Balmuir SALE

Ladataan...
Avec Marko Avec Marko

Ajattelin vinkata teille parhaillaan käynnissä olevasta Balmuirin alennusmyynnistä!

Balmuir lanseeraa elokuussa uuden percale puuvilla lakanamalliston ja verkkokaupassa on -60% alennuksessa ylelliset satiini puuvillaiset Cannes, Antibes, St. Tropez ja Menton -lakanasarjat.

Käy kurkkaamassa verkkokaupan SALE osiota, jossa poistuvia muodin ja sisustuksen tuotteita alessa...

Share

Aleostoksilla

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

 

Kävin Helsingin keskustan Stockmannilla kurkkimassa, josko sieltä löytyisi hyviä aletuotteita, sekä muuta kivaa, ja löytyihän sieltä :) Minun silmiini pistävät tuotteet tosin eivät juurikaan olleet alessa, mutta kylläpäs sitä mukaan tarttui kuitenkin jotain pientä. 

Sen verran aikaa viimeisestä Stocka viisiitistä kuitenkin oli, että...

Share

Sohvatyynyt

Ladataan...
marjapilami Kotimatkalla

Maailmaan on palannut tolkku ja järjestys. H&M Homen alerekistä löytyi kolme sopivan vaaleaa sohvatyynyn päällistä ja näin ollen sain jälleen kasvatettua tyynyjen nuppiluvun kuuteen. Nyt sohvalla on taas ihanan pöyheää ja ahdasta.

Yritin ostaa nuo poikkikselta salaa, koska se yleensä protestoi kaikkea liian romanttista tai tyttömäistä (ehkä sillä on traumoja siitä kerrasta, kun kannoin ihanat ...

Share

Tyylikäs parvekeviljelmä

Ladataan...
Gardener Gardener

Kesän kaunein parveke löytyi kaverin kotoa ikään kuin ykskaks yllättäen. Vaikka tiesinkin, että hän on hyötykasviharrastaja ja esteetikko, tämä partsi yllätti minut siltikin. Yhdistelmä erilaisia viljelysäkkejä ja ruukkuja loivat kauniin kokonaisuuden. Hauskin idea oli tavalliselle viljelysäkkille ommeltu Marimekon vahakankainen suojapussi. Nerokas ratkaisu, vahakankaan voi pestä...

Share

Vuokralle annetaan saunallinen kaksio Hiekkaharjusta/Tarhurinpuistosta

Ladataan...
kao kao Kao Kao

Minun ihana pikku asunto on nyt vuokrattavana. Asunto on kokonaista kaksi vuotta vanha ja sitä on pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Asunto on jo nyt vapaa, mutta sen saa vuokrata esimerkiksi 1.8. alkaen tai vaikka aiemminkin, jos kovasti haluaa.

Keittiö, se on tupakeittiömallinen. Sieltä löytyvät jääkaappi-pakastin, paikka mikrolle, astianpesukone, keraaminen liesi ja uuni.

...

Share

Stressittömän kesän haaste

Ladataan...
tiittu Tiina Pakkanen

Ihanaa maanantaita kaikille! Jostain syystä tänä maanantaina kello kuuden herätys ei tuntunu niin pahalta kun yleensä viikonlopun jälkeen, ja viikko lähti hyvillä fiiliksillä käyntiin. Viikonloppu oli yksinkertaisuudessaan niin täynnä hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja rentoutumista parvekkeen keinutuolilla, että viikko ei voinut alkaa huonosti. Suosittelen keksimään sunnuntaille aina jotain kivaa ja erilaista, ettei arki tärähdä vasten kasvoja maanantaisin. Tai no aika pitkältihän se on omasta...

Share

Betonista

Ladataan...
Elmu Elmu.

Juhannuksen kurjat säät, isin autotallin sisältämät aarteet, ja pieni viinihumalavälähdys, saivat tämän nikkarin kädet taas sauhuamaan. Koska täysin betoniset hyllyt on ainakin toistaiseksi hylätty idealistalta hurjan painonsa vuoksi, oli saatava joku korvaava versio. Puuta, betonitasoitetta ja paljon siveltimenvetoja. Lopputuloksesta tuli yllättävänkin raffi, ja nämä tulokkaat siirtävät betoni-ikävää ainakin hetkellisesti hieman kauemmaksi.

...

Share

Juttuja kylppäriin

Ladataan...

Isompien linjojen (laatat, kalusteet) lisäksi myös kylppärin pienempiä yksityiskohtia on tullut jo mietittyä. Halusin nykyisen pyyhekoukkulistan sijaan yksittäisiä koukkuja, ja googletin netistä sopivia vaihtoehtoja. Haylta löytyi hauskat koukut, joita valmistetaan viidessä eri värissä: musta, ruskea, shampanja, kulta ja vihreä. 

...

Share

Makuuhuoneen paluu

Ladataan...
marjapilami Kotimatkalla

 

Työkalujensäilytyskomero, roskavarasto, lajittelukeskus, se paikka minne ei heti ulko-ovelta nää, se osio minkä oven saa kii, se jätekasa jonka keskellä on sänky... Meidän makkarilla on ollut monta tehtävää viimeisen alle viikon ajan. Ollaan käyty siellä nukkumassa ja minä vähän vaatekaappiani pöyhimässä, mutta muuten sinne ei oo ollut mitään asiaa. Sinne on ollut...

Share

Pages