My day- lähtö Tallinnaan

Ladataan...
Jonnamariiia Jonnamariiia

07.00 Herään herätys kelloon unisena, mutta muistan heti mikä päivä tänään on. Nousen ylös sängystä ja menen herättämäään Julian.

7.30 Syödään koko perhe aamiaista, kellekkään ei oikein maistu ennen lähtöä :D

8.20 Ollaankin jo valmiina lähtöön. Rattaat on pakattu meidän tavaroilla ja lähdetään pysäkille. Ekaa kertaa terminaaliin mennessä me valitaan kävelyn sijasta ratikka.

...

Share

Mihin suuntaan seuraavaksi?

Ladataan...

On jo pidempään tuntunut siltä, että monen muun ohella myös itselläni on tällä hetkellä menossa tietynlainen etsikkoaika. Tuntuu, että oikeastaan koko tämä vuosi on mennyt omissa maailmoissa haahuillessa ja omia elämänvalintoja kyseenalaistaessa. Sinällään on ihan viisasta hetkellisesti pysähtyä tuumailemaan, mitä elämässään onkaan saanut tähän mennessä aikaan ja mitä haluaisi tehdä seuraavaksi. Omalla kohdallani kyse tosin on siitä, etten aina oikein tiedä, mitä haluaisin....

Share

Niin ihana Naantali!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Lähdettiin aamulla päivän harkinta-ajalla Naantaliin. Meidän perheelle se oli suurimmalle osalle vierasta maaperää, vain esikoinen oli siellä visiteerannut.

Kyllä kannatti! Naantali, etenkin vanha kaupunki oli ihana. Kauniit romanttisten, värikkäiden puutalojen reunustamat...

Share

Throwback

Ladataan...
Mun Tarinoita SportWithLove

Tällä hetkellä hormonit varmaan heittävät aikamoista häränpyllyä! Olen eilen ja tänään tuntenut jonkinlaista haikeutta ja kyynelkanavat ovat auenneet, kun olen kuullut yhden tietyn bändin biisejä.

Olen nuoresta asti tykännyt kuunnella HIMiä ja harmistuin kovasti, kun näin alkuvuodesta uutisen heidän lopettamisestaan. Teimme pienen kesälomareissun tänä vuonna Tuuriin Miljoonarockiin, jossa HIM esiintyi ja olin niiiiin fiiliksissä.

Mutta niin, miten ne hormonit nyt tähän liittyi...

Share

Täydellisen tyhjä tiistai

Ladataan...

 

Usein tänne tulee kirjoitettua aiheista, jotka herättävät jonkin asteista kuohuntaa sisälläni, mutta tänään ajattelin keskittyä ihan vain tähän tyynen rauhalliseen fiilikseen, joka mielessä (poikkeuksellisesti) vallitsee. Onhan tämä tavallaan muusikon päiväkirja ja näin tyyni päivä on kirjoitettava muistiin, niin voin täältä tulla sitten ihailemaan tätä tunnelmaa, kun tuntuu...

Share

Ei ole superihmisiä.

Ladataan...
Torey Näissä neliöissä

Miksi sitä on itselleen niin ankara. Luo mielessään kuvia siitä millainen pitäisi olla. Naisena, äitinä, vaimona ja ihmisenä ylipäätään.

En arvostele muita samalla tavalla.

Elämä ahdistuneisuushäiriön ja herkän vatsan kanssa on välillä todella hankalaa. Ja sitten ruoskin itseäni.

Miksi olen tälläinen.

Olenko huono äiti kun en pysty tekemään jotain. Huono, koska en pysty viemään esikoista elokuviin tällä hetkellä.

Olenko huono vaimo kun takiani jokin asia...

Share

Tuttu tunne

Ladataan...
Mariliini Pieniä toiveita

Tässäpä sitä taas ollaan, hämärän rajamailla odotellaan kuukautisten alkavan. 

Samalla toivotaan etteivät alkaisikaan, pysyisivät mokomat poissa.

Nyt on keskenmenon jälkeisten kuukautisten jälkeen kiertopäivä 25. Normaalisti kiertoni on sen 28 päivää, ellei kierto ole jälleen ihan sekaisin. 

Pientä nipistelyä olen viime päivät tuntenut alavatsassa, joten veikkaanpa ettei kuukautisiin ole pitkä. ...

Share

From Russia with love.

Ladataan...
IngelS Give my love to London

 

En ole koskaan ollut kiinnostunut Venäjästä. Se on mielessäni ollut likainen, korruptoitunut ja suurien vastakohtien maa, jota olen aina pitänyt myös hieman pelottavana. Isäni on kuitekin kauan halunnut viedä minut Pietariin, joten kesälomani viimeisenä viikonloppuna suuntasimme vanhempieni kanssa pienelle matkalle itänaapuriin. En tiedä mikä minuun osui, mutta jo nyt olen...

Share

Turrena Hesas..Helsingissä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Poeka oli vastassa sovitusti Aleksis Kiven patsaalla. Vaihdettiin halit ja suukot, katsottiin pitkään toisiamme silmiin ja hymyiltiin typerästi.

Puolta tuntia myöhemmin pyörittiinkin jo alasti ateljeehuoneemme*) viileitten lakanoitten välissä. Neljän vuorokauden aikana tulikin sitten pyörittyä yhteensä kaksikymmentäkahdeksan kertaa. Hämmästyimme itsekin loppusaldoa.  

...

Share

Pages