Perspektiiviä

Ladataan...
annaliina Ihan lyhyesti

Asioita jotka pysyivät tänään hävöksissä:

- horisontti

- linnunlaulu

- aamun balance-jumpan ohjaaja

- flow esseen teossa

 

Välillä tunnen lievää todellisuudesta irtautumista. Ihan siis kaikella hyvyydellä, eikä sellaisella harhaisuudella. Niin paljon on tapahtunut kasvua, kehitystä ja muutosta viimeisten kolmen vuoden aikana. Perspektiivi, sitä on kerrytetty suuntaan ja toiseen. 

Tänään aamulla herätessä oli taas lunta ikkunan takana...

Share

minä olen hän

Ladataan...
hän Aamuisin

Liikutun herkästi.

Tunnen asiat voimakkaammin kuin moni muu.

Luulen, että olen tavallaan ollut aina vähän masentunut ja pikkuisen rikki sisältä.

Muistan jo lapsena itkeneeni muidenkin itkuja.

Nykyisin itken koko maailman suruja ja onnettomuuksia.

Itken mennyttä ja tulevaa.

 

Minulle voi olla maailmanloppu, jos en osaa täyttää veroilmoitusta. Saatan puhjeta kyyneliin jo ajatuksesta.

...

Share

Tunnelmallinen kotiinpaluu

Ladataan...
keijutyttö Keijutytön elämä

Rauhallista iltaa.

Olen ollut nyt melkein viikon poissa kotoa. Olin poikaystäväni Teemun luona. Olen viettänyt siellä nyt paljo aikaa, ehkä liikaakin, sill välillä koti-ikävä painaa. Tekee mieli jutella äidin kanssa syvällisiä, pelata veljeni kanssa, vitsailla ja pohtia maailman menoa isän kanssa tai vaikka leipoa siskoni kanssa. Oli huojentavaa, kun pääsin tänään takaisin kotiin, vaikka Teemun luona olikin kivaa. Tulin kotiin ja muute oli pimeää, mutta äiti oli laittanut kynttilät ja...

Share

Hajamielisyyttä ja siivousspurtteja

Ladataan...
Adiina Helmiä ja vadelmia

Olen ollut viime viikkoina kovin hajamielinen. Olen lähtenyt autolla ajaessa vanhan kodin suuntaan, lisännyt tiskiveteen rypsiöljyä Fairyn sijasta, unohtanut hoitaa asioita ja sekoittanut ihmisten nimiä.

Viime viikot ovat kyllä olleet melko kotipainotteisia, joten ehkä pääni alkaa olla melko kohmeessa. Ensin sairastelimme pojan kanssa kamalaa enterorokkoa (onneksi melko lievänä) ja sen...

Share

Asioita, joita sain tehtyä maailman kivoimman saikun varjolla

Ladataan...
Jenni H. Terävät hampaat.

Jäin tuossa keskiviikkona sairaslomalle, kun olkapääni ei enää halunnut toimia kanssani hyvässä yhteistyössä. Ja oikeastaan hyvä niin, sillä en ole aikoihin ollut seesteisemmässä tilassa kuin viime päivinä.

Olen ollut ärsyttävässä neljän ja viiden tunnin yöunien pilaamassa aivohepulitilassa jo varmaan kuukauden päivät. Kun sain tiedon sairaslomajaksostani, podin ensin huonoa omatuntoa kun "enhän minä ole oikeasti kipeä, vaan nössö lähinnä".

Sitten tulin nopeasti järkiini ja...

Share

Christmas is coming!

Ladataan...
Iina V. this time around

Oon niin fiiliksissä jouluvaloista ja siitä, että lumi vihdoin tuli! Mentiin keskiviikkona illalla vihdoin leffaan ja sitä ennen pyörittiin kaupungilla ja pysähdyin vähän väliä ottamaan kuvia söpöistä joulujutuista. Kuinka iloiseksi voikaan tulla jostain noin pienestä?

Vaikka tossa vaiheessa ei vielä ollutkaan lunta, niin keskustassa näkyi ihania valoja ja joululaulut soi taustalla...

Share

Lights, camera, action!

Ladataan...

No nyt on valoa! Hovikuvaajalleni eli rakkaalle poikaystävälleni Juholle koitti varhainen joulu, kun postista saapuivat kauan ja hartaasti odotetut studiovalot. Nyt ei pimeä talvi estä tarkkojen sisäkuvienkaan ottamista.

musta Wolfordin...

Share

Uudet tuulet

Ladataan...
annimaria Anni-Maria

 

Moikka!

Ajattelin, että vanha blogger saa siirtyä takavasemmalle ja lily.fi saa astua kuvioihin!

Vanhat postaukset voi vielä 7.12 asti lukea http://mariaannis.blogspot.fi/ tuolta ja sen jälkeen ne ovat historiaa.

Mietin kauan, että aionko siirtää postauksia tänne puolelle, päädyin kuitenki aloittamaan puhtaalta...

Share

Kuin uudestisyntynyt

Ladataan...
Sateenhumina Sateenhuminaa

Voi kuulostaa hassulta, mutta mä oon löytänyt kirjat, jotka ovat muuttaneet mua ja mun ajatuksia. Ongelmani liittyen mustasukkaisuusteen on vähentynyt. Mun itsetunto kohisee hyvään suuntaa niin, että ihan tässä menee hämilleen. Mä siis luen kirjoja "Vetovoiman salaisuus" ja "Alkemisti".

Jo jonkin aikaa mulla on ollu sellainen olo, ettei musta ole mihinkään, eikä mikään onnistu. Kaikki pettymykset on vaikuttanut vähän liian vahvasti ja itsetuntoa...

Share

Meidän arkiviikko

Ladataan...
Nii En vaihtais sekuntiakaan

Lilyn perheblogeissa on jotenkin poikkeuksellisen paljon pyörinyt postauksia arjesta ja siitä, miten se sujuu tai on sujumatta sekä useimmiten on vaan niin karsean rankkaa varsinkin kaamosaikana. No, ajattelin nyt sitten tuoda tällaisen näkökulman arkeen; kun tekemistä on tosi paljon, menoja joka ilta, ja kaikilla on silti oikeastaan vaan ihan kivaa eikä äiti keiku burn outin partaalla. Tottakai väsyttää ja haaveillaan mekin jo joululomasta, mutta suurimman osan ajasta on silti oikein kivaa...

Share

Pages