Hehkeä kuin..Venus ja treenikausi on!

Moikka taasen kaikille ❤️

Täällä olo on ”hehkeä” noin niinkun ironisesti sanottuna. Ensin iski eilen joku ihmeellinen allergiakohtaus jostain, mitä en vielä tiedä ja nokkosihottumaa pitkin kroppaa. Onneksi omalääkäri oli paikalla Mehiläisessä ja sain napattua ainoan vapaan ajan, ja eikun siis sinne. Parku kurkussa sitten näyttämään niitä nokkosihottumia ja lääkärin suurin työ taisi olla se rauhoittaminen….🤦‍♀️

Sain lääkkeitä ja korttarivoidetta. Allergialääke auttoi ja patit laskivat, ja tadaa…. tänä aamuna taas reisiin tuli kunnon leviämät, joten eikun allergialääkettä heti aamusta. Ja juuh, joutunee käyttämään jonkin aikaa, syy- seuraus ei selvillä mutta jos nyt tasottuisi tästä vaikka viikon sisällä.. olisi ihan jeesh… huoks.

Sitten hikoilen kun pieni possu… ihmettelin sitä, ja kalenterista huomasin, että taas ollaan sitten jännän äärellä: ehkä tulee ehkä ei- menkat. Eli kierron se kohta kun aina muutenkin hikoilen ja olo on… kulahtanut, you know, what I mean😂🆘

Eli kokonaisuus on sellainen, että etähommat on parhautta juuri nyt!

Ps. Piti aiemmin jo kysyä, kiinostaako iho/meikkijutut? Itse tilasin juuri kokeiluun uutta seerumia ja lisää Fentyä. Jotenkin tuota Rihannan Fentyä onkin keräytynyt tyyliin:kerää koko sarja ja aika innoissani niistä olen🤸👌

Kertoohan tuo kuvakin jo, että hehkeys huipussaan 😂mutta tässä on käytetty vain Fentyä ja ei meikkivoidetta tms, pelkästään sitä puuteria ja se on super!! Eli laita kommenttia, jos kiinnostelee enempi vinkit ja kokemukset!

Treenikausi&ruokavalio starttasi tänään!!

Yes, ja jipii! Käytiin hyvä keskustelu valmentajan kanssa ja nyt aloitetaan ihan kunnon ruokamäärillä, jotta jaksaa keskittyä liikunnan aloittamiseen kunnolla. Ja voin sanoa, tässä saa nyt seuraavat 6vkoa syödä urakalla…huh! Rutiineja taasen rakentamaan, ja se, mistä tykkään…niin kunnon ”old school” eli perusliikkeitä, isoja ja siihen niitä tukevia liikkeitä. Ohjelma on taasen niin hvyin suunniteltu, mun tausta (eli meidän monen vuoden yhteistyö) on pohjalla ja siitä on hyvä herätellä kroppa töihin.

Aamupala. Trust me, tällä jaksaa, on meinaan syvä kulho! 😂👌

Mä rakastan lisätä painoja, haastaa itseäni ja myös näyttää epäilijöille, että tässä iässä voi…oikeastaan ei ole edes ikäkysymys, niin nostaa ihan kunnon painoja, tehdä kunnolla töitä ja saada lihaksia. Tämä näin sivuhuomautuksena, sillä oikeasti olen törmännyt ajatukseen: tietyssä iässä (siinä, missä nyt olen) ei voi…ei voi nostaa kun pikkupainoja suurella toistomäärällä, esim. Pahkat!

Oma haave on saada vaikkapa rikottua oma penkkipunnerrusenkka: 77,5kg. Tämä ei tapahdu heti, mutta tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, se vaatii vain ja ainostaan duunia.

Huomaan, että suurin ärsytys on se, että joku sanoo ”ei voi”. Ja juuh, on asioita joita ei voi… tai ainakaan ihan niinkuin pitäsi. Ei musta varmaan saisi primaballeriinaa ihan oikeaan balettiin. Varmaan voin opetella liikkeitä ja omaksi ilokseni pyöriä lattialla, mutta se, mitä ballerinalta vaaditaan, not gonna happen. Mutta niin moni asia yritetään peitota iällä tahi muulla. Esim kehopositiivuus 💕mä rakastan sitä, että ei ole koko- eikä ikäsidonnainen, mitä puet päällesi. Kaikki ollaan yhtä arvokkaita ja yhtä hyviä. Saatkohan kiinni tästä ajatuksesta?

Nyt olisi aika syödä jäätävän kokoinen lounas ja sitten jonkin ajan kuluttua aittaan. (se oma kotisali on rakennettu aittaan, siitä nimi)

Huomaan, että omaa mieltä rauhoittaa nämä tutut rutiinit, jotka taas tulevat osaksi arkea. Sen verran kaikkea on ollut ja niinkuin ihmiselämään kuuluu: tulee olemaan, että nämä omat treenihetket ovat sellaisia ankkureita elämän myrskyissä.

Yksi suuri toive täällä on, että tuo iho- hommeli nyt vaan rauhottuisi.. olisi suuri helpotus. Se, kun ei tiedä niin itseäni häiritsee sellaiset asiat eniten. Taidan olla luonteeltani siis tiedonhaluinen 🧐ja pitää langat omissa käsissäni…kun niin ei ole, niin olen superepämukavuusalueella.

Näillä ajatuksilla toivottelen oikein hyvää alkanutta viikkoa ❤️

With love, Maarit

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Iho-jutut kyllä kiinnostaa 🙂 Mulla muuten taitaa olla sellainen samanlainen led-härpäke kun sullakin, kiinnostaisi siitäkin sun kokemukset. Ja treeni-ruokavaliot. Siis ei tarvii mitään tarkkoja määriä yms.laitella kun on henk.koht ja maksettu, mutta jos jotain osviittaa pystyy laittamaan. Ja pistä ihmeessä ”romaania” tulemaan niistä pt/saliohjelma-kokemuksista 🙂

    1. Mahtavaa!!! 🙌Niitä sitten lisää ❤️ Ja mielelläni kertoilen Led- naamiosta kokemuksia ja yleisellä tasolla ruoka/treenit. Yleisesti ajatellen niistä ei kandee tehdä rakettitieteen näköistä ohjelmaa, vaan simppeliä ja helppoa toteuttaa, sekä näin on muuten vielä kukkaroystävällistäkin 🤸
      Laitan romaanin oikeastaan enemmän kuin mielelläni, sillä se kenttä on täynnä laidasta laitaan ohjaajia. Omat kokemukset ovat olleet välillä mielenkiintoisia, parhaimmillaan kuitenkin opettavia ja erittäin tehokkaita. Yksi näistä on se, kenen valmennuksessa nyt olen, ja meillä on about…hmm…7v….yhteistyötä takana, välissä oli pidempi taujo, kun kävin läpi henk.koht traumoja ja selvittelin niitä suhteessa elämään nyt. Sekin on tärkeää, että pää ja tekeminen on kutakuinkin samaa mieltä menosta. Hyviä ideoita! 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *