Suklaaöverit Chjokon suklaabrunssilla

Niin paljon suklaapraliineja, torttuja ja kakkuja kuin jaksat syödä. Kuulostaako ihanalta? Silloin kannattaa suunnata lauantaiaamuna Chjokon suklaabrunssille (Liisankatu 9). Brunssi maksaa 16 euroa, ja siihen sisältyy makeiden herkkujen lisäksi kahvia tai teetä. Ja croissantteja.

img_9960.jpg

Sain brunssin Rouvalta syntymäpäivälahjaksi lahjakortin muodossa, ja tänään oli vihdoin sopiva lauantai käyttää kortti.

img_9913.jpg

Kuvat puhukoot puolestaan. Eipä siihen voi muuta sanoa kuin nam.

img_9980.jpg

img_9914.jpg

img_9902.jpg

img_9949.jpg

img_9976.jpg

Vaikka aikamoinen suklaahiiri olenkin, kyllä yksi kierros eli kaksi täyttä lautasellista herkkuja oli aivan riittävästi. Suosikeikseni nousivat mandariini-pistaasikakku (kuvassa yllä vaalea moussemainen pala) ja marjamousseleivos (kuvassa yllä tummanruskea möykky). Rouva taas ihastui macaron-leivokseen (kaksi kuvaa ylöspäin, kellertävä pyörylä lautasen etuosassa).

img_9984.jpg

Ei tällä brunssilla kovin usein tulisi käytyä, mutta hauskahan se oli ainakin näin kerran maistella kaikkea. Kylläpä taidetaan jatkossa kuitenkin keskittyä näihin herkullisiin praliineihin ja kokeilla myös puodin itsevalmistamaa jäätelöä.

img_0001.jpg

Illemmalla Rouva ilmoitti, ettei äitienpäiväaamuksi tarvitsekaan tehdä hänen aiemmin tilaamaansa suklaamoussea.

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.