Parvi - joo vai ei?

Ladataan...
Iidakoo Linnunpönttö

Upea miniasunto parvella - Ruotsista, tietysti. Kuva Fantastic Frank.

 

Parvet, mikä mielipiteiden jakaja! Yksiötä etsiessäni haaveilin löytäväni asunnon, jossa huonekorkeus riittäisi...

Share

Kuparinvärinen markettilamppu

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Mua ei periaatteessa juurikaan kiinnosta

a) polttavan ajankohtaiset trendit

b) muiden mielipiteet.

Ostin taannoin paikallisesta hypermarketista kuparinvärisen kattolampun ja viikon sisällä sen ripustamisesta olkkariin kuulin seuraavat lausahdukset köpisläisten tuttujen suusta (nämä henkilöt eivät tienneet meikäläisen ostoksesta mitään, en siis ole lamppukiusattu):

Kupari on so last...

Share

Siivouspäivän saalis

Ladataan...

Eilen vietettiin Siivouspäivää, tapahtumaa joka muuttaa kadut ja puistot kirppiksiksi. Kuka tahansa voi myydä tavaroitaan ilman lupia ja myyntipaikkamaksua. Tapahtuma on kaksi kertaa vuodessa ja jokaisen Siivouspäivän jälkeen muistaa kuinka kivasta tapahtumasta on kyse.

Tänä vuonna oli tarkoitus mennä itsekin myymään tavaraa, mutta pienten lasten kanssa suunnitelmat usein...

Share

Vinttihaaveilua

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Olen alkanut miettiä, että miten me aiomme oikein toteuttaa huonejärjestelyt sitten kun Sofia tarvitsee (haluaa) oman huoneen. Ehkä siihen menee vielä muutama vuosi, mutta jossain vaiheessa pikkukoululaisella alkaa olla läksyjä ym., jotka vaativat oman rauhan, jota pikkusisarukset eivät jatkuvasti ole rikkomassa. Ja minähän rakastan suunnitella ja haaveilla! Siinä on vaan se huono puoli, että kun saan jotain päähäni, ei se enää lähde sieltä pois.

Nythän tilanne on se, että meillä on...

Share

Kurkistus keittiöön

Ladataan...
soniah Suvi's diary

Vihdoin ja viimein pääsen pitkästä aikaa päivittämään blogiani. Viimeiset viikot ovat olleen yhtä hullunmyllyä, tuntuu ettei mitään muuta ole kerinnyt tekemään kuin olemaan töissä. Mutta nyt kun on ruhtinaalliset neljä päivää vapaata, mikä on erittäin harvinaista itselläni eikä tätä mahdollisuutta tule aikoihin että saisi olla neljä päivää putkeen vapaalla, niin tästä miniloman tapaisesta on otettava kaikki mahdollinen irti.

Tosiaan 10 toukokuuta muutin uuteen asuntooni, enkä ole...

Share

Projekti viinikaappi

Ladataan...

Havahduin eräs päivä siihen, että olen asunut nykyisessä asunnossani kolmisen kuukautta enkä ole vielä kertaakaan ostanut viiniä kotiin. Mitä minulle on tapahtumassa!!?!? Tarkoittanee siis sitä, etten kertaakaan ole nauttinut lasillista täyteläistä punkkua tai raikasta valkkaria ihanassa uudessa kodissani.

Naapuristani löytyy toinen toistaan ihanampia...

Share

Lauantain parhaat

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

Puuvartisille oksille, etenkin syreenille, laitan maljakkoon kuumaa vettä

Naapurin rajalla osin meidän ja osin heidän puolellaan suurten koivujen katveessa kukkivat yhtä aikaa omenapuu, pihlaja,...

Share

Makuuhuoneen lipasto

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Parin viikon takaiselta Ikean reissulta tarttui mukaan paljon tavaraa, joista tärkein oli suuri, valkoinen Hemnes-lipasto. Lipasto saatiin huutavaan tarpeeseen, akuuttiin säilytystilan puutteeseen (hamstraajat tässä päivää).

 

...

Share

No nyt on söpöä!

Ladataan...
Mimilla Mimilla

 

 

Vain kukat puuttuu! Vaaleanpunainen kori on itsevirkattu, liinat kirpparilta, iso vihreä ruukku Tiger:sta ja muut kirpparilta

Vihdoinkin! Mintunvihreä ja vaaleanpunainen ovat löytäneet paikkansa kodistamme, kyllä nyt on söpöä ja suloista. Nämä ovat kyllä ehdottomasti olleet minulle tämän kevään hyvän mielen värejä. Yritin jopa...

Share

Pages