Klassikkoruoka

Arvatkaas mitä eilen syötiin? Tätä kaveria keiteltiin ensin pari tuntia ja sieltä se vanha kouluherkku alkoi muodostua! Vinkkinä voin sanoa, että hain vielä mustaherukkahillon kaupasta kaveriksi 😉

WP_20130909_007.jpg

 

Kommentit (5)
  1. Sitäpä sitä! Muuten hyvää, mutta sitä on nyt syöty kaksi kertaa päivälliseksi ja kaksi kertaa lounaaksi ja vieläkin sitä jäi ainakin päivälliseksi! 🙂 Ensi kerralla laitetaan heti osa pakkaseen!

     

    ps. Kiitos Isi ja Mähmä blogini ensimmäisestä kommentista! Tulipa hassu olo että joku oikeasti on käynyt täällä lukemassa 🙂

    1. Pitää itsekin kokeilla!

      1. Kanaviillokin teko jatkui siis seuraavalla tavalla: 

        Keitinlientä laitettiin kattilaan 7dl ja 3 dl keitinlientä lisättii jauhoja ja currya. Kun liemi kiehui, laitettiin jauhosuurusta joukkoon siivilän läpi vähän kerrallaan. Jauho kypsyy noin 15 minuuttia ja sitten riivityt kanat sekaan. Mausteeksi suolaa, valkopippuria ja sitruunaa. Nesteen määrä oman maun mukaan, mutta suhteena oli tuo 7/3. 

  2. Kuulostaa niin kanaviillokilta!!! 🙂

    Itse olen myös miettinyt ja etsinyt reseptiä.

    1. Niin ja siitä reseptistä…

      Me keitettiin kanaa broileria ensin kattilassa jossa oli litra kanalientä ja toinen mokoma vettä. Sen verran, että kana peittyi. Keiteltiin joku 3 tuntia, mutta ehkä kaksikin olisi riittänyt. Tämä tehtiin jo edellisenä päivänä ihan vaan aikaa säästääksemme. 

      Seuraavan päivän toimenpiteistä en sitten tiedäkään kun tuo kokki sen oli loihtinut kun olin pois kotoa, mutta kysyn tänään ohjeen ja lisään tänne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *