Yyber super megalomaanisen rentouttavaa

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Kuten olen kertonut Tampereelle menemisen ja siellä olemisen tuntuvan super hyvältä, mutta se asia sikseen. Tultiin eilen alkuillasta Parkanoon ja heti tänne saavuttuani tajusin ja muistin yhden asian. Kaikista parhainta täällä on hiljaisuus, nyt todella tiedän miksi tänne on aina niin parasta tulla. Suorastaan täydellinen hiljaisuus, jota olen nyttemmin kaivannut vain enemmän ja enemmän.

Täällä kukaan ei urputa korvaan lähikaupan kassalla hyllyssä olevasta yhdestä liiskaantuneesta...

Share

Yksi askel

Ladataan...

Töiden jälkeen istuin kahvilassa. Murustelin bagelia, join toisen kupin kahvia. Tuijotin R-kioskia ja harkitsin tupakka-askin ostamista rohkaisuksi. Soitin veljelleni ja pyysin rohkaisua. Hortoilin navakassa kevättuulessa Kaapelitehtaalla ja päätin jo lähteä kotiin. Kun lopulta löysin oikean oven, jähmetyin sen eteen ja piilouduin vessaan. Miesten vessasta (tiesittekö, että pisuaariin laitetaan hajustimia?) soitin veljelleni uudestaan. 

...

Share

Uskalla tehdä muutoksia työsi suhteen

Ladataan...

Jos olisin 10 vuotta sitten sanonut perheelleni, että haen sairaanhoitajakouluun niin eivät he olisi sitä hyväksyneet. Olisin aikoinaan halunnut käydä lukionkin, mutta en kuulemma olisi pärjännyt siellä. Minut ohjattiin sitten kaupalliselle alalle, he varmaan ajattelivat että eipähän kukaan kuole jos lasken väärin.

Siitä on nyt 7 vuotta kun sain (silloisten) unelmieni työpaikan isosta pankkikonsernista Espoosta. Olin myös valmistumassa...

Share

24

Ladataan...
MariyaS Purple Puff

24.3.17 täytin 24. Fiilistelin sitä ajatusta tänään, kun tajusin että numerot osuu yhteen, tuli jotenkin erityisempi fiilis tästä päivästä. 

Ulkona paistaa aurinko niin kuin sen pitääkin. Äidilläni on tarina liittyen syntymäpäivääni. Synnyin Odessassa ja sinä vuonna oli kylmä ja erittäin luminen talvi, mikä on siellä päin erikoisus. Äiti odotti...

Share

Unohda se.

Ladataan...
Hanskikoo Fairytale gone bad

Kuinka monta kertaa sua käsketään vaan unohtanaan? Pieleen mennyt rakkaus-unohda se. Epäonnistuminen töissä-unohda se. Epäonnistunut treeni- unohda se. Joku kohtelee sua huonosti-unohda se. 

Kaikkeen negatiiviseen ohje tuntuu olevan unohtaminen. Oon koittanu toteuttaa unohtamista. Oon moneen kertaan suorittanut unohtamisen kaikissa edellisissä asioissa. Älä vatvo, älä käsittele- älä kohtaa. Unohda. 

Viime aikoina oon miettinyt onko se kuitenkaan oikea tapa. Jos rakkaus menee...

Share

Kuinka valmistautua 183 päivää kestävälle matkalle?

Ladataan...

Kuten aiemmissa postauksissa olen maininnut, olemme avopuolisoni ja lemmikkiemme kanssa lähdössä puoleksi vuodeksi ulkomaille.

Lemmikkien kanssa matkustamiseen liittyvistä valmisteluista olenkin kertonut jo täällä ja...

Share

Ope itkee

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Opehomma on parhaimmillaan sitten ihan parasta hommaa, olipa kyse pienistä tai isoista oppijoista. Tänään saatiin kokea yhdessä aikuisopiskelijaryhmän kanssa mahtavia lampun syttymisen hetkiä, intensiivistä ryhmätyösupinaa ja empaattista kaverin tsemppaamista hankalissa kohdissa. Räntää ja moskaa satoi vaakatasossa pitkin päivää, mutta samaan aikaan kun eräs opiskelijoista yllätettiin itse neulotuin vauvan sukin ja muin lahjuksin äitiysloman alkamisen merkeissä, pilvet vetäytyivät kuin...

Share

Kolmas kerta toden sanoo

Ladataan...
ellaa's A dream come true

Kemiaa, röntgenhoitajaksi opiskelua ja lopulta logopediaa. Onko alalta toiselle hyppiminen tätä päivää? Tai onko se edes hyväksyttävää? Ainakaan siihen ei enää kannusteta. Väärän opiskelupaikan vastaanottaminen voi huonontaa mahdollisuuksia päästä opiskelemaan seuraavaan opiskelupaikkaan huomattavasti. Epäreilua? Varmasti ainakin niiden mielestä, jotka ovat kokeneet ei-ensikertalaiskiintiön.

Mielestäni alan vaihtaminen joko opiskeluaikana tai jopa vielä...

Share

Kaatuuko maailma jos en suorita koko ajan?

Ladataan...
pöpelikössä Pöpelikössä

Joojoojoo, oon varmasti kyllästymiseen asti puhunut siitä miten maaliskuu on hirrveen rankka kun yhdistelen töitä+opiskelua+vapaaehtoistyötä. Ja toki joku voi olla huvittunutkin; mullahan tän asteista rankkuutta on vaan neljä viikkoa, jollekulle toiselle se voi olla ihan normiarkea ja vielä perheenpyöritys siihen päälle. Et niinku hirvee haloo mokomasta!

Mut pffh. Entäs sitten. Minä olen kokenut rankaksi nämä lähemmäs viidenkymmenen tunnin työviikot, kun ne on lisämaustettu...

Share

Pages