Tulevaa ja mennyttä

Ladataan...
bluuberry Elämisen opettelua

Anteeksi pieni kirjoitus tauko, ei ollut tarkoituksena olla näin kauaa kirjoittamatta, mutta aika hurahti nopsaa ohi, kun piti suunnitella asioita ja juosta asioilla ja muutenkin olen kulkenut taas jonkin aikaa täysin sumussa. 

4 päivää sitten saavuimme tyttären kanssa takaisin kotiin, ja olo on niin ihanan vapaa, eipähän tarvi enää riidellä mistään exän kanssa tai kuunnella ex anoppini "ihania" solvauksia äitiydestäni ja tavastani hoitaa tytärtäni.
Mulla ja exällä on taas...

Share

Huono äiti- fiilis

Ladataan...

"Huono äiti- fiilis"..tuo tuttu tunne, joka iskee äitiyteen ajoittain mutta onko samaa käsitettä miehille ja isille? En ole ainakaan vielä kuullut! Jos normaalissa arjessa tuo tunne kalvaa ajoittain, voitte ehkä kuvitella kuinka usein se iskee näin remontin keskellä. Tosin kolmen lapsen jälkeen olen oppinut olemaan itselleni armollisempi mutta se ei silti poista huonoa omaatuntoa tekemättömistä asioista ja äitiyden toisinaan riittämättömyyden tunteesta.

...

Share

Keltainen - Yellow

Ladataan...
KaHeVi Life Time Story

KMN_5321.JPG

Nappasin seuraamastani Nuapurissa-blogista kivan haasteen. Siis minua ei ole haastettu vaan otin sen ihan omin nokkineni koska se vaikutti erittäin hauskalta. Näin värejä ja sisustamista rakastavana eihän parempaa aihetta olekaan. Ensimmäiseksi väriksi valitsin keltaisen koska se on niin ihanan pirtsakka ja yksi ihanista syksyn...

Share

Best Bits Of The Month

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

DSC_3836.JPG

Tänään on kuukauden viimeinen päivä, joten on tullut aika koota kuukauden parhaat hetket yhteen. Syyskuu alkoi sisustuksen päivittämisellä syksyisemmäksi. Makuuhuoneeseen hankin vohvelipintaisen harmaan päiväpeiton, joka antaa kokonaisuuteen syksyisempää ilmettä. Kuvassa näkyvän makuuhuoneen syksyisemmän ilmeen esittelin teille tarkemmin tässä ...

Share

Kurpitsat maljakossa

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Lokakuun ensimmäinen merkkaa täällä halloweenin odottelun alkamista. Monet pihat ja talot koristellaan vaikka mimmosilla hirviöillä ja hautakivillä, kurpitsoilla ja hämähäkin seitillä, joka on ehdottomasti yksi tyhmin "koriste" mitä tiedän...pumpulia pussista joka halloweeninä myydään seittinä, jouluna sitten lumena! :)

Omaan kotiin en yleensä hommaa muuta kuin sen vaki-kurpitsan oven viereen. Ja siellä se saattaa olla vielä maaliskuussakin (kuten tänä vuonna, ups) ilmoista riippuen...

Share

habito habitas habitat...

Ladataan...

...habitamus, habitatis, habitant. Asua verbi latinaksi. Habitare. Tän blogin ensimmäinen sisustusaiheinen postaus (,jonka kirjoittamiseen ja kuvien järjestelyyn meni ikuisuus! Kilometripostaus-alert!) alkaa än-yy-tee NYT:

Kuten aikaisemmassa postauksessani jo mainitsin, mie olin oottanu jo kauan, että pääsisin em. sisustuksen ja asumisen messuille. Olin ihan innoissani, kun kuulin, että tehdään opintomatka sinne. Meiän koululta kaikki halukkaat saikin lähteä matkalle,...

Share

Huutokaupassa

Ladataan...

Kävin viikonloppuna huutokaupassa.

En ole koskaan ollut minkään sortin innokas huutokauppojen asiakas - ne kerrat, jotka olen elämäni aikana niissä vieraillut, on helposti laskettavissa yhden käden sormilla. Mutta tällä kertaa kiinnostus oli sen verran suuri, että pakkohan sitä oli lähteä katsastamaan tavaratarjonta sekä imemään myynti- ja ostohuumaa itseensä.

Huutokauppa pidettiin melko lähellä meidän kotia. Kaupattavana oli koko irtaimisto eräästä kiinteistöstä, joka oli...

Share

Pages