Tunnelmallista iltaa

Ladataan...
Pikkuvaimo Pikkuvaimo

Iltaisin laitan itseni rauhoittumismoodiin. Suljen tietokoneen ajoissa, käperryn sohvannurkkaan ja rauhoitun. Tunnelmoin kynttilän valossa. Nautin rauhasta, kun kerrankin ei tarvitse tehdä mitään, ei mennä minnekään, ei suorittaa mitään, saa vain olla. Vaikka se olisi vain pieni hetki, sekin riittää. Pieni hetki onnea puolison kanssa. 

Silloin suljen mielestäni pyykkivuoret...

Share

Kotona

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

 

Nyt ei voi muuta sanoa kuin,että morjens,mitkä pari viikkoa tässä on takana. Takki lievästi sanottuna tyhjänä just nyt.

Muutto on nyt siis ohi ja jalkojen alla narisevat oman puutalokodin lautalattiat. Joskus kylmät,joskus lämpimät.

Muutto oli kamala,mutta niinhän se on aina. Harvemman oon kuullut kertovan muuton jälkeen,että voi että miten kivaa oli! Mieltä...

Share

Tummaa tunnelmaa joulukotiin

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Olen ollut aika perinteinen, mitä joulukoristelun väreihin tulee. Meillä on ollut paljon punaista ja kultaista. Punaisia pöytäliinoja ja kultaisia tähtiä. Tänä vuonna olen bongannut monestakin paikasta tummempia sävyjä joulutunnelman luojana. Ensin vähän epäilin, että tuleeko kokonaisuudesta synkkä, jos koristeet ja sisustuselementit ovat tummia, ja jopa mustia. Näin pimeänä vuodenaikana, kun on muutenkin niin synkkää. Mutta täytyy myöntää, että ihastuin trendiin ihan täysin. Jotenkin...

Share

Taideterapiaa

Ladataan...

Mikäli olet sattunut silmäilemään paria viimeisintä postaustani, olet kenties huomannut pientä kireyttä tai no, ihan suomeksi sanottuna vitutusta ilmassa?

Päätin kääntää kelkan ja kaivoin seinää vasten kasatusta taulupinosta muutaman yksilön esiin - sehän on tunnettua että taide terapoi sielua! Eli taulukoukkuja taskussa ja vasara tanassa kohti paljaita seinäpintoja ja mielenrauhaa.

Nämä kaksi taulua on maalannut ...

Share

Tekokuusen plussat

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Kuten kuvista näkyy, meillä on tekokuusi. Taas. Kuusi taitaa olla meillä nyt kuudetta joulua ja vielä se on mielestäni melko hyvässä kunnossa! Luonnollinen tai aidon näköinen se nyt ei ole mitenkään, mutta voiko tekokuusi ikinä olla? Mielestäni parempi, että se näyttää kunnolla överiltä kuin että se yrittäisi jäljitellä oikeaa kuusta siinä onnistumatta kuitenkaan.

 

...

Share

Perjantainen `Pimp my Bouquet´-inspis

Ladataan...
Gardener Gardener

Tein töistä lähtiessäni tänään pienen hyasintti-havukimpun itselleni muta kun pääsin kotiin, oli jo mieli muuttunut. Purin viime viikolla tekemäni Itsenäisyyspäiväkimpun, poistin valkoiset eustomat ja vaihdoin tilalle leikkohyasintteja ja havuja. Kimpun koko laajeni mukavasti ja ilme muuttui toisenlaiseksi.

...

Share

31 lahjavinkkiä jouluun

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Keräsin ihan oikeita lahjaideoita perinteisesti sekä minulle, että hänelle. Sekä tietysti ne tärkeimmät lahjat eli vinkit taaperolle. Lisäsin listaan myös vaihtoehtoja koko perheen lahjaa varten. Tällä listalla aion itse marssia ostoksille. Nappaa ideat meidän tyylistä myös omille lahjaostoksille!

 

7 VINKKIÄ MINUN MAKUUNI (eli "joululahja tyttöystävälle / vaimolle")  /  38€ - 189€...

Share

Parhaat joululahjavinkit koko perheelle

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Ihan hullua, miten aika on taas rientänytkään. Juuri eilen ostin junaliput JOULUlomajunaan ja tänään tein joululahjalistaa. Siis sitä, mitä tulee ostaa ja kenellekin.

Tänä vuonna joululahja-asioissa on helpottanut se, että olen tajunnut, ettei aivan joka paikkaan tarvitse ehtiä. Helpointa on, kun voi klikkailla...

Share

Jouluinen askarteluidea

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Okei okei, on mulla muutakin kun askarteluidea (sekin kyllä on tuolla loppuosassa), mutta piti nyt heittää se tuohon otsakkeeksi, kun "kuulumisia part 4486362930" kuulosti ihan liian tylsältä.

Ruuhkavuodet! Ne painaa päälle ja kovaa. Ennen mulla ei ollut edes hajua koko termistä ja naureskelin että se nyt vaan on joku keksitty sana perheellisille. Mutta kyllä nyt on viimeistään ruuhkavuodet sanana ja käytäntönä tullut tutuksi. Suoritin tosiaan jo yhden työharjoittelun ja tutkinnon...

Share

Pages