Päivä kanssani

Ladataan...
Kovalainen Pappadaduda

Olen useamman kerran täällä Australiassa joutunut selittämään, mikä on au pair. Suomeen taas olen yrittänyt kertoa, mitä kaikki päivät teen. Ykkösjuttuhan on siis se, että huolehdin lapsista, kun lasten äiti -T- on töissä. Päivien pituus ja sisältö kuitenkin vaihtelee, minkä takia ajattelin nyt kirjoittaa "Minun päiväni" -postauksen ja näyttää, miltä minun yksi päiväni saattaa näyttää. 

Maanantai 15.1.2018

...
Share

Yleisötyön koordinaattorin työviikko

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Minusta on ollut hurjan mielenkiintoista lukea viime syksyn aikana Lilystä kirjoituksia työpäivistä ja viikoista. Oma työni on aika vaihtelevaa, mutta periaatteessa työpäivät voi jakaa kahteen eri kategoriaan: On päiviä, jolloin lähinnä tapaan ihmisiä ja on niitä päiviä, kun työskentelen enemmän yksin suunnitellen ja valmistellen tulevia projekteja. Vastaan itse hyvin pitkälti paitsi työni aikatauluista myös sen sisällöstä. Alla esimerkki tyypillisen epätyypilisestä työviikostani...

Share

Näin syntyy kirjan kansi

Ladataan...
saarah visual diary

 

Töihin liittyviä postauksia kysellään aina säännöllisin väliajoin. Tässä siis sellainen. 

KUINKA SYNTYYKÄÄN KIRJAN KANSI graafisen suunnittelijan hyppysissä?

Tein loppuvuodesta Karisto-kustantamolle kirjan kannen nuortenromaaniin nimeltä Silmänkääntötemppu. Ensin sain kustantajalta kirjan tekstin ja...

Share

Lottana Saudeihin- lähtöfiilis

Ladataan...

Heikka kaikki!

Useamman läheisen kannustamana uskaltauduin kirjoittamaan seikkailustani blogia :)

Haluan muistuttaa että kirjoittamani ovat minun henkilökohtaisia mielipiteitä/kokemuksia/näkemyksiä.

Olen Lotta, 26 vuotias sairaanhoitaja. Juureni ovat Mikkelissä, Etelä-Savossa ja sieltä myös valmistuin sairaanhoitajaksi 2014. Aika nopsaa muutin maaseutua pakoon kaupunkiin ja Helsingissä olen viihtynyt viimeiset 3 vuotta.

...

Share

Ikärasismi työpaikalla

Ladataan...
Matka viidelle Now

Kun ajattelen menneitä työpaikkojani ja niiden työilmapiiriä, niin voin todeta parhaan kokemuksen jääneen huvipuistossa työskentelystä, jossa kaikki työntekijät olivat lähes samanikäisiä. Ikärasismia ei ilmennyt.

Siitä sitten lähdin kartuttamaan työkokemustani. Vaateliikkeessä, tavaratalossa, vanhustentalolla, päiväkodissa, koulussa ja useammassa kehitysvammaisten yksikössä on tullut työskenneltyä haluan korostaa, että hoitoalalla tämä ikärasismi on ollut rankinta.

Siellä sitä...

Share

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.

Ladataan...
mirac MIRA CARI

Viimeiset viikot ovat olleet kieltämättä raskaita. Yrityksen laajentaminen pakotti siirtämään henkilökohtaisen elämän sotkut syrjään ja keskittymään töihin. Kun maa jalkojen alla huojuu, huomaa ketä kuuluu pitää lähellä ja ketä ei. Aikataulu oli ennätyskireä, enkä olisi selviytynyt ilman läheisteni apua. 

...

Share

My Day - Lauantai

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Klo: 7.25 - Herään, katson kelloa ja tajuan, että nyt pitää vielä jatkaa unia. En saa unta. Pyörin ikuisuudelta tuntuvan ajan.

Klo: 9.00 - Havahdun herätyskelloon, katson alas ja koira tuijottaa pedissään häntä heiluen. Ei kai auta kun nousta. Nyt kyllä väsyttäisi. 

Klo: 9.45 - Hampaat ja kasvot pesty. Koira lenkitetty ja syötetty, otan läppärin syliin ja istun sohvalle. Alan kirjoittamaan tätä postausta.

Klo:...

Share

Missä olen ollut?

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Viimeisen parin kuukauden aikana olen antautunut täysin paineiden ja tarpeideni alle. Minusta on vahvasti tuntunut siltä, että vaikka tänne blogiin jaettavia aiheita ja tapahtumia on ollut paljon, en ole halunnut tehdä sitä. En ole jaksanut ottaa järkkäriä käteen ja tallentaa hetkiä, joissa olen mieluummin ollut vain läsnä. 

Olen tehnyt mm....

Share

My Roadmap: Ura ja miten tänne päädyin?

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Elin koko lapsuuteni siinä uskossa, että minusta tulisi balettitanssija. Muistan yläasteella väittelyt matematiikan opettajani kanssa siitä, ettei minun tarvitse opetella neliöjuurta, koska balettitanssijat eivät tee mitään sellaisella...

Share

Parivaljakon paluu

Ladataan...

Eilen oli vähän erilainen työpäivä, kun pääsin tekemään mainosta parhaan ystäväni kanssa. Olemme tunteneet jo yli 14 vuotta, mikä tuntuu ihan hullulta, sillä kuvittelen edelleen että lukio oli juuri äsken. Pääsimme kuvauksissa muistelemaan ystävyytemme alkutaipalia ja sitähän melkein herkistyi (ja sai myös sellaisia naurukohtauksia ettei puheesta meinannut tulla mitään) kun alkoi...

Share

Pages