Yksiön sisustamista- vaatehuone

Ladataan...

Heippa,

Tilaihmeeni pienen pieni vaatehuone on valmis. En vieläkään usko todeksi, että kopperoon menee lähes koko vaatekaappini :) Vaatehuone on noin 1,68 m2 (neliöitä koko asunnossa oli vain 26m2). Elfan tuotteet loksahti paikalleen kaappiin ja seinämän levyjä voi irrottaa, vaihtaa paikkaa, ottaa pois tai lisäillä oman maun mukaan. Äitini valitsi Elfan tuotteet ja minulle jäi vain Granitin-keikka josta tarttui mukaan koukut (kiitos äiti!). 

...

Share

Kesäinen ovikoriste helmistä

Ladataan...
iidusca Everything Beautiful

Muutettuani porukoilta sain siskon kanssa yhteiset helmet mukaan. Keksin väsätä niiden perinteisten rannekorujen sijasta kesäisen ovikoristeen, jonka mallin näytän myös tänne.

Tarvitset 6 pitkää noin 50 cm pitää valmiiksi helmi pujotettua...

Share

Kitarat kotona

Ladataan...

Sori nyt vaan, mutta sisustuksen kannalta miesten harrastukset on yleensä ihan kauheita. On Xboxia, golfbägiä, kamerakopteria, valtavaa telkkaria, erilaista johtoa, hiirimattoa ja polkupyörää (niin kallista pyörää, että sitä on muka pakko säilyttää sisällä kotona). Seuraavana herraseni ostoslistalla on kuulemma projektori ja valkokangas.

Antakaa mun kaikki kestää.

 

...

Share

It plant

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Vihdoin banaanipuita löytyy kaupasta, olen niitä jo pitkän tovin katsellut sillä silmällä. Minun puuni on viihtynyt hyvin kattoikkunan alla lämmössä, uusia lehtiäkin pukkaa jatkuvasti. 

Suuret banaanipuun lehdet ovat vaikuttavat ja kovin trendikkäät tällä hetkellä. Minimalistiseen tyyliini sopivat viherkasvit täydentämään kokonaisuutta ja tuomaan vähän...

Share

PERHANA KUN HÄIKÄISEE

Ladataan...
Maikki Anu Mai

Kesällä valon määrä on ihan huikea ja itse havahdun siihen yleensä silloin, kun illalla yritetään katsoa leffaa ja valo häikäisee tellua. Tai silloin, kun yritetään...

Share

RETKITUOLI

Ladataan...
Maikki Anu Mai

Kesä on pariskuntien yhteenmuuttamisen aikaa. Vuosia sitten jännitin alkuun aika paljonkin meidän yhteistä sisustustaivalta ja mitä se toisi tullessaan. Haaste oli (ja on) aika suuri, kun saman katon alle muuttaa kaksi tyyliltään tarkkaa olevaa ihmistä. Hankintojen yhteiseen...

Share

Pioneja, isosudenporkkanaa ja saponariaa

Ladataan...
Gardener Gardener

 

 

Sain kesälomille lähtiessä tehdä ison kimpun mukaani ja sidoin siihen hurjan määrän pioneja ja isosudenporkkanaa. Kimpun reunamille laitoin Saponariaa eli suopayrttiä, joka on minulle uusi tuttavuus leikkona. Se on kasvutavaltaan hentoinen ja herkkä ja se sopii mielestäni hyvin kesäisiin kimppuihin.

...

Share

keittiön pikapäivitys

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

helposti kyllästyvää sorttia kun olen, on keittiömme alkanut ajanmittaan hieman jurppimaan. eniten jurppii kalsea sysimusta kivitaso, mutta toiseksi eniten alakaappien pyöreät rosteriset vetimet, jotka ovat sanalla sanoen karmeat. tai olivat

koska kaapinovien vaihtaminen tyystin...

Share

Sisustusteema - Kodin kotoisin nurkkaus

Ladataan...
Anniina V Anniina V Blog

Ehdinpäs vielä kuun viimeisenä päivänä tarttua pienen sisustusbloggaajaryhmämme kuukausittaiseen haasteeseen, jonka tällä kertaa esitti Valkoinen harmaja-blogin Suvi ja aiheena oli kodin kotoisin nurkkaus.

Haasteen aihe oli mielenkiintonen, ja sitä...

Share

UNELMIEN MAKKARI

Ladataan...
Maikki Anu Mai

Yes please!

No other words needed.

M.

Share

Pages