Pala menneisyyttä

Ladataan...
HerttaRouva HerttaRouva

Oli synkkä myrskyinen aamu syyskuun kolmantena päivänä, 29 vuotta sitten. Se oli päivä jona minä synnyin. Minua oli odottamassa isäni ja äitini lisäksi isosisko ja isoveli. Me asuimme maalla, kuusimetsän keskellä. Perheelläni oli tapana pelata erilaisia lauta- ja korttipelejä. Meillä oli tietynlainen kilpailuhenkisyys ja kilpailuvietti. Veljeni kehitti itse myös erilaisia pelejä joita me sitten testasimme koko perheen voimin.

Kun saavuin teini-ikään, veljeni löysi pokerin ihmeelliseen...

Share

Kotiruoka, paras ruoka

Ladataan...

Olen suuri kotiruan ystävä ja puolesta puhuja, sillä minusta kotiruoka on maailman parasta ruokaa. Mutta mitä se kotiruoka oikeastaan sitten on?

Kaikki varmastikin mieltävät perinteiset ruoat kuten makaronilaatikon, lihapullat ja muusin, siskonmakkarakeiton tai kinkkukiusauksen kotiruoaksi? Mutta onko sillä väliä onko se makaraonilaatikko oikeasti tehty kotona omin pikku kätösin vai lapattu lautaselle ABC:n linjastosta? Onko ne Saarioisen "äitien tekemät" valmisruoat kotiruokaa? Onko...

Share

Photo Shoot for Jupe NYC

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

What: Editorial/Look Book for Jupe NYC

Photographer: Adam Courtney

Stylist: Betty Gulko @such.a.betty and JUPE NYC 

Makeup: Estee Gottlieb @makeup_hairbyestee

Hair: Chani Birkman @chaniewigs

 

...

Share

Viimeinen Analyysi 50/50

Ladataan...

Pahoittelen ettei postauksen pääosista löydy Richard Gereä ja Kim Basingeria. Jos eroottisen trillerin sijaan kuiva pohdinta kiihottaa, niin täältä tuleepi.

Voisi sanoa, että minulta kesti kaksi vuotta kirjoittaa tämä blogi. Kun luin töissä Iltalehden vuonna 2013 julkaiseman jutun, en erityisemmin...

Share

"tulisitko töihin?"

Ladataan...

Kävin tänään työhaastattelussa. Elämäni lyhimmässä. Näin se meni:
Esittelin itseni.
Päiväkodin johtaja: "Luinkin sun paperit. Nyt kysyn vaan, että tulisitko meille töihin?"
Totesin, että mielelläni. Sitten kirjoitettiin työsopimus.

Vakitoimesta pätkätyöläiseksi, mutta töitä kuitenkin tiedossa loman (5 viikkoa!!) jälkeen. Ei siis tarvetta ansiosidonnaisen hakemiseen.

Jee!!! Joskus tapahtuu kivojakin juttuja. <3

Share

Tarina jatkuu

Ladataan...

Ensikosketukseni koodaamiseen oli myrskyisä. Ensimmäiset 1,5 opiskeluvuotta pyörivät taustalla jatkuvasti ohjelmoinnin kurssit, milloin milläkin kielellä. Tunneskaala vaihteli epätoivo-innostus-inho -akselilla: yhtenä päivänä saattoi olla ihan hirveää, seuraavana ihan jees, ja sitten taas kamalinta ikinä. Vähintään kerran viikossa, yleensä sunnuntaina eli demojen teko päivänä, kirosin ja julistin tuhannennen kerran, etten ikinä ikinä ikinä aio koodariksi ruveta. 

Ja kas, kuinkas...

Share

Mitä on tuo "Oulu"?

Ladataan...

Sain töitä! Mulla on aivan huikea voittaja fiilis! Woop, woop!

Tota...

Meistä tulee Oululaisia. En tiedä Oulusta yhtään mitään. Tai joo, siellä ollaan vissiin lätkä-ihmisiä. Olen lätkä-naisia. Pitäisikö jotain muuta vielä tietää? Auttakaa?

Missä asua?

Missä urheilla?

Missä syödä?

Mitä tehdä?

Missä hengailla?

Miten kulkea?

Auttakaa, pliis!

Share

toiset itkee enemmän

Ladataan...
laurajohanna laurajohanna

Tunnustan: olen itkupilli. Ei täydy olla kummoinenkaan liikutus, suru tai tunteenpurskaus, kun silmäni jo kostuvat ja nenäliina on kaivettava taskusta. Itken yleisesti hyväksytyissä tilanteissa, kuten hautajaisissa, kivun takia tai kuultuani huonoja uutisia. Mutta sitten pillitän myös tilanteissa, jotka moni handlaa kuivin silmin.

Kerran itkin (nyt jo...

Share

Pages