moi söpö

Ladataan...
Vilma K. Vilma K.

IMG_20140423_150336[1].jpg

IMG_20140423_180021[1].jpg

Moi söpöt! Palasin Helsinkiin kotilomalta ja olen ehtinyt mm. tekemään yhden työvuoron, käymään useammalla kahvilla, pukeutumaan liian paksusti ja -kevyesti ja viettämään aikaa lempipaikassani: petaamattomassa sängyssäni....

Share

Taikaa

Ladataan...
inkkuw Toinen elämäni

Voi mitä onkaan tapahtunut!

- Oltiin Rukalla, unohdin risteilypojan hetkeksi. Kunnes muistin sen eräänä pahamaineisena yönä, jolloin minulle oli tarjottu liian monta juomaa ja tuntui hyvältä ajatukselta lähettää lyhyt ja ytimekäs vittu sua- viesti. Aamulla ajattelin että ei, vittu mua enemmänkin. Tässä kohtaa olin jo unohtanut risteilypojan lisäksi paljon muutakin. Liian paljon.

- Raksamies teki mulle nin hyvää. Mä olen sille niin kovin kiitollinen, vaikka...

Share

Nukkumisesta, temperamentista ja huonoäiti -fiiliksistä

Ladataan...
MinEna Kasvukäyrillä

Nukkuminen. Se tuntuu olevan (lapsen syömisen lisäksi) yksi isoimmista kysymyksistä vanhemmilla ainakin näin pienen ihmisen ensimmäisinä vuosina. Ehkä jopa koko ihmiselämässä, sillä itse ainakin huomaan hyvin haaveilevani nukkumisesta, oikein kunnolla ja aivan överipitkään nukkumisesta? Meillä on lukuunottamatta muutamia huonoja kausia nukuttu pikkulapsiperheeksi hyvin. Aina erinäisissä kehitysvaiheissa haasteita on ollut ja rutiineja on jouduttu säätämään. Mitään varsinaista...

Share

Vinksinvonksinheikunkeikun.

Ladataan...

Eppu jotenkin ruhtinaalisesti herätti vasta kuudelta tänään, tosin enpä välitä, kun ei ollut minun vuoro herätä. Nostelin kuitenkin pojan meidän viereen aamulla ja mietin, että onpas Eppu ihanan (ja oudon) lämmin siihen nähden, että toinen ei nukkunut edes peiton alla. Yritin saada lämpöpatterin omaan kainalooni, mutta poika päätti hakea kainalopaikkaa isältänsä ja väännellä äitiä nenästä.

Kyllästyttäni nenäkellon soitteluun pyysin poikia häipymään,...

Share

Bitch slap straight on my face

Ladataan...
Jasss Ready to Fly

Tuleeko kellekään muulle joskus tällasta oloa?

Mulla on ollu sellanen olo jo jonkun aikaa. Siis ei hitto vie.

Tiiän, että oon vasta hetki sitten kertonu omasta tulevasta avioerosta,mutta minkäs teet, mäkin oon vaan nainen.

Joku oikeesti vois kyllä mätkästä mua päin naamaa ja saada mut ehkä tulemaan...

Share

Keltaisesta puheenollen

Ladataan...
Annette Sadetanssia

Äitini ihasteli jo minun ollessa yläasteella, kuinka keltainen väri pukee minua. Se sai kuulemma kasvoni hehkumaan. Yök, keltainen, ajattelin silloin. Niin kuin muka oikeasti olisin ikinä laittanut kouluun keltaisen puseron. Vuosia myöhemmin löysin keltaisen, mutta silloin keltaista ei ollutkaan kovin helppo löytää. Nyt keltaista on kaikkialta. Onneksi!

...

Share

Hullaannu Heurekassa

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Kuten aiemmassa postauksessani kerroin, tuli pääsiäisenä käväistyä Heurekassa ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen luokkaretken. Fiilis oli odottava, mutta hiukan skeptinen; entä jos hintavasta lipusta jäisi käteen vain muutama kummallinen esine lasivitriineissä ja halu poistua välittömästi? Olin vielä saanut houkuteltua mukaani tapailukumppanini, jolle Heureka oli aivan vieras paikka. Entä, jos toinen tylsistyisi ja haluaisi istua vain kanttiinissa?

Pelko oli kuitenkin turha....

Share

Unista ja banaaneista

Ladataan...
jannafi no work no bananas

Unet ovat aina olleet mielestäni äärimmäisen kiehtovia. Varhaisimmat muistamistani unista sijoittuvat noin viiden vuoden ikään, ja silti muistan ne yhä hämmentävän tarkasti, selkeinä kuvina ja tunnetiloina. Olen elämäni aikana nähnyt monia hullunkurisia unia, mutta älyttömimmät sijoittuvat ehdottomasti raskausaikaan. Erityisesti alkuraskauden uneni olivat hivenen outoja, jopa sekopäisiä. Blogini nimi itseasiassa juontaa eräästä sellaisesta, joten ajattelin jakaa sen täällä.

Unessa...

Share

Pages