Basbasin viinibaarin avajaiset

Basbas & Staff Winebarin avajaisia juhlittiin lauantaina.

Baari täyttyi henkilökunnan tuttavista, ja olen varma, että kaikki olivat yksimielisiä siitä, että kaupungin parhaan ravintolan alakertaan avautuvasta baarista tulee kaupungin paras viinibaari!

IMG_1081.jpg

Luulen, että kaikille tutuillemme on jo selvää, mikä on Helsingin paras ravintola.

Kun BasBas avautui Tehtaankadulle, Rouva sanoi heti, ettei hän oikeastaan enää haluaisi muualla käydäkään. Kun pääsin käymään siellä itsekin ensimmäisen kerran, ymmärsin sen hyvin: paikassa oli kaikki kohdallaan.

Sana on levinnyt, ja Basbas on nykyisin niin suosittu, että pöydän saaminen lyhyellä tai jopa keskipitkällä varoitusajalla tietylle päivälle voi olla vaikeaa. Olisi selvästi pitänyt pitää paikka omana tietonaan ja käydä nautiskelemassa siitä salaa, heh.

Suosio on oikeasti tietysti upeaa, ja omistajat eivät ole halunneet tinkiä siitä, että ravintola on avoinna vain tiistaista perjantaihin.

Jotain uutta Tehtaankadulla tapahtuu kuitenkin juuri nyt: Basbas ilmoitti kesällä avaavansa bistron alakertaan viinibaarin, ja se tapahtuu täsmällisemmin sanottuna ensi keskiviikkona! Avajaisia viettiin kutsuvieraiden kesken jo eilen.

IMG_1121.jpg

Saimme itsekin Rouvan kanssa kutsut avajaisiin Nicolas ”Baskeri” ja Iina ”Madame” Thieulonilta, ja lähdimme ilomielin katsastamaan uudet tilat tarkistettuamme, että tilaisuuteen on soveliasta saapua lasten kanssa.

Iina toivotti meidät tervetulleiksi ja nappasi vauvan heti syliinsä.

IMG_1084.jpg

Niki onnistui puolestaan jälleen hurmaamaan pienen tytön, ja tunne vaikutti molemminpuoliselta. 

IMG_1176.jpg

Aikuisten puhuessa tylsiä aikuisten juttuja tyttö keskittyi omaan My Little Pony -tarrakirjaansa.

IMG_1100.jpg

Tila on kadun varrella kulmahuoneistossa Tehtaankadun ja Telakkakadun kulmassa. Se on sisustukseltaan kuin astuisi sisään viinikellariin, mikä sopii viinibaarille paremmin kuin hyvin. Bistro sijaitsee viinibaarin yläkerrassa sisäpihan puolella.

IMG_1141.jpg

Avajaisissa oli tarjolla pientä purtavaa, ja siellä sai myös esimakua baarin viinitarjonnasta. Varsinaisesta menusta en osaa sanoa vielä sen tarkemmin, mutta ymmärsin, että viinibaarin puolella tarjottavat ruoat olisivat lähinnä kylmiä, joten pitkän kaavan illalliselle kannattaa edelleen suunnata bistron puolelle.

IMG_1133.jpg

Aukioloajoistakin kertoisin, jos osaisin, mutta tällä hetkellä en tiedä juuri muuta kuin että baari avautuu ensi keskiviikkona. Lisäinfoa ilmestyy varmasti internetiin ja kannattaa seurata esim. Basbasin Facebook-sivua.

IMG_1129.jpg

Eilen ilta jäi vähän lyhyeksi, mutta ensi kerralla lähdemme liikenteeseen ilman lapsia. Sitten voidaan tutustua tarkemmin baarin antimiin.

Tällä erää ei muuta kuin oikein paljon onnea ja kaikkea hyvää uudelle viinibaarille! Toivottavasti suosio on vähintään yhtä suurta kuin bistrolla! Ja nähdään toivottavasti lähiaikoina myös yläkerrassa, jos vaan onnistutaan varaamaan pöytä tarpeeksi ajoissa 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *