Maalattuja lehtiä

Ladataan...
saarah visual diary

Olen tänä kesänä alkanut ostella kotiin kukkien lisäksi vihreitä asioita. Siis yksittäisiä isoja lehtiä tai pienempiä oksia. (Okei, olen haalinut niitä pari kertaa myös salaa puista; kaduilta ja puistosta).

Mutta voisiko lehtiä myös maalata? Tätä on ehkä pakko testata!

...

Share

Piristystä lastenhuoneeseen

Ladataan...
Tuikkunen KOIVUMAA

Instagramin syövereissä törmää aika ajoin todellisiin aarteisiin, kuten meikäläinen viimeisimpänä Ricebabyshopin supersuloisiin lasten sisustustyynyihin ja pehmoleluihin.

Kun puhelimeni ruudulle lävähti eräs aamu kuva...

Share

Hiljaiseksi vetää

Ladataan...

Viime päivät ovat vetäneet hiljaiseksi..arvannette ehkä syyn.

Tänään minun oli tarkoitus kirjoittaa teille lisää juttua puolapuista mutta mediassa pyörivä aihe ei anna mielenrauhaa..itku on ollut herkässä. Itkin eilen illalla, itkin auton ratissa päväkotimatkalla selittäessäni lapsilleni, kuinka onnellisia me suomalaiset saamme olla ja kuinka hyvin meillä asiat täällä ovat. Viime päivien uutisointi ja kuvat hukkuneista pikkulapsista huuhtoutuneina Välimeren rannoilla pyörivät alati...

Share

Uusi olohuone

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Nurkka kerrallaan uusi kukkaolkkarimme alkaa olla valmiimpi. Vielä puuttuu tauluja seiniltä ja muuta pientä, mutta isot kokonaisuudet ovat jo löytäneet paikkansa. Taulujen asettelu aloitettiin synttärilahjaksi saamallani taiteilija Jyri Pitkäsen taululla. Seuraavaksi pitäisi löytää paikka Hipin...

Share

Orkidean lumoa

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

 

Sain lahjaksi tämän kauniin orkidean ja se löysi välittömästi paikkansa keittiön ruokapöydän päädystä. Mielestäni kukka sopii tuohon erittäin hyvin, sillä taitaapas taulun tytölläkin olla jonkinlaista kukkaa selässä :)

Alhaalla näkyy myös kirppislöytöni, Hayn Kaleido tarjotin. Olisikohan hintaa ollut 11€, eli ei paha! Meilläkin täällä kodissa...

Share

Eins, dwei, Polizei

Ladataan...
eikku eikkustan

Lapsena huudattamani poliisiauto tuli ilostuttamaan kotiani. Enää sitä ei tarvitse huudattaa eikä valoa vilkuttaa, puhumattakaan että laittaisi sen ajelemaan ympäri huushollia. Nyt riittää, että se symppiksenä tapauksena vain on näyttämässä entisajan lelujen laatua ja kestävyyttä.

...

Share

Europeana

Ladataan...
Gardener Gardener

Nappasin puutarhasta Europeana ruusun kukinnon 10 cm varrella. Se on jo täysin avautunut eikä kestä maljakossa pitkään mutta joskus yksikin päivä on riittävästi. Ruusun kylkeen laitoin oksan hopealehteä, Scabiosan kukkineen siemenkodan ja myös pari tarhaneidon siemenkotaa tillimäisine lehtineen. 

...

Share

Pellavaa Tallinnasta

Ladataan...

Tässäpä oiva reissuvinkki Tallinnaan matkaaville. Vanhasta kaupungista löytyy Zizi-niminen liike, joka myy virolaisia pellavatekstiilejä. Zizin valikoimassa on pellavaa niin makkariin, keittiöön kuin kylppäriinkin ja tekstiilien laatu on ihan omaa luokkaansa! Virolaiseen tapaan hinnat ovat melko edullisia näin suomalaisesta näkövinkkelistä, joten putiikissa kannattaa todellakin vierailla.

Itse ostin edellisellä Tallinnan reissulla Zizistä uudet...

Share

Dag 34: Golv

Ladataan...

Idag har pappa och farbror Tom lagt golvet. Jag blev nästan lyriskt gråtfärdig då jag såg det. Så fint! Jätte nöjd med valet (Ellett Tammi Double White) och ännu gladare för att det finns så proffsiga människor som kan laga ihop det så fint.

Nu börjar lägenheten se ut som ett hem. Och det doftar nyremppat, trä och fräsht.

Själv pysslar jag med gamla lister, dörrar och värme-...

Share

Pages