1960-luvun pinnatuoliroskaa

Isyyspakkaus

Satuitko kiinnittämään nimijuhlista kertovassa jutussani huomiosi puna-valkoisiin pinnatuoleihin toisen pöydän ympärillä?

Voitko uskoa, että nämä tuolit ovat roskislöytöjä?

Roskalavoille joutuvat tavarat eivät ole vain urbaania legendaa (Ks. Roskalavalta, päivää), vaan kyllä tämä näemmä osataan myös maalla. Pelastin nämä tuolit mökkipaikkaa lähellä olevan jätelavan vierestä juhannuksen jälkeen. Siellä ne olivat, sateessa, joka oli onneksi vasta aivan hetkeä aiemmin alkanut. Niiden pohjaan oli kirjoitettu vuosiluku 1963.

Näin eilen samanlaisia mutta toisen värisiksi maalattuja tuoleja myynnissä antiikkiliikkeessä Ilmajoella.

Anteeksi vaan, mutta mikä ihmisiä vaivaa? Muutaman kilometrin päässä on sekä paikallinen kierrätyskeskus että kirpputori. Tämä oli taas meille hyvä juttu, mutta jos roska-auto olisi ehtinyt paikalle ensin, tuolit olisivat voineet lähteä kaatopaikalle.

P.S. Pohjanmaan reissu on nyt tehty. Kiitos vinkeistänne! Teen jutun heti, kun saan kuvat purettua kamerasta ja valittua parhaat.

Kommentit

Silmät auki (Ei varmistettu)

Itse olen löytänyt vuosien varrella roskalavoilta mm. Arabian posliinia, Artekin tuolin, isoja Ilves-tölkkejä, naulakon, leluja, upouuden paistinpannun ja Kartio-laseja. Kaikki täysin ehjiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo on parhaimmat keittiötuolit, mitä koskaan on tehty.

Tommi K
Isyyspakkaus

Silmät auki: Huh, kuulostaa hurjalta ja uskomattomalta! Ei voi kuin ihmetellä.

Vierailija (19:39): Onko sinulla tai jollain tietoa, mitä tuoleja nämä ovat? Ne ovat ilmeisen yleisiä?

yhdenlaistaelamaa.blogspot.fi (Ei varmistettu)

Vau, ihan mahtava löytö!!!!
Meilläkin on löydetty roskalavoilta (/roskiksesta) kaikenlaista, mm. meidän lasten mielestä ihan paras potkuauto on peräisin roskiksesta ja on siis täysin toimiva peli! :)

Naananen (Ei varmistettu)

Luin tuossa haastattelua: http://www.hs.fi/elama/Paine+tekee+timantteja/a1355461223134

Ja alkoi askarruttamaan miten nuoreksi naiseksi tunnet itsesi? "Me voisimme tarttua vaikka laskeviin kastetilastoihin ja siihen, miten kasteesta puhutaan nuorten naisten Lily.fi-foorumilla"

Tommi K
Isyyspakkaus

Riippuu päivästä ja kuun asennosta. 

Kommentoi