Mökin maalaus etenee hitaasti mutta epävarmasti

Töttöröö. Viikot kuluvat, toukokuu sulaa alta ja taas tuntuu, että on vaikea ehtiä tehdä mitään, mitä kuvitteli ehtivänsä vielä kuukausi tai pari sitten.

Mökin maalaus

Eniten nyt rassaa se, että mökin maalaus ei ole edennyt riittävän nopeasti, ja kasvit alkavat puskea kovaa vauhtia mökin seinustoille.

Sain pestyä sentään sen kaikkein hankalimman seinän maalipesulla eilen, ja kaksi jäljellä olevaa seinää ovat huomattavasti helpommat eivätkä myöskään kasvillisuuden puolesta niin kriittiset.

Mökin maalaus

Tämä korkea seinä oli hankala pestävä, sillä edes korkeiden tikkaiden kanssa en ylettänyt aivan kaikkein korkeimpaan kulmaan katon harjan alla. Tikkaat tuntuivat huterilta, ja pelkäsin niiden kaatuvan aina kun kiipesin niitä ylös tai alas.

Keksin kuitenkin, että yletän pesemään kyseisen kohdan ullakon ikkunan kautta, vaikka teinkin sen vähän sokkona. Maalaus onkin sitten mielenkiintoista, sillä sitä ei voi tehdä aivan yhtä sokkona sohimalla.

Mökin maalaus

Nyt se on kuitenkin tehty, huh. Jos ottaisi vaikka tavoitteeksi saada loput pesuhommat tehtyä alkavalla viikolla ja päästä maalaamaan sitä seuraavalla viikolla. Riippuen säistä tietty.

Mökin maalaus

Älkää villiviinit ja ruusut kasvako paljoa ennen sitä.

Mökin maalaus

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *