100 cm!

Isyyspakkaus

Sentti kuussa! Sitä tahtia pikkuneitimme on kasvanut viime kuukausina. Ei ihmekään, että niin monet vaatteet ovat käyneet talven aikana pieniksi!

Ja mikä etappi saavutettiin viime viikolla? Tasan 100 cm!

Ja mitä se taas tarkoittaa?

Rinkeliä! Kahvikuppikarusellia! Hypytintä! Vekkulaa!

Yli metrin mittaiset pääsevät siis Linnanmäellä aikuisen seurassa huomattavasti useampaan laitteeseen kuin vielä pari senttiä sitten! Nyt on siis jotain järkeä ostaa rannekekin ja käydä myös niissä maksullisissa laitteissa, joihin olisi päässyt myös alle metrin mittaisena.

Olemme koko talven puhuneet tytön kanssa, että jos hän on kesällä metrin mittainen, pääsemme Linnanmäellä uusiin laitteisiin. Nyt ei ole enää muuta epäselvyyttä kuin että milloin ehdimme sinne!

Kommentit

sup (Ei varmistettu)

Heh, meillä on taas odotellaan 110cm rajaa koska sillä pääsee vielä useampiin laitteisiin kuin viime kesänä. Ja tuskin edelleenkään ostetaan ranneketta koska osiin laitteista ei vanhempi pääse mukaan ja yksin ei välttämättä uskalla mennä. Tosin tyttömme on reipastunut hurjasti viime kesästä että ehkä tehdään ensin reissu ilmaislaitteisiin ja katsellaan miten menee. Jos innostusta ja uskallusta riittää sitten voidaan tehdä uusi reissu rannekkeen kanssa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Höm, eikös se seuraava raja ole 120 cm? Näin ymmärsin noista laitteiden kuvauksista.

Stea (Ei varmistettu)

Minä taas odotan kauhulla, että pienempi tulee 120 cm, jolloin äitikin joutuu menemään hurjiin laitteisiin. Nyt on isi mennyt esikoisen kanssa hurjiin ja minä selvinnyt pienemmän kanssa vähemmän kamalilla laitteilla. Ehkä jo ensi kesänä, apua!

Torey
Näissä neliöissä

Mä just viikonloppuna nakitin kuopuksen kummitädin juoksemaan meiän lasten kanssa hurjimmat laitteet läpi sitten kun sen aika on. :D 

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, mua ei tarvitsisi monesti pyytää :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja mä taas odotan tätä niin kovasti! :D

T-100
(G)ROUND ZERO

Siteeraan tähän kannustuksena vanhaa naapurin pappaamme, että "toinen metri onkin sitten kovan työn takana..."

Tommi K
Isyyspakkaus

Siis aivan toinen tilanne kuin miljoonatulojen kanssa! "Ensimmäinen miljoona on aina se vaikein."

Kommentoi