Uutta olohuoneeseen

Ladataan...

25.1.2018 //

Olohuone sai uutta ilmettä lomallani, kun vaalea tapetti seinältä sai väistyä maalipinnan edestä! Idea lähti siitä, kun suunnittelimme että tv nostetaan seinälle.

Päätyseinässä oleva tapettihan on Teemun valitsema. Kriteerini tapetille oli vain että harmahtavaa. Ajattelin nyt jatkaa harmaata...

Share

Kodinkierros: Kylpyhuone ja sauna

Ladataan...

9.10.2017 //

Vihdoin on listatkin paikoillaan kylpyhuoneessa, joten pääsen toteuttamaan tämän postauksen. Jatketaan siis kierrosta meidän kotona kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneessa oli siistit pinnat. Värimaailma laatoissa kuitenkin oli jo vanhan aikainen ja tavoitteena meillä oli saada edullisesti uutta ilmettä pesutilaan. Tähän taloon on suunnitelmissa tehdä putkiremontti tulevina vuosina, ja olemme suunnitelleet että toteutamme kylpyhuoneen remontin runkoihin...

Share

Kodin kierros: Keittiö ja ruokailutila

Ladataan...

5.9.2017 //

 

Kun ensimmäisiä kertoja kävin tässä talossa, ihastuin tilavien huoneiden lisäksi tähän keittiöön. Näin silmissäni jo sen kuinka saarekkeella olisi ihana pyöritellä pullia ja leipoa!

Saarekeratkaisu on todella käytännöllinen; siinä on reilusti sekä työskentely- että säilytystilaa ja lisäksi...

Share

Kodin kierros: Makuuhuone

Ladataan...

25.3.2017 //

 

Nyt pääset kurkkaamaan meidän makuuhuoneeseen, sillä jatketaan kodissamme kierrosta olohuoneesta isompaan makuuhuoneeseen. Tällä kertaa jätän tekstin määrän minimiin ja annan kuvien puhua puolestaan.

Suuria muutoksia ei muuton jälkeen tehty tähänkään huoneeseen; ainoastaan päätyseinän...

Share

Kodin kierros: Olohuone

Ladataan...

21.2.2017 //

Meidän kodin sataan neliöön on sovitettu selkeällä pohjaratkaisulla keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, takkahuone, erillinen wc, kylpyhuone sekä sauna. Takkahuoneesta on käynti takapihalle, josta on näkymät harvennettuun metsämaisemaan. Tämä maisema aukeaa myös keittiön ja olohuoneen ikkunoista. 
Etupihalle jää viihtyisä oleskelutila, joka tulee varmasti olemaan meillä kesällä paljon käytössä.

...

Share

Masukipsi pikku prinssistä

Ladataan...

 

24.1.2017 //

Vauvamasun kipsaus herättää erilaisia mielipiteitä. Monikaan ei kommenteista päätellen pidä tätä kovin käytännöllisenä jatkon kannalta sen säilytyksen suhteen. Toisaalta ymmärrän pointin. Lähestyn kuitenkin asiaa nyt sen kannalta miksi itse halusin tämän tehdä.
 
* Luulen, etten tule ikävöimään masua ainakaan sen koon...

Share

Like a 5-Star Hotel

Ladataan...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love spending time at home. Recently though, I have been a bit too busy and away a lot that I haven't had the chance to take care of my house the way I normally do. 

I like things very tidy and organized and it's my hope to make this place feel like a 5-star hotel every day. While this doesn't necessarily feel like the most home-y place, keeping things organized and all table tops clear from clutter...

Share

DIY-kokeilu

Ladataan...

Heippa taas! Pieni hiljaisuus blogin suhteen valtasi mielen, ja huomaamatta kuukausi meni taas kirjottamatta tänne mitään.

Oon vähän sellanen, että tarviin oikeesti kipinän asioihin mitä teen. Jos ei kiinnosta niin sitten en tee. Ja ei oo kiinnostanu :D Mutta nyt kiinnostaa!

Ostin alkuviikosta Biltemasta edullisesti pari betonista/savista päärynää ja kynttilän jalkaa parvekkeelle. Sain idean että sutasen niihin vähän spraymaalia, mutta muistin että oon nykyään ekoluomuvegehippi...

Share

Kotona

Ladataan...
korhoanna Kaunis arki

...

Share

Inspiraatiota kodin sisustukseen

Ladataan...
Idaemilii Köyhä shoppailija

Tässä teille vähän minun unelma sisustusideoita sekä teille vähän inspiraatiota ja tietoa mistä haaveilen!

Tällaisesta yleistyylistä pidän kotona. Mustista elementeistä, vaalean beigeä, ei maalaisromanttista vaan modernia, mutta kotoisaa. Rakastan myös kukkakimppuja ja tauluja. Peilejä myös jotka yritän salaa ostaa meillä, koska Johnin mielestä peilit tekee asunnosta...

Share

Pages