Brooklyn Children's Museum - Kaikkeen saa koskea

Isyyspakkaus

Päästimme äidin omille kirjakauppa-asioilleen ja lähdimme lasten kanssa lastenmuseoon. Brooklyn Children's Museum (145 Brooklyn Ave, Brooklyn) on varta vasten vain lapsille suunniteltu museo, jossa lapset voivat leikkiä ja kokeilla asioita ja mikä parasta: koskea aivan kaikkeen.

Lapset voivat leikkiä esim. World Brooklyn -näyttelyn meksikolaisessa leipomossa, kansainvälisessä ruokakaupassa, karibialaisessa karnevaaliasukaupassa ja iltalialaisessa pizzeriassa ja tutustua näin sekä muihin kulttuureihin että paikallisten siirtolaisten historiaan ja uuteen elämään Brooklynissä.

Museon Neighborhood Nature -osastolla on eläimiä ja kasveja - vähän kaikkea mikä voi kiinnostaa alle kouluikäisiä.

Suosittuja ovat myös hiekkalaatikot.

Keskikerroksessa sijaitsevassa Totally Tots -näyttelyssä lapset voivat mm. läträtä vedellä, leikkiä vielä yhdellä hiekkalaatikolla ja kokeilla rooliasuja. Onpa näyttelyssä oma osastonsa myös vauvoille. 

Arvaatko, mitä tyttö tässä esittää?

Ylimmän kerroksen Collections Centralissa esillä olevat esineet vaihtelevat, ja nyt näyttely esitteli erilaisia kulttuureja ja rakennusteknologiaa.

Kolme tuntia museossa meni aivan hujauksessa, eikä tyttö olisi malttanut lähteä lainkaan pois. Onneksi museo meni kiinni, niin ei ollut vaihtoehtoja.

Suosittelen ainakin kaikille alle kouluikäisille!

Kommentoi