Anna Vihervaarasta -blogin Anna: ”Somemyrskyn uhka on aina olemassa, jos kirjoittaa nettiin"

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Anna Vihervaarasta -blogin Anna kannustaa hyväksymään juuri sen vartalon, johon on syntynyt.

Kirjoitat kehopositiivisuudesta blogissasi. Kerro kolme vinkkiä, miten voi oppia rakastamaan omaa vartaloaan.

”Ensimmäinen vinkki on, että älä etsi virheitä. Yleensä...

Share

Eräänä perjantai-iltana

Ladataan...
Turkugirl Oh my Åbo!

Pyöräilin perjantaina iltayhdeksän maissa kurssilta kotiin ja nappasin muutaman kuvan matkan varrelta. Nyt kun ilmat ovat lämpiämään päin, jokiranta alkaa vähitellen kuhista taas elämää. Puut ovat vielä alastomia, mutta parin viikon päästä ne ovat (toivottavasti) jo lehdessä. 

Turun kesää odotellessa <3

...

Share

Uusi kirja ja uusi lista

Ladataan...

Ostin parisuhdeopaskirjan. Vaikkei mulla ole mitään parisuhdetta. No, eikö se ole hyvä opetella aiheesta valmiiksi jo? Tämä on Huonon Äidin Seksikirja. Hyvin kuvaava, luulisin. Ehkä se sopii mulle. Paitsi ettei ole sitä parisuhdetta, ja välttämättä seksielämääkään. Tämän kirjan on kirjoittanut Huono Äiti -blogin kirjoittaja Sari Helin yhdessä seksologi ja psykoterapeutti Leena Hattusen kanssa.

En...

Share

Rehellisesti sanottuna

Ladataan...

Rehellisesti sanottuna mulla ei mene kovin hyvin.

​Tulee hetkiä, jolloin luulen kaiken olevan paremmin kuin hyvin. Ja toisaalta niin onkin. Olemme muuttamassa yhteen miesystäväni kanssa. Minulla on lapset. Lapsilla hyvä ja ammattitaitoinen sosiaalityöntekijä. Lapsilla myös erittäin pätevä ja rakastava sijaisperhe.

​Elämä...

Share

entä jos jokainen miesjuttu epäonnistuu

Ladataan...

En ollutkaan ihastunut. Viestittely on siitä julma kommunikaatiotapa, että se on armoton ja mahdollistaa kerrasta poikki -lähestymistavan. Mies johon luulin ihastuneeni ajautui eräänä iltana kanssani väittelyyn. Puhtaasta väärinymmärryksestä starttasi todella hämmentävä riita, joka oli minun kerrasta poikki - hetkeni.

Muistin heti, että sinkkuna on ihanaa olla riitelemättä kenenkään kanssa, varsinkaan tuntemattoman miehen. Kaikki aiemmat söpöt asiat alkoivat näyttäytyä...

Share

Saako kuvan jakaa

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Antoiko lapsesi kuvausluvan?

 
Olen lähiaikoina kiittittänyt huomiota miten vanhemmat julkaisevat lapsiensa kuvia somessa. 
 
Olen ollut lapseni kuvien kanssa hyvin varovainen ja en juuri laita hänestä kuvia mihinkään. Joskus harvoin saatan laittaa hänen luvalla jos kuva on oikein edustava ja onnistunut. Vältän kaikin keinoin, että en aiheuta lapselle julkista häpeää ja sosiaalista nöyryytystä. Minua nimittäin ahdistaa ajatus, että julkaistuista kuvista voisi tulla...

Share

Pages