Brooklyn Flea ja No. 7:n brunssi

Isyyspakkaus

Sunnuntaina suuntasimme Brooklynin Fort Greeneen ja siellä sijaitsevaan Williamsburgh Savings Bank Toweriin.

Brooklyn Flea / Winter Flea

Skylight One Hanson / 1 Hanson Pl, Brooklyn

Tässä Brooklynin maamerkissä järjestetään joka viikonloppu maaliskuun loppuun saakka Brooklyn Flea -niminen kirpputori. Huhtikuussa tori muuttaa jälleen ulkosalle. 

Vanha pankkisali tarjoaa torille niin ainutlaatuisen hulppeat puitteet, että paikalla kannattaa käydä ihan vaikka vain niiden vuoksi.

Tavaraa on myynnissä pääsalin lisäksi kellarikerroksessa sekä toisen kerroksen parvella: mm. huonekaluja, vanhoja postikortteja, karttoja, koruja, vaatteita, kenkiä, vinyylejä, leluja, tyynyjä, käsitöitä, view master -kiekkoja, kylttejä ja pientä rihkamaa.

Yksi hauskimmista tavararöykkiöistä kuului Danille, joka myy dAN's Parents' House -nimisessä putiikissaan mm. vanhoja leluja ja Star Wars -hahmoja. Hänen WWW-sivujensa mukaan tavarat ovat todella pääosin peräisin hänen vanhempiensa talosta, mutta hän harrastaa nykyisin myös osto-myyntitoimintaa. 

Danilla ei ole pysyvää liikettä, vaan hän käy myymässä tavaroitaan vain Brooklyn Fleassa. Hänen kotonaan Bronxissa on kuulemma kellarillinen vastaavaa tavaraa, ja myös siellä voi käydä etsimässä aarteita, jos sopii siitä hänen kanssaan etukäteen.

Kellarikerroksessa on myynnissä tavaran lisäksi myös ruokaa...

...ja Raaka-suklaata.

Hetkinen?

"Tiesitkö, että Raaka tarkoittaa suomeksi raakaa?" kysyin myyjältä. "Kyllä, sillä käytämme suklaan tekemisessä raakasuklaata", sain vastaukseksi.

Mystistä.

Suklaan lisäksi muuta ei sitten tällä kertaa tarttunutkaan mukaan.

No. 7

7 Greene Ave, Brooklyn

Fort Greenen -kirpparireissuun on kiva yhdistää brunssi No. 7:ssä, joka sijaitsee aivan muutaman korttelin päässä 1 Hanson Placesta.

Testasimme hampurilaisen, chorizo-jalapenomunakkaan, English muffinin ja mimosat. Ne täyttivät vaatimukset.

Pienin asiakas keskittyi omiin eväisiinsä. Maissinaksuilla, riisikakuilla ja leivänmuruilla sai ihan hyvän sotkun aikaiseksi. Jätin hyvät tipit.

Kommentit

Nappi (Ei varmistettu)

Tartun nyt vähän epäolennaiseen, mutta olemme aloitelleet tuota kantoreppuilua, ja lapsi laittaa aina suunsa tai ikenensä jommalle kummalle puolelle olkahihnaan. En ole aiemmin ajatellut koko asiaa, paitsi vähän yrittänyt estää tuota haukkailua. Teidänkin lapsi näyttää tekevän samaa. Oletteko antaneet lutkuttaa sitä kantorepun reunaa, vai olisiko keksittävissä joku niksi tavan kitkemiseksi? Toinen kysymys: kuinkahan pitkiä aikoja ihan lapsen fysiikan puolesta lasta voi pitää repussa? Oletteko ajatelleet, mikä on pisin yhtäjaksoinen reppuilunne? Pohdin itse tätä, kun nyt vielä totuttelemme ja harjoittelemme kantamista.

Hyvää matkaa, mutta odotan myös arkielämänne kuulumisia blogissa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä syödään kanssa manducan reunaa. Hampaat...tuskin vaarallista :-)

Camilla
C Paris

Hämmentävää tuo ecuadorilainen Raaka-raakasuklaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Nappi: Eipä me olla jaksettu puuttua siihen hihnan imeskelyyn. Tuohon, kuinka pitkään lasta saa pitää repussa, pitäisi vastata jonkun jolla on oikeasti tietoa asiasta. Meillä kanniskellaan yleensä yhtäjaksoisesti max pari-kolme tuntia.

Kippuralla

Jos haluaa niin siihen saa sellaisia suojia mitä imeskellä.
Meilläkin maksimit liikkuu kolmen tunnin paikkeilla, vaipanvaihto+ruokatauot rytmittää

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kommenteista! Millä nimellä niitä imeskelysuojaimia kantoreppuun myydään? Voi olla helpoin etsiä tietoa jollakin virallisella nimellä! Jos vaikka tekisi itse, kun ensin näkee oikean mallin.

Kippuralla

siis ne on sellaisia kankaisia "tuubeja", maailman helpoimmat tehdä itsekin.

törmäsin viimevuonna niihin jossain manducaa myyvässä kaupassa.

Nappi (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä!

Kommentoi