3 x viihdyn näiden parissa – huhtikuu

Huhtikuu menee kovaa vauhtia eteenpäin. On aika listata kuukauden viihdyttävimmät sarjat, kirjat ja musiikki.

Sarjat/elokuvat: Superstore (Netflix)

Jos kaipaat hauskaa, kevyttä ja aivan älytöntä katsottavaa, valitse Superstore. America Ferreiran (Ugly Betty) tähdittämä Superstore sijoittuu Cloud 9-supermarkettiin ja heidän työntekijöiden arkeen. Sarjasta löytyy viisi kautta, joten ihan heti tämä ei lopu kesken. Arkisia tilanteita kärjistämällä saadaan tilanteita joille voi naureskella ääneen. Tämä toimii myös hienosti stressin lievittäjänä. Hahmot ovat kaikessa hulluudessaan rakastettavia. Tämä on kuin Office-sarja, mutta tällä kertaa ympäristönä on kauppa toimiston sijaan.

Kirjat: Demi Moore – Inside Out

Nyt kävi niin, että olen taas lukenut Ryth Galloway-sarjaa, joten päätin suositella vanhempaa lukemaani kirjaa. Demi Mooren muistelmat, Inside out, on vahva lukukokemus. Demi Moore on etenkin kasari- ja ysärileffojen suurimpia tähtiä. Vain yksi yö, GI Jane, St. Elmo’s fire ovat tunnetuimpia Demin leffoista. Demi on saanut aina runsaasti palstatilaa myös juorulehdissä, milloin mistäkin syystä. Avioliitto Bruce Willisin kanssa, raskauskuvat joissa Demi poseeraa ilman vaatteita, päihdeongelmat, suhde nuoreen Ashton Kutcheriin, kauneusleikkaukset, you name it. Miksi niin usein naisen lahjakkuus jää hänen tekemistensä varjoon, ja häntä arvioidaan aivan eri mittareilla kun miespuolisia kollegoja? Demin kohdalla epäoikeudenmukaisuus saa hetkittäin lukijan harmistumaan. Vaikeat perhesuhteet ovat kirjan keskiössä, ja ovat kuvattu raadollisen avoimesti. Suosittelen kirjaa, se muistuttaa ettei kaikki sadut pääty prinssiin ja puoleen valtakuntaan, vaan vahva nainen kulkee omia polkujaan.

Musiikki: ABBA

Kevään tullessa tekee mieli kuunnella kepeää ja iloista musiikkia. Lisääntynyt valo piristää, ja Dancing queen, Does your mother know ja Waterloo sopivat täydellisesti fiilikseen. En ole mikään erityisen loistava tanssija, mutta musta on ihana pistää ABBA soimaan, ja vaan tanssia (tämä menee myös treenistä jos oikein innostuu pyörähtelemään!).

Lue aiemmat:

Tammikuussa viihdyin näiden parissa

Helmikuussa viihdyin näiden parissa

Maaliskuussa vihdyin näiden parissa

Kommentit (1)
  1. vilhelmiina hellstén
    7.4.2021, 11:01

    Kevät ja ABBA <333

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *