Baletista Careliaan

Isyyspakkaus

Mitä tapahtuu, kun balettiesitys kestääkin vain puoli yhdeksään ja hoitaja on varattu kymmeneen saakka?

”Mennäänkö Careliaan pienelle iltapalalle?” 

Ei tarvinnut kahdesti houkutella. Careliassa onkin erittäin helppoa poiketa ooppera- tai balettireissulla, sillä ravintola sijaitsee kätevästi aivan kadun toisella puolella. Ravintola on tunnettu paitsi vanhasta apteekkimiljööstään myös erinomaisesta viinitarjonnastaan ja brasserie-tyylisestä ruoastaan.

Käytettävissä oli vain tunti, joten hyökkäsimme heti pääruokien kimppuun. Tartarpihviä ja entrecôtea, molemmille ranskalaiset.

Maukasta ja mureaa, ja erinomaisesti ruokiin sopivat viini. Pinot noiria tartarille ja Sangiovesea kokolihalle. Ranskalaisetkin olivat todella rapeat.

Erityisen ilahtunut olin siitä, miten maukas ja kivasti maustettu tartarpihvi oli, sillä en ole edelleenkään tartarin suurin ystävä.

Aikaa oli vielä pienelle jälkiruoalle, mutta ei näemmä valokuvan ottamiselle annoksesta.

Lähtiessä tarjoilija sujautti kainaloomme paperipussin, jossa oli kaksi tuoretta tattaripatonkia, jotka olisivat kuulemma jääneet hiljaisena iltana muuten syömättä. Oo, kiitos paljon!

Haimme pyörämme Oopperan pyöräparkista ja poljimme tyytyväisinä kotiin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä lastenhoitopalvelua te käytätte? Oletteko olleet tyytyväisiä? Mitä palvelu maksaa? Saako sieltä haluamansa/saman hoitajan?

Tommi K
Isyyspakkaus

Kirjoittelin tästä blogiin alkuvuodesta: http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/nain-loysimme-apua-lastenhoitoon. Nykyisin meillä käy samat vakiohoitajata vuorotellen, mutta jos heille ei sovi, käännyt MLL:n puoleen. Hyvin on toiminut, hinta on 8,20 €/h, ja kun kiva hoitaja löytyy, seuraavista kerroista voi sopia suoraan hänen kanssaan.

Kommentoi