Brooklyn Flea & Smorgasburg

Isyyspakkaus

Onko tässä maailman hulppein kirpputorilokaatio?

Ainakin lähellä sitä tämä Brooklyn Flean talvisijainti (One Hanson Place, Brooklyn) on. Rakennus on vanha Williamsburgh Savings Bankin talo, jonka ylemmistä kerroksista on tehty asuntoja ja vanha pankkisali toimii tapahtuma- ja kuvauspaikkana.

Brooklyn Flealla on useita toimipaikkoja: kesällä ulkoilmassa ja talvisin täällä sisätiloissa. Talvikirppari on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 18 aina maaliskuun loppuun saakka, jonka jälkeen toiminta siirtyy jälleen ulkotoreille.

Myyjät ovat antiikki- ja keräilytavaroita myyviä liikeitä, mutta mukana on myös joitain paikallisia designereita.

Yksi suosikkiliikkeistä on Dan's Parents' House, joka on saanut alkunsa siitä, kun Dan on alkanut oikeasti myydä vanhempiensa vanhan talon kätköistä löytyneitä vanhoja lelujaan ja muuta keräilytavaraa. Sittemmin business on laajentunut osto- ja myyntitoiminnaksi.

Kirpparilla on kyllä kiva käydä ihan vaan katselemassa ja ihastelemassa hienoa pankkisalia.

Rakennuksen pohjakerroksessa, vanhassa pankkiholvissa, on ruokatori Smorgasburg. Saimme sinne seuraksi myös Annen ja Raijan ennen kuin heidän oli suunnattava lumimyrskyn läpi kohti JFK:tä ja paluulentoaan.

Smorgasburgissa oli tietysti haukattava jälleen aitoa ja alkuperäistä ramenburgeria. Se oli niin herkkua, että tyttö haukkasi koko burgerin, ja jouduimme ottamaan Rouvan kanssa vielä toisenkin.

Vielä erikoisempaa herkkua oli hummerisämpylä, joka oli todella täytetty hurjan kokoisilla hummerinpalasilla.

Anne haki jotain niin tulista rullaa, että haukoimme kaikki vuorotellen henkeämme sen parissa, kunnes uhrauduin syömään itse loput.

Tikkuun pistellyt ja juustogratinoidut viiriäisenmunat olivat herkkua.

Loppuun haimme vielä frozen cheesecake -jäätelötikun.

Luulen, että saatamme palata tänne vielä seuraavanakin viikonloppuna!

Kommentit

sandeiiiiii (Ei varmistettu)

Heips! En tiedä onko tämä ihan tyhmä idea :D mutta voisi olla ihan hauska nähdä teidän reissun jälkeen joku kooste-postaus tytön kameran läpi. Kuvissasi kun välillä näkyy, että hän ottelee reissusta itse kuvia :) Ehkä hän voisi itse olla mukana valitsemassa omasta mielestään parhaita tai tärkeitä kuvia ja hetkiä? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei lainkaan tyhmä idea, ja suunnitteilla on :) Katsellaan, mitä saadaan aikaan, kuvia nimittäin on jo aika lailla.

Kommentoi