Ekat päivät ja kauheesti kaikkea

Ladataan...
Juttis etenemisiä

No nyt on säpinää. Maanantaina lähti käyntiin tää valmennus, tiistaina ja keskiviikkona muuttohässäköinti ja avaintenluovutusvalssi (ehe) ja raivokas loppusiivous ja osoitteenmuutokset eri tahoille ja ihan vaan yleinen sekasorto. Tän lisäksi jokailtaiset luennot ja kotitehtävät ja ja ja töissäkin pitäis käydä. No, onneksi pystyin ottaa alkuviikon vapaaksi töistä joten sen kaa ei oo nyt nii hätä ollu, mutta huomenna esim seiskaan meno. : ))) 

Mutta siis tuntuu ettei aika oikein nyt...

Share

dream

Ladataan...
sittenolenvalmis blue peace

though the light is still warm, i have a fear of autumn living inside me.

I woke up this morning and it took some minutes to realize it wasn't December. I was pretty sure Christmas was getting close, maybe because of the darkness. I was sleeping in my sister's room cause she wasn't home and i was staying at my parents' place. It was so dark i could...

Share

Syrjitäänkö sinuakin työelämässä?

Ladataan...
Kiti Katso tarkemmin

Hei!

Olen 25-vuotias nuori nainen. Tosin henkiseltä iältäni olen vaihtelevasti joko 8 tai 80. Valmistuin suurtalouskokiksi keväällä 2012. Mulla ei kylläkään ole minkäänlaista intohimoa ruoanlaiton suhteen, inhoan asiakaspalvelua ja edellisen työpaikkani päivän paras hetki oli, kun pääsin omassa rauhassa ajelemaan autolla.

Etsin osa-aikatöitä, koska pääkoppani ei kestä kokoaikatöitä.

Olen laiska, kömpelö ja hidas oppimaan. Ahdistun helposti ja pelkään ihmisiä. Mulla...

Share

Kuulumisia

Ladataan...

 Hyvää Syyskuuta! :)

Kesä alkaa olemaan nyt takana päin ja lehdet leijailee maahan sekä ilma viilentyy. Tänään kävin kävelylenkillä pururadalla fiilistelemässä syksyntuoksua. Mä tykkään syyskuusta, saan silloin aina inspiraatioita ja vireystasoni on hyvä. Se on muutenkin kiva kuukausi, varmaan myös siksi, että olen syntynyt syyskuun 12. päivä. Eli kohta juhlitaan! Aion järjestää tuona päivänä baby showerit, jonne olen kutsunut mun entisiä opiskelukavereita ja...

Share

Kesämuistoja ihanasta Italiasta

Ladataan...

Syyskuun ensimmäisinä päivinä on kiva palata vielä hetkeksi muistelemaan viime kesää ja sen muistorikkaita reissuja. Tässä lupaamaani kuvamatskua kesäkuiselta Italian matkaltani. Matkustimme perheeni kanssa Rooman ja Napolin kautta hurmaavaan Sorrentoon, jossa vietimme 6 ihanaa päivää.

...

Share

Finlandia pics

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

En vieläkään tajua, miten lämmin oli kun tultiin Suomeen. Nyt se on kadonnut kuin tuhka tuuleen ja näitä kuvia katson ihan kuin siitä olis tosi pitkä aika. No otettiin onneksi D:n kanssa kaikki irti näistä päivistä ja käytiin pyöräilemässä, järvellä, hietsun rannalla, ympäri Espoota ja Helsinkiä eri paikoissa ja hymyilytti. Mulle tulee aina sellainen innostunut pikku tyttö...

Share

Kuulumisia

Ladataan...

Heissan! Tänään on ensimmäinen päivä sitten viime postauksen kun istun rauhassa sohvalla, täysissä voimissa ja voin avata koneella jonkin muunkin sivuston kun kouluun liittyvän! Tai kalenterin... Luoja se se vasta mielenkiintoinen on! Ei sillä, nautin on kun on paljon ohjelmaa mutta se sekavuus mikä vallitsi varsinkin vielä viime perjantaina oli aika kamalaa. Nyt aikataulut on hallussa ja eka jakso pitäisi mennä maaliin tällä! 

Kaikki vaikuttaa...

Share

Koulua ja muuta. Eiku siis yliopistoa ja ei muuta.

Ladataan...
MinnaJ Yada Yada Yada

Moi! Pitkästä aikaa. Oon haaveillu tänne kirjottamisesta jo monta viikkoa. Mutta ei siis oo vaan ollu aikaa. Uskomatonta. Mihin kaikki aika katoaa? Syksyki tuli yhdessä yössä. Meidän asuntoki paukku eilen niinku ois ollu pakkasta. Whaaat? Onko talvi jo kulman takana? Vai onko meidän kerrostalossa jotain häikkää? Hmmm. No, mutta asiaan. Tai no asiaan ja asiaan. Mulla on taas niin kiire. Vartin päästä pitäis olla taas menossa. 

Mulla alko koulu viime viikolla. Eiku siis yliopisto. Ei...

Share

Kun mies ottaa ohjat

Ladataan...
miz mizin mies mietinnät

Lauantaiset treffit menivät penkin alle, mies oli nukahtanut sillä aikaa kun olin menossa hänen luokseen, eikä herännyt koputuksiini tai puhelimen soittoon. Odotin häntä tunnin kunnes lähdin kotiin, mutta onneksi hän laittoi viestiä minulle aamuyöstä ja tuli luokseni sunnuntaiaamuna. Tietenkin hän oli erittäin pahoillaan ja itsekin vittuuntunut tapahtuneesta. Tosin kaikki se harmitus korjaantui hetkessä kun menimme nukkumaan vielä ja mies kaappasi minut syliinsä. Vähän aikaa siinä lepäsimme...

Share

viisi päivää lissabonissa

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Tiedättehän sen ihanan, vatsanpohjaa kipristelevän tunteen, kun edessä odottaa matka tuntemattomaan?

Vetolaukkuun on pakattu aurinkorasva, mekkoja ja korkokengät, passi odottaa pöydällä. Pyörin ympäri asuntoa, ja mietin, mitä vielä tarvitsen mukaan. Parin tunnin päästä on aika suunnata lentokentälle ja astua koneeseen, joka lähtee 16:40 Lissaboniin. Iiks!

Viimeisten päivien...

Share

Pages