Tähti pian Nextoryssa ja Storytelissä

Kesän villit seikkailut ovat muuttuneet arjeksi ja esimerkiksi vihamieliseksi siivoukseksi. Aina silloin tällöin haaveilen siivouspalvelun käytöstä – silloin, kun olin isopalkkaisissa töissä, minulla on siivooja käynytkin. Onneksi sentään nyt on tämä mielikuvitusmaailma, johon vitutusta voi paeta.

Viime päivinä oikoluin viimein Tähden. Siinähän nuori ja kokematon Iiris päätyy yhden maailman isoimman bändin solistin Vilhelm Coxin avustajaksi. Vilhelmillä tuntuu ensi tapaamisesta asti olevan mielessään muutakin kuin ammatillinen yhteistyö, ja vaikka Iiris itselleen muuta vakuuttaakin, hän himoitsee Vilhelmiä tämän rock’n roll -elämäntyylistä huolimatta. Samaan aikaan hän kuitenkin himoitsee myös kollegaansa, Vilhelmin henkilökohtaista avustajaa Duncania, jonka viileä suhtautuminen Iiristä kohtaan ihmetyttää sankaritartamme.

Tässä stoorissa on paljon draamaa ja käänteitä, ja Iiris ajautuu sellaisiin kuvioihin, että tätä tarinaa voi pitää kolmen liekin/punakantisena tarinana. Eli ei niille, jotka rakastavat romantiikkaa vain kahden ihmisen välillä.

Nextoryssa kirja taitaa jo ollakin ja Storyteliinkin se on tulossa toivottavasti mahdollisimman pian. Omaa kauppaa en vielä viitsi pistää pystyyn, kun uunituoretta materiaalia ei vielä ole, mutta enköhän sitten ennen joulua ehdi senkin taas avata. Minulle voi aina tietysti laittaa viestiä, jos ei äänikirjapalveluita käytä ja jotain omakustannekirjaa kaipaa – sellaisiahan ovat Juhlat, Petos, Velka ja nyt Tähti. Ainakin yksi uusikin tarina on piakkoin tulossa.:) Juonikuvaukset olen antanut ilmaisen ensimmäisen luvun yhteydessä, joten yllä olevista linkeistä nekin selviävät. Alta pääsee siis Tähteen.

Tähti – ensimmäinen luku

Nyt lähden selvittelemään tulehtuneita välejä teinin kanssa, joka tykkää siivoamisesta tasan yhtä paljon kuin minäkin. Hurraa.

Voisiko joku tähän arjen tilalle tilata ovelleni seksiä tihkuvan siivoojan, joka tuntisi minua kohtaan kuolematonta intohimoa ja veisi minut ihanille treffeille esmes hyvätasoiseen antikvariaattiin? Joka tyttären ollessa isällään saapuisi luokseni määrätietoisin elkein ja jonka kanssa täydellistäisimme ruumiillisen rakkautemme räjähtävän kiihkeästi?

Ai ei vai? Sitten pitää kai vain jatkaa kirjoittamista.

Siedettävän mukavaa uutta viikkoa toivottaen

Lilith

LILITHIN TARINAT – TEOSLUETTELO

suhteet seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen hopsoa
Kommentit (0)