Armotonta pänttäystä selkä vääränä!

Ladataan...
Eliisé C'est pas du flan!

Opiskelut minulla jatkui Maanantaina, jatkavana ryhmänä hyppäsimme suoraan asiaan perioperatiivisen hoitotyön merkeissä. Tämä ensimmäinen viikko ottaa todellakin kaikki luulot pois ja tässä parhaillaan pohdin, että miksi ja mitä järkeä on ensimmäisellä kouluviikolla järjestää pakolliset simulaatiot asioista joiden teorialuennot tulevat myöhemmin. Nyt käytännössä itse opiskelemme koko Peroperatiivisen potilaan hoitopolun aasta ööhön, teemme kattavat ennakkotehtävät, simuloimme ne ja sitten...

Share

Pyöräilyä

Ladataan...

Viikonloppu meni oikein kivasti ja tekemistä riitti.! :) Lauantaina tosiaan oli ne kotibileet, mutta oikeastaan hengailtiin tuossa ulkona olevassa puistossa. Meitä oli sen verran paljon, että sisällä olisi tullut hieman ahdasta ja miksi ei hengailisi vielä iltoja ulkona, kun tarkenee. Sunnuntaina päätettiin lähteä pyöräilemään "läheiselle" järvelle :) en osaa sanoa, kuinka pitkä matka sinne oli kilometreissä, mutta pyörällä sinne meni 45 minuuttia yhteen suuntaan. Hieman on eri pyöräillä...

Share

Ekat päivät ja kauheesti kaikkea

Ladataan...
Juttis etenemisiä

No nyt on säpinää. Maanantaina lähti käyntiin tää valmennus, tiistaina ja keskiviikkona muuttohässäköinti ja avaintenluovutusvalssi (ehe) ja raivokas loppusiivous ja osoitteenmuutokset eri tahoille ja ihan vaan yleinen sekasorto. Tän lisäksi jokailtaiset luennot ja kotitehtävät ja ja ja töissäkin pitäis käydä. No, onneksi pystyin ottaa alkuviikon vapaaksi töistä joten sen kaa ei oo nyt nii hätä ollu, mutta huomenna esim seiskaan meno. : ))) 

Mutta siis tuntuu ettei aika oikein nyt...

Share

Koulua ja muuta. Eiku siis yliopistoa ja ei muuta.

Ladataan...
MinnaJ Yada Yada Yada

Moi! Pitkästä aikaa. Oon haaveillu tänne kirjottamisesta jo monta viikkoa. Mutta ei siis oo vaan ollu aikaa. Uskomatonta. Mihin kaikki aika katoaa? Syksyki tuli yhdessä yössä. Meidän asuntoki paukku eilen niinku ois ollu pakkasta. Whaaat? Onko talvi jo kulman takana? Vai onko meidän kerrostalossa jotain häikkää? Hmmm. No, mutta asiaan. Tai no asiaan ja asiaan. Mulla on taas niin kiire. Vartin päästä pitäis olla taas menossa. 

Mulla alko koulu viime viikolla. Eiku siis yliopisto. Ei...

Share

Syyskuun (syksyn) eka

Ladataan...

Eka syyskuuta. Tänään tuoksui syksyltä. En tiedä sekoittiko valtavan kokoinen ykkönen kalenterissa pään vai tuoksuikohan raikas aamuilma ihan pikkiriikkisen erilaiselta tänään verrattuna eiliseen? En osaa sanoa, mutta jokin taika tässä syksyn alussa on.

On se sitten tuoksu, uuden alku tai jokin aivan muu.

Venähtäneen blogipaussin jälkeen on tapahtunut vaikka ja...

Share

Jos kouluun äitiysloman jälkeen?

Ladataan...
merenneito Valoa ja varjoa

Olen pyöritellyt erilaisia koulutusmahdollisuuksia mielessäni, mitkä voisin aloittaa ensi syksynä. Jos kaikki menee niinkuin pitää, mieheni jäisi vielä sitten viiden viikon isyysvapaalle hoitamaan lasta kotiin ja sen jälkeen yrittäisimme löytää hyvänsävelen lastenhoidossa, ettei pikkuista kuitenkaan tarvitse viedä vielä täysipäiväiseen hoitoon. 

Miljoonia asioita olen jo pyöritellyt mielessäni, miten mikäkin voisi onnistua. Ja koen parhaaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi uudelleen...

Share

Ihana elokuu

Ladataan...
amoretto Pieni Seikkailu

Ihana elokuu on takana, miten se liukuikaan niin huomaamatta ohi. Ensimmäiset kaksi viikkoa lomailin Sisiliassa, jossa pääsin näkemään sellaisia paikkoja, joista en ollut osannut edes haaveilla. Syksyn pimenevinä iltoina palaan noihin paikkoihin yksi kerrallaan takaisin, sillä loma piti sisällään koko vuoden kauneimmat maisemat. 

Lomalta palasinkin suoraan...

Share

Auf Wiedersehen!

Ladataan...
Saana S. Leben in Hannover

Hallo,

I haven’t been writing my blog since last spring or so but now I had to make my last posting because the exchange year has come to an end. I can’t believe that the time went so fast and now I should go back home.

The summer in Hannover was great! It was really warm comparing to the temperatures in Finland what I heard. So we were sun bathing, swimming, travelling and of course we tried to study beside everything else. I was also working in a fair one week for a company...

Share

Syksy

Ladataan...

Hupsan Irma-täti teki jälleen pienen välikuoleman. Mutta ei hätää syksy, opinnot ja bileet ovat täällä taas, joten materiaalista ei pitäisi olla puutetta. Myös kesän juttujen kertausta on luvassa. Vuoden tauon jälkeen tädin on ollut pakko todeta, että tinder alkaa olla jo aika kuollut? Onko kukaan muu huomannut saman? Alkaako tinder olla jo so last year? Eipä sillä muutama kontakti sitä kautta on tullut ja hämmennystähän ne ovat aiheuttaneet.

Uudella innolla siis syksyä ja bileitä...

Share

Pages