1950-luvun Jielde-valaisimet

Isyyspakkaus

Jos pidät industrial-henkisestä sisustuksesta, arvostat varmaan myös näitä 1950-luvun ranskalaisia Jielde-valaisimia.

Löysimme nämä valaisimet muutama viikko sitten, ja saamme tällä viikolla vielä toisen yllä olevan kaltaisen valaisimen tytön huoneeseen.

Hyviä löytöjä Huuto.netistä.

Kommentit

Ensimmäisen kuvan punainen seinä on ihana! Onko se tapettia vai maalia?

Anna Karhubear

Huuto.net on kyllä ihan ehdoton sisustusaarreaitta, kun jaksaa tonkia. Me löydettiin mahtava Artekin vanha, uudelleenverhoiltu vuodesohva ihan kohtuuhintaan ja setti priimakuntoisia 60-luvun Mademoiselle-tuoleja edullisesti. Kaikista parasta kokemuksessa ovat mukavat myyjät, jotka ovat esim. auttaneet kantamaan kyseisen sohvan kolmanteen kerrokseen...

Tommi K
Isyyspakkaus

RockS: Seinä on maalattu. Se on kyllä hyvä väri - kuudes kerta toden sanoi ;) Teimme siis todella useamman koemaalauksen ennen kuin oikea sävy löytyi. Nyt olisi tarve maalata seinää jossain vaiheessa uudelleen, ja harmittaa kovasti, että en laittanut koodia mihinkään ylös.  Jossain värikartassa oli lähellä sitä oleva sävy, mutta siitä pitäisi tehdä koemaalaus, sillä se näyttää seinässä ihan toiselta kuin pienellä paperinpalalla.

Anna: Kyllä kyllä. Olet varmaan lukenut aiemmat huuto.net-aiheiset postaukseni. Pitää varmaan joskus tehdä vielä uusi postaus, mihin kerään kaikki Huuto.net löytömme. Niitä on paljon.

Tommi K
Isyyspakkaus

RockS: Tsekkasin sen lähellä olevan värisävyn: Tikkurilan värikartan sävy M334 "Kardinaali" näyttää kovin samalta kuin tuo seinä, mutta en ota mitään vastuuta tästä arviosta ;)

Kommentoi