BookBeat - Ääni- ja e-kirjoja vatsan täydeltä

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat.com

Olen on-off-lukija. Innostun aika ajoin ahmimaan useamman kirjan putkeen, ja sen jälkeen tulee taas pidempi lukutauko, kun jokin muu asia syrjäyttää lukemiseen tarvittavan ajan. Joskus kesäisillä automatkoilla olemme kuunnelleet Rouvan kanssa äänikirjoja, mutta kirjastosta lainatut CD-levyt sopivat huonosti normaaliin arkeen ja ostettuina äänikirjat tuntuvat melko arvokkailta.

Olinkin erittäin kiinnostunut kokeilemaan Bonnier Booksin lanseeraamaa uutta BookBeat-palvelua, joka tarjoaa 16,90 €:n kuukausimaksulla e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi rajoittamattomasti. Ja erityisesti suomenkieliset äänikirjat herättivät mielenkiintoni.

Nyt olen huomannut, että esimerkiksi bussimatkat soveltuvat erinomaisesti kirjojen kuunteluun, ja puhelimesta löytyvän e-kirjan kuuntelemisen kynnys on huomattavan pieni myös muissa tilanteissa: kauppamatkoilla, koiraa ulkoiluttaessa, kuntoillessa tai ihan vaikka samalla, kun pelaa puhelimella jotain mobiilipeliä.

Ensimmäiset BookBeatista kuuntelemani kirjat olivat Stephen Kingin Joyland ja Lars Keplerin Playground. Molemmat ovat jännäreitä, joissa on jotain yliluonnollista, ja molemmat olivat erittäin suositeltavia.

Kingin romaanissa selvitetään huvipuistossa vuosikymmeniä sitten tapahtuneen murhan ja kummittelevan kummitusjunan arvoitusta.

Keplerin kirja on kiehtova tarina siitä, miten ruotsalainen Jasmin loukkaantuu vakavasti ja päätyy kuoleman rajamaille, kiinalaiseen satamakaupunkiin, josta vainajat joko jatkavat matkaansa tuonen laivalla kuolemaan tai pääsevät arvokkaalla viisumilla takaisin elämään. Jasmin herää henkiin, mutta joutuu myöhemmin palaamaan tuonpuoleiseen pelastaakseen pienen poikansa hengen.

Huomasin, etten edes malttaisi odottaa, että pääsen aloittamaan taas uuden kirjan. Seuraavaksi valitsin Salla Simukan teoksen Punainen kuin veri, ja kuuntelulistallani on jo useampia muitakin teoksia.

Palvelu on toiminut käytössä erittäin hyvin. Sovellus muistaa luonnollisesti, missä kohdassa olen menossa, vaikka sulkisin appsin välillä. Lukunopeutta voi muuttaa, jos tuntuu, että lukija puhuu liian hitaasti tai nopeasti. Kirjat voi kuunnella online-tilassa suoraan verkosta, mutta ne voi ladata myös laitteelle offline-käyttöön, jos haluaa kuunnella kirjaa paikassa, jossa ei ole internet-yhteyttä. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Myös tyttö löysi kivaa kuunneltavaa palvelusta, ja oli siitä niin tohkeissaan, että halusi välttämättä kuunnella tarinaa kuulokkeet korvilla, vaikka kaiutintakin olisi voinut käyttää. 

Sinullakin on nyt mahdollisuus kokeilla palvelua veloituksetta ja sitoumuksetta kuukauden ajan! Saat tämän edun käyttöösi koodilla isyyspakkaus tai suoraan tämän linkin kautta: https://www.bookbeat.com/fi?koodi=isyyspakkaus. Koodi on voimassa 31.8.2016 saakka.

Älä hämäänny, vaikka avautuva sivu sanoo, että ilmaista jaksoa olisi vain 14 päivää. Alennuskoodi antaa sinulle kaksi viikkoa lisäaikaa, kun luot käyttäjätilin. Ilmaisen jakson jälkeen voit päättää, piditkö palvelusta ja jatkaa sen käyttämistä normaaliin 16,90 €:n kuukausihintaan.

BookBeat.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mihin asti koodi voimassa? Että jos lomalla kokeilisi...

Tommi K
Isyyspakkaus

Erittäin hyvä kysymys, ja huomasin, että minulle ei ole siihen vastausta. Selvitän asian.

Tommi K
Isyyspakkaus

Koodi on voimassa 31.8. saakka, ja lisäsin tiedon myös leipätekstiin. 

Mungopapu (Ei varmistettu)

Minusta on ainakin typerää, että jos mainostetaan ilmaista kokeilua niin pitää antaa heti silti maksutiedot. Tai mun korttia ainakaan ei nyt jostain syystä hyväksytä tonne..

Tommi K
Isyyspakkaus

Se on aivan yleinen tapa minkä tahansa tilauspalvelun kokeilussa ja myös sähköpostiosoitetta parempi keino tunnistaa uusi asiakas, jotta edun voi käyttää vain kerran. Jos sinulla on Visa- tai MasterCard-kortti, mutta se ei toimi, kannattaa ottaa yhteyttä palvelun asiakastukeen.

Mungopapu (Ei varmistettu)

Juu tiedän, mä olen vastaavaa lue kirja-palvelua käyttänyt useamman vuoden :) lähinnä mietin että miksi ensimmäistä kahta viikkoa ei saisi ihan vaan rekisteröitymällä, ilman sen kummempia. En usko että Suomen markkinoilla monikaan alkaisi väsätä useampaa sähköpostia että saisi useamman viikon..

Tommi K
Isyyspakkaus

No juu, tuskin se väärinkäyttö olisi kovin laajamittaista, mutta kyllä löytyy niitäkin jotka jaksavat kikkailla jopa useampien luottokorttien kanssa saadakseen käyttää jotain suoratoistopalvelua ilmaiseksi. Niin, voisin myös uskoa, että Bonnierilla on kiinnostusta laajentaa palvelu myös muihin maihin kuin Suomeen ja Ruotsiin.

Aikas kätevää. Vähän niinku kirjojen Netflix. :-)

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikös! Tai Spotify.

Mla (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Olenkin jo jonkin aikaa halunnut kokeilla erityisesti äänikirjoja. Haluaisin kysyä vaikuttaako sinulla itselläsi mahdolliseen äänikirjan valintaan kertojan ääni?

Tommi K
Isyyspakkaus

Eipä kestä! En mä valitse kirjoja lukijan mukaan, mutta jos voisin valita, kuuntelisin kaikkein mieluiten Lars Svedbergiä, jonka lukemana kuuntelimme Sinuhe Egyptiläisen pari vuotta sitten :)

Oranssinen

Mahtavaa! Mie olen jo lukenut Otavan LueKirja-palvelusta kirjat ja uusia tulee sinne varsin hitaaseen tahtiin nykyään.
Täältä löytyi lukemattomia kirjoja taas vähäksi aikaa!
Tosin hölmö en lukenut postaustasi loppuun asti innostuttuani asiasta joten missasin nuo extraviikot, kun intopiukeana jo ehdin liittyä. ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohoh :D No mutta kiva että innostuit!

jennajohannasi
Pirtti

Hei täähän on hienoo, kiitos koodista! Rekisteröidyin tunti sitten ja eka kirja on kohta puolessa välissä.. Koukuttavaa!

Kommentoi