Brooklyn Children’s Museum – Kaikkeen saa koskea

Päästimme äidin omille kirjakauppa-asioilleen ja lähdimme lasten kanssa lastenmuseoon. Brooklyn Children’s Museum (145 Brooklyn Ave, Brooklyn) on varta vasten vain lapsille suunniteltu museo, jossa lapset voivat leikkiä ja kokeilla asioita ja mikä parasta: koskea aivan kaikkeen.

IMG_5693.jpg

Lapset voivat leikkiä esim. World Brooklyn -näyttelyn meksikolaisessa leipomossa, kansainvälisessä ruokakaupassa, karibialaisessa karnevaaliasukaupassa ja iltalialaisessa pizzeriassa ja tutustua näin sekä muihin kulttuureihin että paikallisten siirtolaisten historiaan ja uuteen elämään Brooklynissä.

IMG_5709.jpg

IMG_5703.jpg

Museon Neighborhood Nature -osastolla on eläimiä ja kasveja – vähän kaikkea mikä voi kiinnostaa alle kouluikäisiä.

IMG_5673.jpg

Suosittuja ovat myös hiekkalaatikot.

IMG_5681.jpg

IMG_5719.jpg

Keskikerroksessa sijaitsevassa Totally Tots -näyttelyssä lapset voivat mm. läträtä vedellä, leikkiä vielä yhdellä hiekkalaatikolla ja kokeilla rooliasuja. Onpa näyttelyssä oma osastonsa myös vauvoille. 

IMG_5772.jpg

IMG_5734.jpg

IMG_5740.jpg

Arvaatko, mitä tyttö tässä esittää?

IMG_5755.jpg

Ylimmän kerroksen Collections Centralissa esillä olevat esineet vaihtelevat, ja nyt näyttely esitteli erilaisia kulttuureja ja rakennusteknologiaa.

IMG_5786.jpg

Kolme tuntia museossa meni aivan hujauksessa, eikä tyttö olisi malttanut lähteä lainkaan pois. Onneksi museo meni kiinni, niin ei ollut vaihtoehtoja.

Suosittelen ainakin kaikille alle kouluikäisille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *