Vaaterekki toimii edelleen

Nyt, kun tulee oltua lähinnä neljän seinän sisällä kotona, on aikaa katsella kodin sisustusta ”sillä silmällä”. Mekin kuulumme siihen joukkoon, joka on nyt sisustanut kotia, ja saimmepa vihdoin tapetoitua keittiön yhden seinän jo useampi viikko sitten tilaamallamme tapetilla. Nyt on myös aikaa ottaa kotona valokuvia, ja päätinkin jakaa lähiaikoina vähän enemmän sisustusjuttuja täällä blogin puolella.

Yksi blogini luetuimmista postauksista on jo monen vuoden ajan ollut juttu vaaterekistä, jonka tilasin 4,5 vuotta sitten Töölön-kotiimme. En tiedä, ovatko vaaterekit varsinaisesti enää kovassa huudossa, mutta koska itse en sisusta minkään trendien vaan pelkästään oman maun mukaan, on tuo vaaterekki käytössä myös nykyisessä kodissamme. Ja se toimii kyllä mielestäni edelleen hyvin!

Itse tykkään vaaterekistä kahdestakin syystä: se antaa lisää säilytystilaa ja myös näyttää kivalta (eli toimii sisustuselementtinä). Vaaterekissä kivat vaatteet ja asusteet ovat näkyvissä ja toimivat silmänruokana. Meillä on myös suhteellisen pieni vaatekaappi kahdelle ihmiselle, joten vaaterekki on myös oikeasti kätevä lisäsäilytystila vaatteille. Säilytän sen päissä myös eniten käyttämiäni laukkuja, ja sen alapuolella on tilaa kengille. Ilman vaaterekkiä joutuisin ahtamaan nämä kaikki valmiiksi täynnä olevaan, pienehköön kaappiimme.

Vaaterekin rinnalle seinälle kiinnitettiin vähän aikaa sitten kaksi laatikon pohjalla lojunutta koukkua, koska halusin saada myös isot kaulakorut kivasti esille (ja siten myös ehkä enemmän käyttöön). Mielestäni tämä ratkaisu toimii hyvin ja nyt korutkin ovat kiva sisustuselementti. Koukkujen ylle kiinnitin tuollaisen pienen taulun, jossa on vanha valokuva Havis Amandasta.

Sisustamisen lisäksi nyt on myös hyvin aikaa vaatehuollolle. Kävin tuossa yhtenä iltana villakangastakit läpi kashmirkammalla, ja niistä irtosi hurja määrä nukkaa. Ajattelin pian tehdä saman vielä neuleille ja kaulaliinoille. Lisäksi olen huoltanut nahkakenkiä kenkälankilla ja suojasuihkeella. Jos joku ilta kaipaan tekemistä, voisi vuorossa olla pientä parsimisompelua – esimerkiksi molempien talvitakkieni taskussa on reikä, jotka pitäisi ommella kiinni.

Sananen rekissä roikkuvasta paljettimekosta: ostin sen kolmekymppissynttäreilleni, joita minun oli määrä vihdoin viettää vähän jälkikäteen nyt huhtikuussa. Mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen olen nyt joutunut perumaan juhlani. Mutta onneksi tuo mekko niin kaunis, että sitä on ilo katsella tuossa rekilläkin – ja vielä koittaa sekin päivä, kun pääsen pukemaan sen päälleni.

Mitä mieltä olette vaaterekeistä – menneen talven lumia, vai ajankohtaisia edelleen?

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille <3

-Netta

Lue myös:

Olohuoneen sisustus

Ruokailutilan sisustus

Keittiöremontti BEFORE & AFTER

koti sisustus oma-elama
Kommentit (2)
  1. Kyllä tuohon sopii vaaterekki huomattavasti paremmin kuin perinteinen hattuhyllynaulakko. Eteiskaappi veisi puolestaa tilaa runsaammin, ollen myös vähemmän ilmava ☺️

    1. No näin juuri! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *