NEW OFFICE

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Terveisiä työhuoneelta! Täällä sitä ollaan (ja kuunnellaan 100m:n päässä hetki sitten startanneiden We Love 90's festareiden bassoja...)!

Uusi valoisa toimistohuone, motivoivat työkaverit (työystävät?) ja ihana ihana syksy! Just nyt en voisi olla onnellisempi siitä, että istun tässä huoneessa ja syyskuu mielenkiintoisine työkuvioineen ja tapahtumineen...

Share

Uniikit karttajulisteet – Bold Tuesday @ Design Market 3.-4.9.

Ladataan...
ChristinaChaneleon Chaneleon

Olen jo pitkään haaveillut kivasta julisteesta, joka sopisi pieneen kotiini. Iskulauseita sisältävät inspiraatiojulisteet eivät ole mun juttu alkuunkaan, eikä tällä hetkellä budjetti taivu kyllä oikein varsinaisiin tauluihinkaan. Haaveilin pitkään maailmankartasta, mutta se alkoi jossain vaiheessa tuntua jotenkin vähän kuluneelta idealta.

Kun törmäsin virolaisen Bold Tuesday -merkin julisteisiin, alkoivatkin...

Share

Syksyn merkkejä

Ladataan...
annagretali ihana tekosyy

Tiedättekö, kroppa on jo syvällä syksyssä. Aamuisin ei tee mieli kömpiä lämpimän peiton alta pois ja vaatteita valitessa ihailee jo pehmeitä neuleita.. Cold brewn kulta-aikakin alakaa olla ohi - nyt mieltä ja sielua vahvistaa kuuma latte.

Näin syksyn kynnyksellä huomaa kukkakaupassaki ihailevansa tummia, syviä sävyjä sekä marjamaisia kasveja. Näimpä tännää mukaani tarttui tällainen nippu silkkaa rentoa kauneutta! Aivan syötävä pieni kimppu.

...

Share

Työ/vierastila lähes valmis

Ladataan...
marja8486 Viimeinkin kotona

Kellarikerroksen työ/vierashuone alkaa olla valmis. Takkaseinältä puuttuu pienet pätkät mustaa maalia ja punatiilitakka on alkuperäiskuosissaan, mutta muuten huone on valmis. Kirjahyllykin puuttuu, mutta sellainen on pian tulossa. Tässä kuvia tämänhetkisestä tilanteesta.

 

Maalasimme mäntypanelit valkoiseksi ja ikkunanpuitteet petsasimme hieman tummemmanruskeiksi. Työpöytä löytyi kirpputori Kisällistä tuoleineen. Iso musta peltinen seinäkaappi kätkeesisäänsä musiikkia...

Share

Koulupöytä ja painajaisia

Ladataan...
HennaAlina HennaAlina

Noin kuukauden päästä se alkaa, mun koulu. Oon törkeen innoissani ja samalla myös kauhuissani. Tässä yksi yö näin painajaista kuinka meinasin eksyä ensimmäisenä koulupäivänä, ja kun lopulta pääsin perille niin kaikki muut oli varustautunut hienoilla kynillä ja luonnosvihkoilla, kun mulla taas ei ollut kuin pieni ruutuvihko ja yksi kynä. Sinä aamuna heti herättyäni avasin...

Share

Valaisin tekee yksityiskohdan

Ladataan...
manik Manik Design

Valaisimet ovat minulle tärkeimpiä asioita, kun mietin kodin sisustusta. Kun koti muuten on pelkistetty ja värimaailma hyvin vaalea, pääsevät upeat valaisimet näyttelemään tarinan pääosaa. Jo ennen remontin alkamista tiesin, että haluan kotiini tietyt valaisimet. Nämä Aarikan Reitti-valaisimet olivat yhdet niistä. Bongasin ne jo viime kesän lopussa, kun ne tulivat uutuutena...

Share

Korut esille

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Kova vimma oppia puukäsitöitä ja korunsäilytysongelma. Niistä syntyi vastaus elokuun ratkaise säilytyspulma -haasteeseen. 

Makuuhuoneeni nurkassa on, vielä toistaiseksi, käytännöllinen jaloilla seisova korukaappi, joka kätkee peilin taakse hienosti ison kasan koruja...

Share

Taas uutta erkkerissä

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Kaikki sellaiset ylevät patsastelijat aina neuvoo, ettei mistään pitäisi valittaa. Mä valitin ja manguin reilu viikko sitten blogissakin sitä, että kaipaan hirmuisesti Stadin bestistäni ja meidän juoruilumaratoneja. Nyt voin ilokseni kertoa, että tyyppi buukkasi lennot Köpikseen ja saapuu syksymmällä tänne ilokseni. Valittakaa siis lisää, kuomat. Se nähtävästi toimii.

Tällä aasinsillalla päästään jälleen suosikkiaiheeseeni ja vuorossa on hullun...

Share

Syksyisiä muutoksia

Ladataan...

Vuosi sitten tähän aikaan oli jo kovasti New Yorkin kuviot mielessä ja lähikuukaudet meni muuttojärjestelyjä tehdessä. Sen takia jokavuotinen sisustusiontoilu jäi kokonaan välistä. Eilen kuitenkin innostuin tästä Wild Thingsin hurmaavasta kukkakimpusta, jonka sain matkaani Urban A:sta ja sain kunnon vimman päälle.

Sisustusjutuissa on muuten jännä lumipalloefekti. Yksi kaunis...

Share

Pages