My week

Ladataan...
annikaevelina annikaevelina

Moikka!

Tässä hieman kuvia ja kuulumisia kuluneelta viikolta!

Apua, kohta syyskuu on jo ohi ja ensimmäinen koeviikkokin lähti perjantaina käyntiin. Omalta osaltani kokeita on onneksi vain kolme, joista ensimmäinen oli jo perjantaina. Enää siis kaksi jäljellä, joten enköhän mä selviä :)

Tiistaina kävin kampaajalla laittamassa hiukset syyskuntoon. Hiuksistani lähti 25cm...

Share

Vain Stockholm Business School jutut

Ladataan...

Hej på dig!

Ens viikolla tulee vastaan eka oikee koe ja sitä myöten 7,5 opintopistettä täyteen. Siis jos pääsen sen kokeen läpi. Mut koska jo kuukausi on takana, voin kertoo vähän tarkemmin mitä se opiskelu täällä on. En tietenkään osaa sanoo muista kouluista tai edes muista linjoista meijän koulussa, joten siksi tässä tulee "Bara Stockholm Business School saker":

1. Koulua on maks...

Share

How to travel when you're poor af

Ladataan...
Helsu The world is my oyster

#ohion

Kirjoitukset siis, No siis, ainakin melkein ohi. Englannista ja ruotsista selvitty kunnialla, molemmat todennäköisesti kiikkuvat siinä laudaturin ja eximian rajalla, englanti taitaa jäädä eximiaksi, mutta ruotsi toivottavasti on laudatur. Kaikki riippuu siitä miten YTL arvostelee aineet ja vaikka kovasti olen näitä pisteitä ja pisterajoja koko viikonlopun pyöritellyt päässäni, ehä pitäisi yrittää päästä siihen mielentilaan, että asiaan ei voi enää vaikuttaa ja pitäisi keskittyä...

Share

Lasersotaa ja illanviettoa

Ladataan...
Laura.J LauraJ

Torstaina olikin hieman vauhdikkaampi ilta, sillä olimme opiskelukavereiden kanssa pelaamassa lasersotaa sekä sen jälkeen vielä viettämässä iltaa ruoan ja saunomisen merkeissä. Täytyy kyllä todeta, että on todella mukavaa, kun meille opiskelijoille järjestetään aina silloin tällöin tällaisia tapahtumia.:) Joten eikun siis menoksi!

...

Share

Hyvä, paha hoitoala

Ladataan...

Kuten tuossa Helsingin Sanomien artikkelissakin mainitaan, on keskustelu terveydenhuollosta käynyt todellakin kuumana viimeiset pari päivää. Itse olen jopa kauhulla lueskellut ihmisten mielipidekirjoituksia ja kommentteja luennoilla ja kauhistellut millaisent yömaailman sitä tässä lähiaikoina tulee joutumaan. Osa...

Share

Turning a new page in my life

Ladataan...
Nk NKaijanen

Nyt on taas koittanut se hetki kun on aika kääntää uusi sivu elämässä. Muutto, uudet opiskelukuviot, uudet ihmiset, aurinkoa ja loppumaton horisontti merelle. On aika rakentaa uutta. Kaikki on nyt hyvin.

Olen onnellinen

Kuvat/Photos: Noora Kaijanen

...

Share

voi lihasjumi....

Ladataan...

Viimeiset neljä viikkoa kun on nyt istunut koneella päivittäin useamman tunnin, huomannut käytännössä kuinka tärkeä merkitys on sillä miten siinä istut. Terveisin yläselkä ja hartiat enemmän kuin jumissa pitkään aikaan. :D

Yhdeksi pelastukseksi huomasin leuanvetotangon, jonka vihdoinkin sain hommattua ja vielä laitettua paikalleen, hyvä minä! 

Leuanvetotangolla kun pystyy niin ihanasti venyttämään selkää ja samalla sain kipinän...

Share

Seitsemäs seminaari Complete Vocal Institutessa

Ladataan...

Viime viikolla oli 7. seminaarini Complete Vocal Institutessa Kööpenhaminassa. Neljän päivän seminaari oli taas kerran ihana ja inspiroiva. Köpiksessä oli keskikesän fiilikset, aurinko paistoi ja hellemekossa tarkeni. Sain taas viettää neljä päivää rakkaiden opiskelukavereiden kanssa porukassa, josta on tullut uskomattoman tiivis ja rakas.

Seitsemännen seminaarin teemat olivat äänenväri, tulkinta ja klassinen laulutekniikka. Lisäksi harjoittelimme CVT-workshoppien pitämistä ja...

Share

Pages