Kamala haastattelu

Ladataan...
Kuraäiti Kuraäiti

Kävin eilen työhaastattelussa. Ajoitus heti viimeisen työpäivän jälkeen ei ollut kovin onnistunut. Haastatteluaikaa oli tarjottu minulle kertaalleen aikaan, joka ei olisi sopinut mitenkään, joten tämä toinen tarjottu aika oli otettava. Lähtökohta ei ollut hyvä, koska työpaikalta poistuminen viimeisen kerran otti kovemmalle kuin mihin oli valmistautunut ( siitä lisää myöhemmin ) ja jouduin matkalla tekemään aikamoisia taikatemppuja että sain mieleni kääntymään murheen alhosta...

Share

Rugbrød and 9 other things

Ladataan...
Heini P. Hejni

Olen asunut Tanskassa kuukauden. Ehkä jopa vähän enemmänkin. Itse asiassa tänään tulee tasan viisi viikkoa siitä, kun matkasin kimpsujen ja kampsujen kanssa Arlandalle ja muutin elämäni Aarhusiin. Kuukauteen on mahtunut paljon. Niin paljon, että jokaista juttua on ihan mahdoton jakaa täällä blogissa. Uusi maa ja uusi kaupunki on tuonut mukanaan kuitenkin monenlaista kummallista, ihanaa, outoa, hassua sekä välillä jopa päänsärkyä aiheuttavaa juttua. Tässä niistä kymmenen.

1....

Share

Vieras & Työhuone

Ladataan...
whitelily White Lily

vierashuoneKOLLAASI.jpg

Jatketaanpa kollaasi-linjalla, kun vauhtiin päästiin! Uuteen kotiimme tulee siis vain kolme makkaria. Meille se riittää hyvin, mutta ehkä joistakin se tuntuu liian vähältä omakotitalossa (?!)

Kuitenkin tuo kolmas makkarimme tulee toimimaan sekä vierashuoneena että työhuoneena. Töitä minä en tee koskaan kotona, mutta mieheni saattaa joskus pitää...

Share

Reikiä nolla

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Oral-B

No nyt on helppo hymyillä!

Jos jotain inhoan, niin hammaslääkärillä käyntiä, ja yksinkertaisesti siitä syystä, että harvassa ovat ne kerrat, kun hammastarkastus ei ole johtanut paikkaamiseen. Tällä kertaa sille ei ollut kuitenkaan tarvetta, ja vähäinen hammaskivikin saatiin poistettua nopeasti tarkastuksen yhteydessä.

...

Share

Hello October ja uudet tuulet

Ladataan...

Tässä sitä taas ollaan, uudet tuulet ja uusi blogi! Oon kirjottanua blogia aikasemminkin, mutta ne on aina tyssännyt johonkin. Syksy toi mukanaan taas paljon kaikkea uutta ja into kirjoittamiseen palasi taas.

No, kuka mä oon ja mitä mä teen? Tässä 10+1 faktaa meitsistä.

1. Oon 21-vuotta
2. Oon asunut Porvoossa reilun vuoden, ensin yksin ja nyt poikaystäväni kanssa
3. Opiskelen toista vuotta sairaanhoitajaksi ja se...

Share

Tällainen päivä

Ladataan...
talkingbird SEKÄ ETTÄ

Mikä päivä ainakin sään puolesta tänään on ollut! Värikäs puiden pukuloisto irroitteli auringonsäteiden vaikutuksesta. 

Tänään päälläni oli asu, joka oli melko ruma, mutta mua ei vaan kiinnostanut. Ne oli mukavat vaatteet, eikä aina ole väliä. 

Sen lisäksi onnistuin välttämään koiran jätökset ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kerralla kun olin ne unohtanut asuin päälle. Ei edes hirvesäti ärsyttänyt. Tennaria pyyhin nurmikkoon niin lähti pois.

Vähän kiirettäkin...

Share

Arjen hallintaa - part 1

Ladataan...
MinEna Kasvukäyrillä

Kun arki rullaa normaaliin tahtiin eteenpäin eikä sitä horjuteta suuremmin, on elämä rutkasti helpompaa. Tämän viisauden olen taas (kantapään kautta) oppinut viime viikkoina.

Tuntuu, että koko elämämme on vain vellonnut epäjärjestyksessä ensin kesän ja -lomien ansiosta, sitten sairasteluiden (jokainen kuuliaisesti vuorollaan) ja nyt tuntuu, että uudet työkuviotkin ovat antaneet loppusilauksen sille, että järjestystä ei kerta kaikkiaan ole.

Äärimmäisessä hädässä on otettava...

Share

Catfish – läskimonni vaanii verkossa

Ladataan...
Salasalo Vapaampaa pudotusta

Olen seurannut sekalaisin tuntein uutta Subin sarjaa Catfish – Deittihuijarit. Ohjelma on ihana, kamala, raadollinen, surullinen, kaunis ja toisaalta ihan karmeaa tositv-sopomässäilyä. Eli takuukoukuttavaa kamaa.

Catfish  pähkinänkuoressa Subin kuvailemana: Sarjassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat rakastuneet netissä, mutta eivät ole vielä koskaan tavanneet nettideittiään oikeassa elämässä...

Share

Pages