Torni kaatui

Ladataan...

Mitä tapahtuu jatko-osalle kun ensimmäisen osan julkaissut kustantamo menee konkurssiin?

Nuortenkirjani joulukuussa julkaissut Torni otti ja meni maaliskuussa konkurssiin. En oikeastaan ole kovin hämmästynyt, sillä kovin suurta melua ei Torni ole onnistunut pitämään itsestään tai julkaisemistaan kirjoista. (Kustantamon toimintaan olen aikaisemmin viitannut esim. tässä postauksessa.)

...

Share

Melkein nelkyt

Ladataan...

Eräänlainen juhlavuosi kai tämäkin. En tiedosta (tai ainakaan tunnusta) potevani ikäkriisiä, mutta pohdin elämää ehkä enemmän kuin koskaan, koska olen juuri täyttämäisilläni neljäkymmentä kokonaista vuotta. Neljäkymmentä. 40. XL.

Tähän ikään kulminoituu monia asioita. Erot siinä, mitä tähän mennessä on ehditty saada...

Share

Tuhkimo tässä terve!

Ladataan...

”Tuhkimo on suosittu kansansatu epäoikeudenmukaisuudesta. Varhaisin versio on peräisin Kiinasta noin 860-luvulta. Satu ilmestyi tuolloin Tuan Ch’eng-Shinh 酉阳杂俎 -kronikassa Tang-dynastian aikaan. Vuonna 1697 Charles Perrault kirjoitti tarinan suosituimman version, joka perustuu Giambattista Basilen teokseen La...

Share

Kirsikkapuista ja haaveammateista

Ladataan...
Hanna W. Länsirannalla

Tukholmaan on kuulkaa saapunut kevät.

Kungsträdgården ei ole ollut näin kaunis sitten viime toukokuun. Kaikki näyttää juuri nyt paljon kirkkaammalta ja kasvoilleni on piirtynyt kestohymy. Eikä se johdu pelkästään auringosta tai kukkivista kirsikkapuista, vaikka ne tekevätkin hommasta entistä helpompaa.
 

kirsikat4.png

...

Share

Pääsiäisen välitilinpäätös

Ladataan...
laurafree Laura loves

Vuoden ensimmäinen kvartaali oli ja meni. Otetaans tähän väliin pieni tuloskatsaus: joo, pikkasen kreisit kolme kuukautta oli.

Heti vuoden ekana työpäivänä mieheni sai potkut. Toisin sanoen hänelle ilmoitettiin työpaikallaan, että koko toimipiste lopetetaan YT-neuvotteluiden tuloksena. YT-sirkus on ainakin omassa korvissani vähän sanahelinää, ennen kuin osuu omalle kohdalle. Nyt vasta tajusi, miten omituista on, kun saa sekunnissa kuulla, että työpaikka - se palikka, jolle...

Share

New shit + ex-aupairin vuodatuksia

Ladataan...

P1010853.JPG

Olen ostanut uusia tavaroita, yllä kuva niistä. Kävin Stockalla hullujen päivien aikana, ja siitä on pitkä aika kun ne ovat viimeksi herättäneet mussa näin vähän epätoivoa. En myöskään päästänyt ilmoille taisteluhuutoa ja alkanut latoa tiskiin kamoja jotka olen tavallaan joskus halunnut, mikä 10 vuoden hullarikokemukseni perusteella on ainoa vaihtoehto kombolle...

Share

Pääsiäislomalla, part 1.

Ladataan...
Nāiádes Naiádes

Huh, vihdoin hetki hengähdystä, internetiä ja rauhaa.
Tämän vuoden pääsiäiseen kuuluu keikkakiertue pohjoisessa, joka huipentuu Iskän luokse Utsjoelle. Alunperin tarkoituksena oli siirtyä hetimmiten keskiviikkona Utsjoelle, mutta one thing led to another ja tässä sitä nyt ollaan Ylläksellä hotellihuoneessa kirjoittamassa blogia. 

DSC_1640.JPG

...

Share

Rekrytoitko menneisyyttä vai tulevaisuutta?

Ladataan...
mariavesanen Vesasentie

Palaan taas lempiaiheeseeni pienen luovan tauon jälkeen. Tai yhteen niistä. Rekrytointiasiat ovat olleet viime kuukausina paljon tapetilla ja olen hämmästellyt useaan otteeseen firmojen käytäntöjä. Ihmettelen, miten suomalaisissa yrityksissä rekrytään edelleen niin usein menneisyyttä sen sijaan, että katsottaisiin tulevaisuuteen. Mielestäni se on rohkeuden ja luovuuden puutetta ja yksi syy siihen, miksi monilla suomalaisilla firmoilla menee huonosti.

Olen...

Share

Stressi huipussaan

Ladataan...
hanzzih Drama Queen

Opinnäytetyö [  ]

Kesätyö [  ]

Stressi [x]

Say no more!

Onneks pääsiäinen kolkuttelee ovelle ja pääsee mökille rentoutumaan Miehen kanssa. Opinnäytetyö on totaalisen jumissa, tuntuu etten saa naputettua wordilla yhtäkään järkevää lausetta, joten olen luonnollisesti ollut ovaamatta kyseistä tiedostoa hetkeen....

Share

Miksi muilla on helpompaa kuin mulla

Ladataan...
kao kao Kao's dreams

Miksi oi miksi en osaa vain olla hiljaa.

Miksi pitää aina sanoa.

Miksi pitää olla se tyyppi, joka taistelee oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

 

Miksi pitää olla se tyyppi, joka on niin herkkä että itkee vähästäkin.

Miksi pitää olla se tyyppi, joka turhautuu jostain niin, ettei voi jatkaa tekemistä.

Miksi pitää olla se tyyppi, joka kerää kaiken sisäänsä niin, että se lopulta räjähtää.

Ja sitten kaikki tosiaan räjähtää käsiin.

 ...

Share

Pages