalle pääsi myös loistava Beautiful Mess -app, jonka takana ovat Beautiful Mess -blogin Elise & Emma. Appsilla on helppo lisätä kuviin tekstiä, piirroksia ja tehdä kollaaseja. Tietysti näin graafikkona arvostan sen nättejä fontteja ja kuvituksia myös paljon. Nyt nämä samat naiset ovat luoneet uuden appsin nimeltä PARTY PARTY.

Party Party appsilla on helppo tehdä videoita ja kuvasarjoja yksittäisistä kuvista, samaan tyyliin kun vanhan ajan valokuva-automaateissa. Kuviin ja videoihin saa tietysti myös lisättyä filttereitä ja efektejä ja niiden nopeutta voi säädellä. Videot voi myös ladata blogiin, koska itseäni ainakin ärsyttää Instagramin video-ominaisuus, joka ei tallenna videota, ellet lataa sitä samantien kaikkien nähtäville. Täytyy selkeästi järkätä tyttöjen ilta, jotta pääsee testaamaan yhteiskuvausmahiksia tällä appsillä!

FIVE

Photo

FOUR

Täytyy myöntää että fanitan näitä naisia kyllä ihan täysillä: blogi, appsit, yhteistyöt ja kaikki mitä he tekevät; yhtä tyylikästä!

Ehkä oma blogini on joskus vielä yhtä hieno ja ammattimainen. Siinäpä tavoitetta!

Juuri nyt riittää se, että voi tehdä tällaista kun könyää pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen illalla kotiin:

kuva(40).JPG

 

—–

Party Party maksaa Appstoressa 0,89€.

—–

I´m pretty much in love with everything that Beautiful Mess bloggers Elise & Emma do. They have such a great eye on things that look good and their blog is always inspiring. After using the Beautiful Mess app for over a year, I was happy to discover they´ve made a new one.

With the PARTY PARTY app you can easily create photo booth style photostrips and videos and has all the filters and editing things you need.

Thumbs up for these ladies, well done!

—–

Kuvat/pics: Last one: mine, other ones: Beautiful Mess.

Kommentit (16)
 1. Vinny Kumar
  10.1.2018, 21:19

  Olen käyttänyt A Beautiful Mess -sovellusta jo pitkään. Se on niin minimaalinen ja tyylikäs, että rakastan sitä vain.

  Vinny
  https://tweakbox.mobi/

 2. No niin. Nyt yhden kuvan saaminen instagramiin kestää huomattavasti kauemmin kun ABM:n ostin. Kaikki aika menee kun valitsee sopivia reunuksia ja parasta doodlea ja kohta huomaa tunkeneensa ne kaikki yhteen kuvaan kaikissa väreissä.

  Meneekö tämä ikinä ohi?

  Pystynkö julkaisemaan enää yhtään kuvaa Instagrammiin ilman ABM käsittelyä?

  1. Ei mene. T. Mielummin överit ko vajarit :DD

   1. Arvasin saatana.

  2. Hah, tiedän tunteen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *