Angry Birds Cupcake Shop

Isyyspakkaus

New Yorkin -vuokra-asuntomme viereisessä korttelissa on ihastuttava Little Cupcake Bakeshop (30 Prince st.),  josta kirjoitin myös viime vuonna. Kävelimme leipomon ohi jo torstai-iltana, ja kerroin ystävällemme Annelle, että siellä käydään siellä sitten joku päivä cupcakeilla.

Olin eilen pudottaa silmät päästäni, kun ensin huomasin, että liikkeen ikkunaan oli liimattu vaaleanpunainen Angry Birds -lintu, Stella, ja seuraavaksi näin, miten työmiehet olivat parhaillaan kiinnittämässä liikkeen kyltin päälle Rosanna's Angry Birds Cupcake Shop -kylttiä.

Kävi ilmi, että paikallinen YouTube -julkkis, Nerdy Nummies -kanavastaan tunnettu Rosanna Pansino, oli tulossa lauantaina liikkeeseen yhdessä Stella-linnun ja parintuhannen Angry Birds -kuppikakun kanssa promoamaan Angry Birds Stellaa

No pitihän minun sitten vetää lauantaina tytölle Stella-huppari päälle ja lähteä hakemaan Angry Birds -kuppikakkua. Huppari herätti tietysti huomiota, ja pääsinkin nopeasti juttusille Rovion paikallisten työntekijöiden kanssa.

Kuppikakku oli herkullista kuten Little Cupcake Bakeshopin leivonnaiset aina.

Tapahtuman varsinaista päätähteä en päässyt tapaamaan, enkä kyllä häntä varsinaisesti tuntenutkaan, mutta tyttö ilahtui kovasti Stella-linnusta, joka talutettiin lepäämään hetkeksi. (Hän ei kuulemma nähnyt mitään puvun sisältä.)

Little Cupcake Bakeshopiin mennään kyllä istumaan vielä joku toinen päivä ja nauttimaan ihan niitä tavallisia cupcakeja. Sitten kun jonoa on vähän vähemmän.

Kommentit

edgybeauty
Edgy Beauty

Juoksin cupcakejen perässä koko oman nycin reissuni, ja tuo oli ehdottomasti lemppari kaikista paikoista. Törkeän hyviä leivoksia! Myyjät tosin olivat vähän töykeitä, mutta mansikkacupcakea syödessä antoi sen aika nopeasti anteeksi....

Kommentoi