Angry Birds Journey ja etänä järjestetyt Soft launch -juhlat

Tervetuloa Angry Birds Journey -pelin Soft Launch -juhliin! Saanko esitellä tiimini?

Etäjuhlat

Peliprojektini, jonka tuottajana olen työskennellyt nyt reilun vuoden, on edennyt vaiheeseen, jossa pääsemme kehittämään ja parantelemaan peliä oikean yleisön kanssa.

Pelin ns. Soft Launch alkoi tammikuun puolivälissä, kun pelimme julkaistiin kuudessa maassa, ja nyt kun pahimmat lastentaudit ja ilmeisimmät parannuskohteet on satu kuntoon, päästään tuomaan peliin uusia ominaisuuksia ja vähitellen myös uutta sisältöä.

Peliin on tammikuun jälkeen julkaistu kolme pienempää korjauspäivitystä, ja edessä on hyvin mielenkiintoinen kevät kaikenlaisten uusien juttujen parissa.

Crunch Brunch

Juhlistimme pelin julkaisua tiimin kesken tällä viikolla, mutta juhlat järjestettiin pienimuotoisesti ja turvallisesta etäyhteyksin. Pelkkä Google Meet -kokous omien oluiden kanssa olisi ollut vähän ankea, jota tilasimme kaikille kotiinkuljetettuna herkkutarjottimet Crunch Brunchista, ja laitoimme lähetillä myös pullolliset kuplivaa juomaa, jolla kilisteltiin juhlien alkuun.

Etäjuhlat

Halusimme järjestää jotain ohjelmaa, ja kun ideoimme sitä produktion toisen vetäjän ja tiimiassistentin kanssa, esillä olivat ainakin:

  • Kahoot-tietovisa
  • Stand-up-esitys
  • Etänä järjestettävä kokkikoulu
  • Virtuaalinen pakohuonepeli.

Ja tämä viimeinen idea oli sitten se, johon ihastuimme, varsinkin kun teemme itsekin pelejä.

The Infinite Loop

Assistenttimme löysivät The Infinite Loop -pakohuonepelin, jota pelattiin selaimen ja Zoomin avulla neljän hengen ryhmissä.

Jokainen joukkue ratkoo pulmia niin, että yksi näkee vuorollaan pulman mutta ei sen ratkaisemiseen tarvittavia ohjeita. Toiset taas näkevät ohjeet, mutta ei ratkaistavaa pulmaa, ja koodit on purettava yhteistyöllä. Hauskaa, tätä lisää!

Pari tuntia vierähti nopsaan, ja nyt on taas ikävä oikeita juhlia, oikeita pakohuoneita ja ihmisten kohtaamista ruudun ulkopuolella. Uskaltaisikohan tässä alkaa odottaa jo seuraavia pikkujouluja?

Siihen asti keskitytään nyt vaan tähän:

Ja jos kiinnostaa lukea enemmän töistäni, taisin kertoa niistä viimeksi kesänä postauksessa Mitä teinkään työkseni?

tyo-ja-raha tyo tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *