MEKAANIKKO ja vanhoista tarinoista

Aurinkoista lauantaita!

Ihan asialinjalla tänään – parikin lukijaa on kysellyt Mekaanikon ja Juhlien perään ja pahoittelen nyt näin myöhässä, että unohdin joskus syksyllä ilmoittaa, että poistan väliaikaisesti kaikki vanhat tarinat blogista. Ajattelin perata ne ja katsoa, olisiko niissä ainesta kirjoiksi.

No sitten unohdin koko jutun välissä, kun kirjoitin Hautajaisia  ja Hotwife -reunalla -kirjaa (ovat edelleen omassa kaupassa, kun sain luvan pitää ne siellä kustantajan julkaisuun saakka), ja homma on ollut häpeällisesti levällään ties kuinka kauan. Nyt sain kuitenkin Mekaanikon luettua vuosien jälkeen ja pohdin vähän aikaa, mitä sen kanssa tehdä. Päätin kuitenkin julkaista sen uudestaan täällä blogissa, kun minua pidempään seuranneet ovat varmasti sen jo aikanaan lukeneet ja toisaalta uusille tulijoille tämä voi edelleen pysyä esimerkkinä niistä kiltimmistä tarinoista, joiden kannet kaupoissa ovat vaaleanpunaisia.

Mekaanikko on vanha suola janottaa -tarina Piritasta ja Kristianista, joilla oli nuorina kiihkeä ja salainen suhde, kunnes Kristian hävisi kuvioista ja Pirita jäi yksin ison salaisuuden kanssa. Kun he tapaavat uudestaan kuudentoista vuoden jälkeen, Kristian on hankkiutunut Piritan tietämättä hänen vuokralaisekseen ja haluaa Piritan kunnostavan vanhan antiikkijenkkiauton, jonka hän on saanut perinnöksi. Pirita ei ole innoissaan, sillä jos hän jota kuta on elämässään vihannut niin Kristiania. Vielä kun vaikuttaa siltä, että Kristianin tavat naisten suhteen ovat samanlaiset kuin ennenkin, hän on raivoissaan – eikä vähiten itselleen, koska haluaa Kristiania silti.

Siitä sitten menneisyyden haavoja ja melodraamaa viikonlopuksi. 😀

Käyn varmaan seuraavaksi Juhlien kimppuun ja yritän sen saada myös pian taas kauppaan. Sehän ei blogissa ole koskaan ollutkaan. Ja hei! Anteeksi toimimattomat linkit! Siivosin taas pari pois, mutta kun blogi on jo vuosia vanha, niitä ilmestyy aina eteen, kun availen vanhoja postauksia. Tällä hetkellä ilmaiseksi luettavissa olevat tarinat ovat Isäpuoli, Palkintovaimo ja nyt siis Mekaanikkko (jos oikein muistan) ja muita voi ostaa joko omasta kaupasta tai nettikirjakaupoista tai lukea ne lukupalveluista.

Ohessa vielä teosluettelo tavalliseen tapaan, jos kirjat eivät ole tuttuja ja haluat niihin tutustua! Ja alta siis pääsee Mekaanikon ensimmäiseen lukuun.

Ihanaa viikonloppua!

Lilith

TEOSLUETTELO – LILITHIN TARINAT

MEKAANIKKO

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)