Heaven on earth

Kauneushoitola jossa sinut ja ihosi huomioidaan…

Ei kirkkaita valoja vaan hämärää ja kynttilöitä…

Hierontaa ja kokonaisvaltaista huomiota…

Kyllä, tuo kaikki on totta! Löysin eilen hoitolan johon aion palata (2 kk päästä jo). Paikka on Liinu’n organic beauty Kalliossa. Itse otin Bye bye dull skin, say hello to freshness-hoidon ja oli oikeasti mahtavaa! Tuollaista huomiointia harvoin saa. Kasvohoito ja hieronta samalla, great!

Löysin paikan Kemikaalicocktailin kautta ja suosittelen ehdottomasti kaikille!

 

Ps. huomio päivältä 4, minulla ei ole nälkä koko ajan! Tulin töistä kotiin enkä huutanut heti ”minulla on nälkä”, mies teki tämän huomion 🙂 Jätin siis päivällisen väliin ja söin illalla vähän enemmän.

Kommentit (2)
  1. Tuo oli oikeesti huima paikka, ihan erilainen kuin mikään aiempi missä olen käynyt! Käy ihmeessä ja kerro mitä tykkäsit!

  2. Jes, vihdoinkin! Kävin pitkän aikaa Kauneushoitola Vireessä, jossa käytettiin vain luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia hoitomenetelmiä, mutta kun olin vuoden tauon jälkeen palaamassa sinne, niin paikka olikin harmikseni lopettanut! Ehkä tästä tulee uusi kantapaikkani 😉 Pitää mennä tutustumaan.

    Kauneshoitolan ja hierojan vaihdossa on itselläni vähän korkea kynnys, koska ne on mielestäni jollain tasolla niin henkilökohtaisia ja vähän intiimejäkin juttuja. Joten siksi on tämäkin vähän jäänyt 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *