Ruokaa sielulle

Ladataan...
Tiiaanna cake & copper

Ainoa asia, jota olen viimeisen kymmenen päivän aikana kirjoittanut on tiedosto nimeltä Thesis. Olen kaivanut multaa tien vierestä ja viettänyt päiviä laboratoriossa. Juonut yliopistolla kymmeniä viiden kruunun kahveja ja istunut kirjastossa lukien ja välillä (tai enimmäkseen) selaten Berliinin parhaita yökerhoja. 

Sen lisäksi olen istunut sunnuntaina kotona...

Share

Erilaisin opiskelutilani

Ladataan...

Tuossa noin kolmisen viikkoa sitten mainitsin mahdollisesta uudesta opiskelupaikasta. Ja kyllä, koko juttu onnistui ja vielä paremmin, mitä olisin voinut koskaan kuvitellakaan. Mutta mistä kaikki alkoi? Miksi kotona opiskelu tai kirjastot eivät "kelvanneet"?

Tässä ote yhdestä lähettämästäni sähköpostista:
"Kotona opiskelu ei ole lukuisten häiriötekijöiden takia niin intensiivistä, mitä haluaisin. Kahvilat ovat kivoja (hälinä ei haittaa,...

Share

Heimtextil 2017

Ladataan...
Hanna Maria Hanna Maria

 

Tammikuussa koulu alkoi vajaan viikon matkalla Frankfurtiin. Meidän luokka osallistui Heimtextiliin, alan suurimmille messuille. Campus-nimisellä osastolla näkyi eri oppilaitosten osaamista ja meidän ständi oli siis yksi niistä. Yleinen teema osastolla oli tänä vuonna "Mobile home". Tekstiilitaideteostemme aiheena oli...

Share

Takaisin kouluun osa 2: Puhutaanpa rahasta

Ladataan...

 

Ajattelen, että saadakseen elämäänsä jotain uutta, on usein luovuttava jostain vanhasta. Kaikkea ei yleensä voi saada, on tehtävä valintoja ja priorisoitava. 

Opiskelen tällä hetkellä ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Koulu kestää vuoden, ja sen voisi periaatteessa suorittaa täyspäivätyön ohessa....

Share

Journalismi on yhtä luxusta

Ladataan...
kiasophie Sparks by K

Kun sanoo ääneen opiskelevansa journalismia, se aiheuttaa välillä aika uskomattomia oletuksia ja kommentteja. Alla parhaimmat. 

 

 

 

1. "Siis opiskeletko lakia??" 

Niinku en. Miksi tätä on kysytty multa ainakin neljä kertaa. Ehkä juridiikka ja...

Share

Vain yliopistojutut

Ladataan...

Kalimera!

Oon kirjottanu jo aikasemmin vain Stockholm Business School jutuista sekä eri yliopistotyypeistä, joten seuraava luonnollinen askel on tietysti siirtyä vain yliopistojuttuihin.

1. Oot itestäs tosi ylpee mennessäsi...

Share

Pages