But does it really work?

Kosmetiikka ja kauneudenhoito on siitä mielenkiintoista, että se mikä yhdellä toimii, on toiselle huti. Olemme yksilöitä tarpeien. Joskus ainakin itselleni käy niinkin, että olen aluksi innoissani jostakin tuotteesta tai konstista, ja loppujen lopuksi huomaan ettei se toimi yhtään. Välillä timantin tunnistaa ensimetreillä, välillä sen oikean tunnistaa kun on kuljettu pidemmän aikaa yhdessä.

Välillä tuote- tai vinkkipostauksen yhteydessä, sekä omieni että jonkun toisen, on kommentti, että ”kerro sitten toimiiko tämä”, ja se on mielestäni loppujen lopuksi se mielenkiintoisin asia. Ostaisitko tuotetta toisen kerran, tai jäikö jokin vinkki alkuinnostuksen jälkeen oikeasti käyttöön.

Siksipä päätinkin tehdä postauksen jutuista joista olen kirjoittanut, ja miten lopulta kävi. (Alkuperäisiin juttuihin pääset otsikoista)

OLAPLEX – toimii. Olaplexistä on menossa jo kakkospullot, enkä keksi mitään syytä miksi vaihtaisin johonkin toiseen tuotesarjaan, Tämä täyttää toiveeni kaikin puolin,

PARISIAN RHAPSODY – tästä tuoksusta on kohta kolmas paketti käytössä. Kaikki muut tuoksut tuntuvat vääriltä tämän jälkeen. Rakastan sitä, että tätä ei ole missään vaiheessa testattu eläimillä, se ei sisällä haitallisia aineita, eli sitä uskaltaa sivellä iholle ja koko pakkaus on kartonkia, joten se on helppo hävittää.

SUGARBEAR HAIR – mene ja tiedä toimivatko nämä oikeasti. Uskon vakaasti siihen että ravinnolla on suuri merkitys hyvinvointiimme. Joten miksei nämä toimisi. Nämä ovat kuin karkkia, joten onhan näitä kiva popsia. Nämä eivät kuitenkaan jääneet jatkuvaan käyttöön.

KUIVAHARJAUS – toimii, olen kuivaharjaus fanaatikko, ja pyrin tekemään sen päivittäin. Jutun aikoihin olen näköjään miettinyt selluliittia, mutta tämä on itseasiassa virkistävä ja superhyvä keino ylläpitää aineenvaihduntaa ja jotenkin vaan fressiä oloa.

GUASHAKAMPA – blogissa on juttusarja ”huuhaanurkkauksessa”, jossa on ollut muutamia juttuja joihin olen suhtautunut aluksi hyvinkin epäillen. Gua sha kampa ja jaderulla olivat tässä juttusarjassa. Myönnän kuitenkin nöyränä eivät ne ovat toimivimmat kauneudenhoitovälineet joita olen hankkinut. Huollan niitä lempeydellä, ja toivon että ne kestävät ikuisesti. Mikään ei virkistä aamulla väsyneitä silmänalusia kuin viileä jaderulla.

MIKRONEULAUS – en vaan jaksa! Siis oikeasti vaikka olisi kuinka hyödyllistä, koen tämän vaan melko työlääksi. Neulaimen puhdistamisen, ja itse rullailun. Mietityttää myös se, ettei vahingossa tule mitään tulehdusta iholle. Joskus kun on taas enemmän aikaa, tämä voi olla ajankohtaista.

ARGIRELINESOLUTION – tykkään todella tästä Ordinaryn vesimäisestä seerumista, jonka nimeä en ikinä opi kirjoittamaan! Tartuin siihen nähtyäni kommentin kuin Botoxia, haaveissani madaltaa otsan ajatusviivoja. Mielestäni tämä toimii. Toisin kuin oikeaa botoxia, tätä ei testata eläimillä. Aion hankkia toisenkin pullon kun vanha on loppu.

VATSALIHAKSET ESIIN HIEROMALLA – että voi ihminen olla joskus laiska, mutta minkäs teet. Jaksoin jonkin aikaa hieroa vatsalihaksia säännöllisesti, mutta se vaan jäi. Meneekö tämä kiireen piikkiin, laiskuuden piikkiin vai siihen että ehkä se ei vaan ole oikeasti kovin nopea tapa teräksisiin vatsalihaksiin…

kauneus meikki iho
Kommentit (2)
  1. Tää oli hyvä postausidea! Tällaisia pitäis tulla kaikilta, jotka esittelee ensihuumassa jonkin tuotteen tai saavat niitä testaukseen. Kaikki tuotteet kun eivät lopulta sittenkään toimi, vaikka olisi kuinka innostunut ja joistain tosiaan kuoriutuu niitä helmiä vasta pidemmässä käytössä. Harva tuote kun on viikon käytön jälkeen vielä näyttänyt kaikkea tehoaan. <3

    http://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Kiitos :)! Mä kanssa mietin että tästä on enemmän hyötyä kun niistä ensi fiiliksistä. Vasta käytössä näkee toimiiko jonkin vai ei.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *