Mitä ajattelen blogikisoista?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Jaahas. Tässä edessä olisi nyt postaus, jonka otsikoksi olen kirjoittanut omaan kalenteriini tekstin: blogiskaba. Ja sitten en oikein olekaan osannut laittaa yhtään ranskalaista viivaa otsikon perään. En ole tiennyt, mitä asiasta sanoisin.

Mutta aloitetaan nyt faktasta:

Sain viime viikolla sähköpostiini viestin siitä, että olen ehdolla Inspiration Blog...

Share

28-v. Liian vanha aloittelija?

Ladataan...
MinnaHenriikka PASMAMYRSKY

Hei!

Mulla on ollu tässä vähän matalalento menossa. Oon kuitenki hienosti päässy siihen tilanteeseen, että en enää koe pakottavaa tarvetta kirjottaa tänne tietyin väliajoin. Tai vähän koen, mutta.. Että ei tarvi olla mitään sääntöä "kirjoita blogia vähintään kerran viikossa". Että, jos tunnen oloni todella epäluovaksi, niin teen sitten jotain muuta (luultavasti nukun), ku kirjotan paskaa tekstiä.. heh.  

No mikä sai mut tänään kirjottaan? Se, että yritän kovasti hakea nyt...

Share

Rajojen asettamisesta

Ladataan...

Tämän viikon yksi isoimmista puheenaiheista, eli törkeästi kohdeltujen näyttelijöitten esiintulo julkisuuteen, aiheesta työskentely Aku Louhimiehen kanssa, sai myös minut ja toivottavasti tuhannet muutkin ihmiset  ajattelemaan terveiden rajojen asettamista työelämässä. Aloin miettiä, miksi yhä naispuoliset näyttelijät kokevat niin vaikeaksi puolustaa...

Share

"Jos tää meno jatkuu, meidän sydämet särkyy", - Totuus kotihoidosta.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Aloitan tämän kirjoituksen suoralla lainauksella valtioneuvoston sivuilta:

”Sipilän hallitusohjelman 2025-tavoite

Suomalaiset voivat paremmin ja kokevat pärjäävänsä erilaisissa elämäntilanteissa. Jokainen ihminen kokee voivansa vaikuttaa, tehdä valintoja ja ottaa vastuuta.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa painopiste on ennaltaehkäisyssä, hoitoketjut ovat sujuvia, henkilöstö...

Share

Näin kirjoitat hyvää tekstiä

Ladataan...
sonjaaari Äärimmäinen

”Tylsätkin aiheet voi ohjata omiin ajatuskulkuihinsa. Sitä vähän niin kuin huijaa itseään innostumaan. Kaikki hyvät ideat kannattaa ottaa talteen heti riippumatta siitä, mihin kohtaan tekstiä ne lopulta sijoittuvat.”

Kun ensimmäiset kirjaimet iskeytyvät tekstiksi, taustalla on todennäköisesti jompikumpi seuraavista asetelmista: tarve kirjoittaa tai tarve tekstille.

Tarve kirjoittaa pursuaa herkästi intuitiosta ja tunteista. Puhtaaksi esimerkiksi käy...

Share

Seure - onko koko firmaa olemassa?

Ladataan...
lastentarhaaja Lastentarhaaja

Netflixissä pyörii sarja nimeltä Homeland. Sarja kertoo CIA:n virkailijasta, jota näyttelee Claire Danes. Viidennellä tuotantokaudella Danes alkaa tutkimaan salamyhkäistä firmaa, joka rekrytoi hirveän määrän ihmisiä, mutta kukaan ei tiedä mitä se tekee. Sisälle ei pääse ja rakennuksen kyljessä ei ole nimeä. Kukaan työntekijä ei suostu kertomaan mitään yrityksen toiminnasta. Pitkän tutkimuksen, ihmisten kiristämisen ja kiduttamisen, soluttautumisen ja vakoilun jälkeen totuus...

Share

Pages