Kasveja kaupunkipihalle

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Viikonlopun suunnitelmana on ainakin istuttaa nämä kaunokaiset ulos ruukkuihin. Pidän edelleen suurlehtisten kasvien ja heinien tai ruohojen yhdistämisestä. Kuunliljat ovat kaikkien aikojen suosikkejani.

Nämä päätyvät mattamustiin suuriin ruukkuihin ihan oven vierelle.

Kestävät ihan pientä pakkasta, mutta suuremmat...

Share

Tavarat, joiden hankkiminen ei ahdistanut

Ladataan...
äitiyskoe Äitiyskoe

Kaiken kaikkiaan lastentarvikkeiden hankkiminen ei ole ollut mitään riemua, mistä jo avauduinkin. On kuitenkin muutamia esineitä, jotka tuottavat ihan pelkästään iloa ja joita jaksan fiilistellä. Tärkein niistä on rottinkinen sänky, jonka haimme serkkuni luota...

Share

Kippis

Ladataan...

Onko teillä erikseen juhlissa käytettävät lasit ja arkipäivälasit? Meillä on tai siis pakosta on näin; enhän toki laita maitolaseiksi Iittalan todella pitkäkantaisia, ohuen ohutta lasia olevia pikareita. Ei tulisi mieleenikään. Ekaksikin niistä on hankala juoda. Lasin joutuu nostamaan niin korkealle pitkä jalan takia. Ilmeisesti tarkoitettu tilaisuuteen, jossa seisotaan. Toisekseen ne kaikki pitää tiskata käsin. Kuten kaikki muutkin pikarit.

Jouluksi meillä on nuo matalat ja...

Share

uutta olkkarissa

Ladataan...
leenajj aneel

Viime viikolla tuli tosiaan käytyä ikeassa ja kyllähän siellä sai taas aikaa kulumaa, vaikkakin tällä kertaa kierrettiin varmaan ennätys nopeeta. :-D

Mää lähin hakeemaan tai oikeestaan vaan kattomaan uutta sohvaa mistä oon jo kauan haaveillu ja kyllähä se oli pakko ottaa mukaan ja samalla löyty myös kukille uus pöytä, pieni ja just sellanen mikä sopii tänne.

Vanhoista sohvista on vielä pienempi kahen istuttava täällä, mutta jospa...

Share

Kasvitieteellisessä puutarhassa... shoppailemassa

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Yhtenä päivänä, kun nimenomaan en aikonut tuhlata rahaa, mä päädyin Kööpenhaminan kasvitieteelliseen puutarhaan. Maksuttomuuden lisäksi mua houkutti ajatus puutarhan sisätiloissa tapahtuvasta rennosta haahuilusta, kosteassa lämmössä, kesää leikkien. No ajatus oli houkuttanut muutamaa muutakin, eikä siellä mahtunut kunnolla edes kävellä - saati että olisi mahtunut jotenkin rauhoittumaan tai miettimään kesää.

Joten mä tein uukkarin ja ajauduin puutarhan...

Share

Seleenirubiini ja lisätyövaihe tekee punaisesta lasista kalliimpaa

Ladataan...

TIESITKÖ...

Punainen lasi on kalliimpaa, koska sen valmistamiseen käytetään seleenirubiinia, minkä lisäksi poiketen muun värisistä lasista, se joudutaan vielä kertaalleen polttamaan valmiina esineenä, jotta haluttu punainen väri saadaan aikaiseksi. Joskus punaisen lasin valmistuksessa on käytetty myös kultaa, mutta sen kalleuden takia ainakaan Suomessa sitä ei käytetä. 

...

Share

Halvat matkamuistot ulkomailta, osa 2

Ladataan...

Kuten jo aikaisemmin (eilen) kirjoitin halvoista matkamuistoista täällä, jatkan samalla linjalla eli ihan ilmaisissa sellaisissa! Simpukoiden lisäksi olen kerännyt kiviä, monia, monia kiloja. Joskus on jopa naurattanut, että jos kivien takia tulisi ylipainomaksu :). Ne kivet ovat vaan niin ihania, täydellisen sileitä, täydellisen valkoisia,...

Share

Elämäni sohvat ja yhden muodonmuutos siksi oikeaksi

Ladataan...

En ole ikinä omistanut sohvaa, josta olisin oikeasti pitänyt. Kaikki ne ovat olleet jotenkin vääränlaisia.

Ensimmäinen melkein minun sohvani oli eksäni ostama, moderni jättiläismäinen violetti samettisohva. Näin jälkikäteen ajatellen se oli varmaan aika mainio, mutta siihen aikaan halusin valkoisen nahkasohvan. 

Sellainen meille sitten tuli. Hirveän kallis designsohva sekin. Vähän sohvan jälkeen meille tuli myös koira – jota emme hennonneet ajaa sohvalta....

Share

OUR HOME: baby's room part 2

Ladataan...
karoliinaaaa Karoliina L

Kirjoittelin teille kaksi päivää ennen Adelinan syntymää hänen huoneestaan ja silloin se oli juuri saatu valmiiksi. Tästä linkistä painamalla pääset katsomaan millainen huone silloin oli: http://www.lily.fi/blogit/karoliina-l/our-home-babys-room ja vaikka nyt tämän hetkisessä ei nyt niiin paljoa muutosta olekkaan, niin pienikin muutos usein piristää.

Kuukausien varrella olen nimittäin...

Share

Pages