Angry Birds täytti 10 vuotta

Tämän viikon toinen suuri tapaus oli Angry Birdsin 10-vuotisjuhla vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Juhla pidettiin tasan kymmenen vuotta sen jälkeen, kun ensimmäinen Angry Birds -peli julkaistiin 11.12.2009.

Angry Birds 10 Years

Kymmenen vuotta on todella pitkä aika mobiilipelille, joten kyllä sitä kannattaa vähän juhlistaakin! Itse olen ollut mukana Angry Birdsin tarinassa reilut kuusi vuotta ja tehnyt sinä aikana töitä kahdeksan Angry Birds -pelin kanssa.

Juhliin oli kutsuttu roviolaiset ja myös entisiä kollegoita. Mahduimme juuri ja juuri Vanhan juhlasaliin.

Angry Birds 10 Years

Väliohjelmaa illallisen aikana tarjosi Riku Niemisen Neljä ässää -bändi, joka soitti katuorkesteriversioita tutuista cover-biiseistä.

Angry Birds 10 Years

Illan parhaat naurut sai standup-koomikko Ismo Leikola.

Angry Birds 10 Years

Pääsin itsekin lavalle illallisen jälkeen Rovio House Bandin kanssa. Edellisestä esiintymisestä tällä porukalla ehtikin vierähtää jo vuosi!

Angry Birds 10 Years

Parempaa house bandia saa kyllä etsiä, vaikka itse sanonkin.

Angry Birds 10 Years

Oli myös kiva esiintyä, kun ääni oli hyvässä kunnossa. Muistelen viime keikkaa edelleen kauhulla, sillä vedin sen kipeänä ja yskittyäni äänen pahasti käheäksi.

Angry Birds 10 Years

Näitä juhlia muistellaan vielä pitkään, ja tunnen ne yhä kehossani. Ilta jatkui nimittäin vielä Karaokekellarin puolella, ja kotiin tulin aivan liian myöhään. Se oli silti sen arvoista!

Angry Birds 10 Years

Kerrankos sitä Angry Birds täyttää 10 vuotta.

Kuvat: Akifoto.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *