Värikylpy vol 2 (ja avautuminen aikatauluista)

Taas käytiin värikylvyssä, tällä kertaa työvälineenä oli savi. 

Ei ollut ihan meidän juttu, tässä näytillä teoksia 🙂 (Dinosauruksen ”siivet” eivät olleet meidän innovaatio.)

WP_20131104_003 (2).jpg

Huomaan muuten itsessäni suuren aikataulufriikin nostavan päätän näissä lasten harrastuksissa. Jos tilaisuuden kesto on 16.30-18.00, niin miksi työskenneellään vain 16.45-17.30?

Onko jokin oletus, että lasten kanssa ei voida työskennellä aikataulujen mukaan? Jos aikuisten jumppatunnit lyhenisivät noin, niin varmasti joku nostaisi älämölön!

Kyllä lasten kanssakin voisi aloittaa ajoissa/sovittuun aikaan kun vaan ihmiset pitäisivät aikatauluista kiinni! Ugh, olen puhunut!

Kommentit (2)
  1. Aikatauluihin on ilmeisesti laskettu se, että yleensä lapsen kanssa aikataulusta ei voi täysin pitää kiinni 😉 Tai no, kyllä taaperon kanssa jo voi, mutta muistellessani sitä vauva-aikaa, niin juuri kun oli valmiina lähtemään ovesta ulos, kuului vaipasta rusahdus ja kaikki oli taas aloitettava alusta. Vaippa-syöttö-pukeminen-(uusi rusahdus vaipasta-riisuminen-pukeminen)-lähtö 😀

    Oi niitä aikoja!

    Ja ihan totta tuo, että jumppatunnista kyse vaikka ollen, kuuluisi jo huuto!

    1. Minulla on joku pakkomielle olla aina ajoissa, joten vauvan kanssa lähdin aina liikkeelle niin että olisin ehtinyt vielä aloittamaan alusta ja silti olemaan ajoissa. Mutta taidan olla vähän luonnonoikku siinä suhteessa… Miehen mukaan olen luottokortti kädessä ovella odottamassa heti kun pizza on tilattu 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *