Brooklyn Superhero Supply Co.

Isyyspakkaus

Yksi erikoisimmista kaupoista, johon minun kehotettiin tutustuvan NYC:issä, oli Brooklyn Superhero Supply Co. (372 5th Avenue, Brooklyn). Enpä olekaan aiemmin nähnyt kaupan hyllyssä esimerkiksi kaikkivoipaisuutta, painovoimaa tai kuolemattomuutta gallonittain.

Konkreettisempia apuvälineitä tuleville supersankareille ovat laserpyssyt, naamiot, instant-vatsalihakset ja viitat.

Onpa liikkeessä oma viitan testauskoneensakin.

Supersankarit ovat tietysti kiinnostuneita myös pienistä tiedeprojekteista.

Kaiken tämän hassuttelun takana on voittoa tavoittelematon 826NYC-organisaatio, joka järjestää kouluikäisille lapsille kirjoittamiskoulutusta ja -tutorointia. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.

Yksi ryhmistä kokoontuu tämän samaisen kaupan "salaisessa" takahuoneessa, johon pääsee kaupan hyllyn läpi. Koulutukset ovat hyvin suosittuja, ja ostallistujat valitaan arvonnalla.

Me poistuimme kaupasta mukanamme violetti supersankariviitta, jonka epäilen kyllä muuntuvan aika helposti myös prinsessan viitaksi. Lisäksi ostimme kiven, josta kasvaa kristalleja, kun sen upottaa etikkaan. Katsotaan mitä tapahtuu.

Poikkea ihmeessä, jos liikut Park Slopessa päin. 

Kommentit

OP (Ei varmistettu)

Höh, supersankari voi olla myös prinsessa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Tietysti voi! Luulen vaan, että meillä ainoa prinsessa, jolla on supervoimia, on Elsa. Supersankari tietysti hänkin omalla tavallaan.

Kommentoi