Talvella 2012

Ladataan...
sonaj Irralliset

Laura de Lille -blogissa intouduttiin taannoin pohtimaan millainen oma elämä oli kolme vuotta takaperin. Mikäs sen hauskempaa, muistella menneitä vuosia ja haaveilla tulevista kesistä. Siksi minäkin haluan kirjoittaa, millaista elämäni oli talvella 2012.

Tuosta ajasta...

Share

17+2

Ladataan...

Moi!

Maha kasvaa, tänään huomasin että tavallisen mittainen t-paita on jäänyt lyhyeksi eikä peitä mahaa :D

Vaihdoin tänää meidän makkarin järjestyksen ihan uudenlaiseksi, mutta voi olla, että uni ei tule, nimittäin nyt en enää voi nukkua seinän vieressä :D

Samoilla vauhdeilla kun pyöritin makkarin, kannettiin miehen kanssa yks lipasto kodinhoitohuoneeseen. Sinne tulee siis vauvalle "hoitopiste" mis vaihdellaa vaipat, tehää pesut ym. Eli se osa on oikeesti jo valmis, kuha...

Share

Tervehdys

Ladataan...
Ballad pisara meressä

Kuinka aloittaa blogin kirjoittaminen? Miksi aloittaminen on niin vaikeaa? Miksi jatkaminen on vaikeaa aloittamisen jälkeen?

Nyt aion Yrittää isolla Y:llä. Aion aloittaa ja jatkaa. Ylläpitää. Mä tarvitsen tätä. Paikan, jossa puida/käsitellä lapsettomuutta ja kriiseilyäni sen suhteen.

Share

Alku

Ladataan...
Anrin Anrin

Jep. Ensimmäisen postauksen tekeminen on aina vaikeinta. Hyvin nihkeää ellen sanoisi. Päässä pyörii monia juttuja, joista halajaa kirjoittamaan. Ensin olisi saatava vain se kirottu ensimmäinen kirjoitus julkaistua. Siksipä tätä postausta sulostuttavat Onni ja Timi. Kaksi kotona jaloissa pyörivää karvapalloa. Kunhan nihkeilyt on saatu hoidettua alta pois, niin blogiin pitäisi ilmestyä myös enemmän tekstiä. Tällä blogilla ei ole mitään linjaa.  Kirjoitan siitä, mikä...

Share

Odotellen ei mitään.

Ladataan...

Hyvät oli munasolut viime viikolla ja kipeä oli ovulaatio. Nyt kaksi viikkoa hiljaiseloa,sitten taas uuteen kiertoon. Raskautta en uskalla edes toivoa. Miksi en?

No siksi, kun blogeissa ja keskustelupalstoilla sanotaan, että sen tietää kun on raskaana.Moni on tuntenut kun munasolu on kohdannut siittiöt ja kiinnittynyt kohtuun. Moni on jopa tiennyt pannessaan, että tämä oli se kerta kun nalli napsahti. Ja sitten tulee se tunne, se kutkuttava tunne. Kun tietää.

Mä en tiedä mitään...

Share

Time flies, make a statement, make a stand

Ladataan...
laurannni Onni on..?

Pariin viimeviikkoon on mahtunu kyllä jos jonkimoista pyöritystä että! Ja ens viikolla alkaa jo helmikuu, jestas sentää tää aika lentää.. Nyt tää Rovaniemi on tosissaan näyttäny kyntensä sään suhteen ja Oulun pakkaskelit ei oo mitään verrattuna siihen mitä ne on täällä.. Vaikka mullakaa ei mikää pitkä matka kouluun oo, nii silti tuntuu et pitäis vetää jotku pilkkihaalarit päälle et tarkenis.. Nyt sitä selkeesti tajuaa sen et mä en todellakaan oo pohjosen pakkasia varten.....

Share

Hääbändin viikonloppu

Ladataan...
OlliSV Saattaen vaihdettava

Olin eilen hääkeikalla. Homma toimi hienosti ja hääväki viihtyi. Tämä oli aika tyypillinen (hää)keikkaviikonloppu, joten ajattelin, että voisin kertoa lyhyesti siitä, mitä bändi (tai ainakin tämä bändi) viikonlopun aikana puuhailee.

Perjantai klo 18.30
Aloitamme roudauksen treenikämpältä. Meillä on seitsenhenkinen orkesteri, joka on siis hieman suurempi kuin ehkä yleensä, mikä taas tarkoittaa, että soittosälää piisaa. Niiden...

Share

6 kuukauden tilannekatsaus!

Ladataan...

Vauvavuosi on puolessa välissä ja on tilannekatsauksen aika. On ollut ilo seurata kuinka pienestä nyytistä on päivä päivältä kasvanut isompi nyytti. Pikku kaveri on alkanut myös näyttämään hieman luonnettaan. Vaikuttaisi melko seesteiseltä kaverilta, joka toisinaan innostuu ilakoimaan oikein sydämen kyllyydestä. Sellaisia korkeita kiekaisuja kaikuu toisinaan neukkukuution seinillä sekalaisen mölinän lisäksi. Viimeisten kahden viikon aikana poitsu on myös havahtunut koiran olemassa oloon. Se...

Share

ja taas se on ohi

Ladataan...

Maanantai – makaan lattialla ja siemailen jallun loppuja. Irvistelen kitkerälle maulle. Luen e-kirjaa ja nostan jalat ikkunaa vasten.

Tiistai – luutuan lattiat nelinkontin. Pakahdun For a Minor Reflectionin äänivallien ääressä.

Keskiviikko – herään ihan saakelin aikaisin ja istun jälleen kandisemmassa. Istun myös gradusemmassa. Yritän ostaa Björkin yllättäen ilmestyneen uusimman. Kiipeilen seinille. 

Torstaina ja perjantaina unohdan kaiken.

Viikonloppuna mietin...

Share

Erikoinen postaus

Ladataan...
sannat October Bacon

Mikään ei voi olla ärsyttävämpää kuin Facebook ja Instagram päivitykset, jotka alkavat sanoilla "Se tunne kun..." mutta nyt on pakko käyttää sitä itsekin. Se tunne kun kirjoitat postausta tunnin ja yhdessä klikkauksessa kaikki teksti häviää! Hienoa! Mitä olinkaan sanomassa...?

Työkiireitä, maaliskuussa helpottaa, lauantaina kolmekymmentä, ei mitään ikä-kriisiä...

Share

Pages