Pimenevät aamut

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Olen aamuihminen. Tykkään herätä aikaisin aamulla ja aloittaa päivän puuhailut heti herättyäni. Vaikka teen töitä kotoa käsin ja saan yrittäjänä valita itse työaikani, ponkaisen yleensä peiton alta yleensä kuuden ja seitsemän välillä. Keväällä ja kesällä heräsin joskus vieläkin aikaisemmin. Aamuvirkun päivärytmi sopii minulle hyvin, sillä...

Share

Kaikki on katoavaista

Ladataan...

Olin kuullut puhuttavan, että lapsiperheissä on paljon parittomia sukkia. Ihmettelin tätä aikoinaan ja ajattelin, että kyllähän ne sukat nyt parinsa löytävät ennemmin tai myöhemmin. Pyykkikorissa viimeistään.

Terkkuja vain suloisen naiiville itselleni vuoden takaa. Meillä nimittäin näyttäisi olevan harvinaista, että pojan sukkaparin elinkaari kestäisi edes kahta pesukertaa.

Minneköhän nämä sukat sitten katoavat? Sohvan alla on varmasti useampi yksinäinen sukka duplojen...

Share

Kiire? Nappaa meikkivinkit (+vitsit) mukaan!

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Joskus on sellaisia päiviä, ettei ehdi tai jaksa meikata. Ja sit ois kiva kuitenkin näyttää ihmiseltä tai edes sellaisen sukulaiselta. Tälläisiä hetkiä aiheuttaa esimerkiksi aikaiset herätykset tai vilkkaasti torkkua painava etusormi. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Tein teille helpot ohjeet, joilla riippuen kiireen määrästä pärjäät kolmella - kuudella tuotteella.

Oleellista näissä kahdessa on mukana helposti kulkevat luottotuotteet. Meikkipussista tulee löytyä...

Share

Rikkinäinen lorupuhelin

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

On hauska kuunnella, miten lapsi toistelee jotain päiväkodissa oppimaansa lorua, joka ei ole itselleni tuttu. Se on kuin leikkisi rikkinäistä puhelinta ja yrittäisi arvata, mitä lorussa on alun perin sanottu.

Tämä on vielä hyvin selkeä, vaikka epäilenkin, ettei krokotiili avaa tiliään vaan ehkä kitansa:

Kaksi pientä apinaa keikkuu puun oksalla
Krokotiili tulee ja avaa tilinsä (avataan kädet isosti)
Ei me pelätä ollenkaan, sanovat apinat (laitetaan kädet...

Share

15.10.2014

Ladataan...

Tasan viikko sitten ajateltua:

Tänään on ollut kumma päivä. Kiertelin kauppoja (vähän ehkä liikaakin) ja ihmettelin jumiutuneita hartioita, pyörryttelin. Ikävöin. Mietin tulevaa ja mennyttä. Halusin keksiä harrastuksen itselleni. 

Välillä mietityttää, oliko tämä oikea ratkaisu. Onko alku jollekin käänteentekevälle, vai suunta syöksykierteeseen. Ajatukset poukkoilee minne sattuu. Hyvää yötä.

Share

First Quater of high school + differences

Ladataan...

1/4 mun ainutta high school vuotta on done! Saatiin quater arvosanat ja mun näyttää hyvältä. Paras on A+ ja huonoin C-, joihin oon tosi tyytyväinen. Nyt ensimmäinen jakso siis jatkuu normaalisti samoilla aineilla jouluun asti. Aika on mennyt tosi nopeesti ja vaikee uskoa että näin "pitkällä" jo ollaan. Pitää vaan nauttii noista monivalinta kokeista ;) Ja yleisesti high schoolista!

Matikankin sain siis nousemaan D:sta C:hen! Sain jopa täydet siis täydet pisteet kokeesta!...

Share

M i t ä i h m e t t ä!

Ladataan...
annaandandyathome A&A at HoMe

 

Hitsi, ja M I T Ä ihmettä! 

Mä mietin vielä päivällä, että laitanko kuvia viikonlopulta ja kerronko nyt viimeinkin koiran kanssa matkustamisesta, kun siitäkin niin monesti on multa kysytty...

Mutta en mä nyt keksikään mitään siitä aiheesta ja koko ilta on...

Share

Ei omena kauas putoa

Ladataan...
medde Medde xoxo

Napero avaa läppärin kannen varmoin ottein, painelee nappeja ja heiluttaa hiirtä vimmatusti edestakaisin.

" Kattoo uusia vaatteita. Paitoja, housuja, sukkia. Tilaa tämän, tilaa tämän, tilaa tämän..." Napero höpöttelee itsekseen.

Ööh, mistä kummasta se on tuommosta oppinut? Vai pitäisikö tässä vaan tyytyä toteamaan, että ei se omena todellakaan kauaksi puusta putoa.

 

Share

Odottajan aika on hillitön

Ladataan...
annagretali ihana tekosyy

Melekee hävettää tulla tänne turisemaan. Olen nukkunut, syönyt ja odottanut. Ja odotan edelleen.

Tännää ollaa tasan 39 viikon virstanpylväällä ja minä tuijotan päivästä toiseen kattoa. Tuijottamisen tuoksinnassa yritän manipuloida bebeä syntymään mahdollisimman pian ja samalla koitan keksiä jotain fiksumpaa tekemistä - kumpikaan ei ole tuottanu vielä tulosta. No, ainaki nyt ymmärrän hyvin sanontaa "Odottavan aika on pitkä" ja voisin vaikka vannoa että fraasi on saanut alkunsa juuri...

Share

Siskosta tuli jo äiti asuntolainoineen.

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Hieman reilu kaksi kuukautta sitten pikkusiskostani tuli ensimmäistä kertaa äiti pienoiselle tytölle. Siis juuri siitä pikkusiskosta, joka pienenä työnsi juustonaksuja nenäänsä, osasi jokaisesta muumijaksosta vuorosanat ulkoa, kiipesi kielloista huolimatta takapihamme kalliolle, tippui sieltä ja mursi kätensä. Se joka...

Share

Pages