Vuosipäivä

Ladataan...

Mä yleensä muistan hyvin päivämäärät. Mutta nyt muistan vaan että jossain vaiheessa viime vuoden marraskuun ihan lopussa tuntui, että mun maa jalkojeni alla murtui. Silloin kun huomasin facebookissa Laurin alkaneen parisuhteeseen Inkan kanssa. Se oli musta niin väärin sillon, kun ajattelin että meillä olisi jotain vakavampaa tulossa ja että hän teki tuolla tavalla ihan noin vain selvittämättä asioita ensin mun kanssa missä mennään. Muutenkin joskus tuolloin kun me...

Share

Hiljaiseloa

Ladataan...
saarasusanna saara susanna

 

 

Haastan sinut katsomaan kulunutta viikkoasi taaksepäin. 
 

Kuinka monta kertaa olet oikeasti pysähtynyt?

Omalla kohdallani nämä hiljaiset hetket ovat laskettavissa varmaan yhden jalan varpailla. Ellei siis nukkumista lasketa.

Liian harvoin sitä ihan oikeasti hiljentyy ilman, että tekee jotain muuta. Tai pysähtyessäänkin sitä...

Share

Black Friday

Ladataan...

Musta perjantai siinä mielessä kyllä, että itse näen älyttömän kulutuksen kestämättömänä ja jopa tuhoisana. Luonnonvarat, joita käytetään tuotettaessa tavaraa ja krääsää, jota ei oikeasti edes tarvitse; jäte, joka syntyy tavarasta, jota ei oikeasti tarvitse; raha, joka kuluu ostaessa tavaraa, jota ei tarvitse - monelle tämä tarkoittaa velkarahaa; aika, jota ei saa takaisin.

Olipa kyse tavarasta, vaatteesta tai ruuasta, mietin koko tuotantoketjun. Ajatuksissani on eläin, kasvi tai...

Share

ONE STEP CLOSER

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Kirjoitin viime tammikuussa siitä, mitä haluaisin elämässäni saavuttaa. Omia tavoitteitani koulutuksen ja työn suhteen, siis.

Nyt olen askeleen lähempänä, nimittäin yksi listaamistani tavoitteistani kävi juuri toteen. Pääsin...

Share

Keltanokan blogipostaus

Ladataan...

Nukuin yön levottomasti, työvuoro oli muuttunut iltavuorosta aamuun työtoverin sairastuttua. Pelkäsin etten herää kellon soittoon, joten yö meni pätkissä tuijottaen kelloa. Loppujen lopuksi kellon soittoa ei tarvinut kun olin herännyt 20minuuttia ennen hälytystä.

Koko talo nukkui, oli ihan...

Share

Kurkistus arkeen, tervetuloa kotiini <3

Ladataan...

Sain Instagramissa kuvia kodista -haasteen. Yleensä julkaisen instassa juoksuun ja treenaamiseen liittyviä kuvia, mutta lähdin tähän haasteeseen toisen juoksubloggaajan, Poppiksen haastamana. Elämä ja arki on paljon muutakin kuin juoksua, mutta juokseminen ja treenaaminen on se osa-alue, jonka olen halunnut jakaa sekä blogini että instagramtilini kautta julkisesti.

Nyt raotan teille kuitenkin pienesti myös kotiani...

Share

Tässä ja nyt

Ladataan...
instavilmu Be you

Miten aika menee niin nopeasti? Voiko sen hetkeksi pysäyttää. Ei perun äskeisen. Nyt on satanut pari päivää ja pimeä väsyttää. Parissa päivässä oon huomannu muutoksia ittessäni. Oon rentoutunu jollain tavalla. Oon päässyt (ainakin osittain) ylisuorittamisesta ja täydellisyyteen pyrkivästä Vilmasta eroon. Oon hyväksynyt, että saa väsyttää ja mun ei tarvitse koko ajan suunnitella tulevaa tai seuraavaa viikkoa. Mun ei tarvi koko ajan tehdä jotain hyödyllistä. Ei mun tarvi vielä tietää mitä...

Share

Pain and Sorrow

Ladataan...

Mä olen ollut niin kauan kuin muistan vähän sellainen, että kehittelen välillä huomaamattani omia runon pätkiä. Tai ehkä ne olisi lähemmäs lyriikoiden raakileita, koska usein niistäkin on tapana tulla pidempiä. Jollain tapaa niillä on helppo luoda tunnetiloja, korostetusti toki. En tiedä tunnenko oikeasti sielun kuolemaa tms niin vahvasti. 

Osan kohtalo on nyt tulla välillä tännekin julkaistavaksi -koska mä voin kirjoitella tänne mitä vaan. Vaikka...

Share

Kiitospäivän kiitollisuuspäiväkirja

Ladataan...
TiiaK. Pysähdyksiä

Eilen vietettiin rapakon toisella puolella Jenkeissä perinteistä Kiitospäivää. Thanksgiving-juhlan inspiroimana päätin listata omia tämän hetken kiitollisuuden ja ilon aiheita.

Olen…

…kiitollinen Otolle, joka auttaa, tukee, kannustaa ja rohkaisee minua.

…kiitollinen ystäville, jotka kyläilevät meillä nyt oman liikkumisen ollessa hieman haastavaa.

…...

Share

Varo näitä, kun puhut julkisesti

Ladataan...
Minja Koskela Bluestocking

Tietoisku: Rakastan konferensseja! On ihanaa hengailla pari päivää samanhenkisten ihmisten (lue: armottomien nörttien!) kanssa jonkun muun kuin oman yliopiston kampuksella ja puhua asioista, jotka kiinnostavat kaikkia paikallaolijoita eniten maailmassa. Sen verran olen kuitenkin konffia kiertänyt, että myös seuraavat lauseet ja hetket ovat tulleet tutuiksi. Koska olen syyllistynyt näistä useisiin myös itse, listaankin nyt asiat, joita presentoijan kannattaa varoa:

“Mulla on niin...

Share

Pages