Yksityiskohtia kodistani

Ladataan...
Alohair Alohair

Meillä on kotona paljon esineitä.Haluaisin olla minimalisti mutta...rakastan tehdä asetetelmia kuvista sekä esineistä.Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion(www.desenio.fi) kanssa ja valikoimasta löysin hyvin itseni näköisiä printtejä jotka istui hyvin kotiini.

...

Share

Miten sisustaa ekologisesti ja edullisesti?

Ladataan...

Kun alkaa pohtia ekologisia arvoja ja haluaa elää niiden mukaisesti, huomaa pian, että ekologisia valintoja joutuu tekemään oikeastaan ihan jokaisella elämän osa-alueella. Matkustaminen on tietysti epäekologista, samoin lihansyönti. Myös harrastuksien kohdalla rupeaa pian miettimään niiden ympäristövaikutuksia. Jooga ei ole kovin paha, mutta miten sitten sisustaminen? Jos sisustaa trendien mukaan, saa olla jatkuvasti hankkimassa jotain uutta, eikä se todellakaan ole yhtään ekologista.

...
Share

minimalistinen pikkuvessa

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

ensimmäinen vilkaisu talon varsinaiseen wc- tilaan.

vessassa jatkuu sama tunnelma ja värimaailma kuin muuallakin talossa. koivuviiluinen seinästä seinään yltävä kaluste, suuri mittatilauspeili ja vaaleat pinnat antavat kauniisti avaruutta tilaan. 

pyyhekoukkuja etsin pitkään sopivia ja lopulta...

Share

Sisäparveke

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Auringonsäteet tulvivat parvekkeelle, kun olin sisustamassa tätä ihanaa asuntoa, joka sijaitsi hienossa Loft-tehtaassa Turussa, ihan jokirannan varrella. Sain vielä yöpyä kohteessa pari yötä, miten ihanaa!

Partsi oli sisäpihalle, joka taas oli lämmitettyä sisätilaa. Parveke siis toimii ympäri vuoden yhtenä oleskeluhuoneena...

Share

Haluan ympäröidä itseni kauneudella

Ladataan...
laurajohanna Laurajohanna

Mä tykkään meidän kodista, totesin tänään melkein ensimmäisenä herätessäni. Siinä vaiheessa poikaystäväni huokaisi helpotuksesta ja päästi pienen tuuletuksen, sillä huomattavasti enemmän hän on viime aikoina kuullut lausetta

but it's not pretty.

Vaikka uusi kotimme onkin periaatteessa kalustettu, puuttuu sieltä kaikenlaista oleellista...

Share

Alkava keittiöremontti

Ladataan...
Katrikainen Katrikaista

Meillä on alkamassa ensimmäinen isompi remontti tässä kodissamme. Kun vajaat kaksi vuotta sitten muutimme, tiesimme, että tulisimme tekemään useampia vähän isompia ja pienempiä hommia, kunhan ensin asettuisimme taloksi. Asunto oli pintaremontoitu edellisen omistajan toimesta lähes kauttaaltaan myyntiä varten ja kaikki oli siistiä ja tarpeeksi meidän näköistämme, ettei ollut mitään akuuttia tarvetta tarttua maalisutiin tai moukariin.

 

...

Share

Morning pics

Ladataan...
tenzba TENZBA

Huomenia.
Moi

Tea

Share

IHANAT KIRPPISLÖYDÖT

Ladataan...
Siri H Still Life

Pitkästä aikaa kirppisjuttuja! Tammi-helmikuun aikana olen kierrellyt kirppiksiä normaalia vähemmän, sillä sitä ennen kävin vakiokirppiksillä melko tiheään tahtiin ettei tavara edes kerennyt vaihtua, joten pidin pienen breikin. Tämän viikon kirppisreissulta löytyikin sitten vaikka mitä kivaa! 

...

Share

Pages