Ei kai haittaa, jos otan kääpiön mukaan?

Isyyspakkaus

Ilmojen lämpenemisen myötä ulos lähteminen on muuttunut huomattavasti aiempaa helpommaksi. Kun talvella itsen ja lapsen pukeminen oli pieni projekti, nyt ulos voi lähteä heti, kun siltä tuntuu - suurin piirtein samoissa vaatteissa, joissa oltiin sisätiloissakin. Tämä on tietysti lisännyt omaa intoani jalkautua lapsen kanssa kaupungille.

Kun lämpötilat ovat nousseet yli kahdenkymmenen, olen huomannut, että valitsen usein mieluummin rattaat kuin kantorepun. Jos lämpötila lähentelee jo kolmeakymmentä, rattaat ovat huomattavasti miellyttävämmät molemmille. Niinä muutamina kertoina, jolloin olen viime viikkoina kantanut tyttöä repussa, olemme molemmat olleet aivan hikiset palattuamme sisään.

Sitä paitsi olen nyt huomannut, että tyttö viihtyy rattaissa todella hyvin. Hän saattaa olla kotona itkuinen ja kiukkuinen, mutta kun laitan hänet rattaisiin, hän rauhoittuu ja katselee sieltä sitten mielellään sekä maisemia että toisia ihmisiä. Nupukivikatujen tärinässä hänen suunsa leviää maailman leveimpään hymyyn.

Kun tyttö on osoittanut viihtyvänsä rattaissa niin hyvin, olen vähitellen alkanut koetella rajoja ja viedä tyttöä muuallekin kuin ostoskeskuksiin.

"Ei kai haittaa, jos otan kääpiön mukaan?" kysyn lounastapaamista ehdottavalta yhteistyökumppanilta.

"Tulen sitten tytön kanssa treeneihin", ilmoitan coverbändin kitaristeille ennen akustisen keikan treeniä.

"Ajattelin kokeilla, tuleeko tästä mitään tämän lapsen kanssa", hymyilen parturille ja parkkeeraan vaununi tuolin viereen.

Kun hiustenleikkuu onnistuu hienosti, päätän, että otetaan sitten samalla vielä amerikkalainen parranajokin. Tyttö istuu rattaissaan ja mussuttaa leipää.

"Onpa rauhallinen lapsi", ihastelevat.

No niin kai sitten. Ja hän on tottunut myös roikkumaan mukana kaikkialla. Tänään ajattelin ottaa tytön mukaan coverbändin keikkasetin pystytykseen ja sound checkiin. Keikka on illalla, sound check keskellä päivää.

Yritän yleensä ehtiä kotiin ennen tytön päiväuniaikaa, sillä jos hän ehtii nukahtaa rattaisiin, häntä ei saa enää nukahtamaan uudelleen kotona.

Tässä hän vain availee kengännauhojaan.

No nyt peli on menetetty.

On parasta jatkaa matkaa ja lähteä hoitamaan kauppa-asioita tunniksi, kunnes tyttö herää.

Kommentit

ziri (Ei varmistettu)

Ihana kääpiö <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin on :)

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Hahaa. Mä varasin aina äitiyslomalla kampaajan nassun päikkäreiden ajaksi. Aina meni putkeen. Olin nyt tiistaina sijaistamassa mun esikoisen ryhmän voimistelutreenejä. Otin kuopuksen (1v 4kk) mukaan. Ei mennyt putkeen. Jannu juoksi koko ajan volttimonttuun, tuli alas miten sattuu paksulta voikkapatjalta ja kiipeili puolapuille. Tätä en yritä toista kertaa ennen kuin nassu täyttää sen kolme.

Mahdoton Nainen

Toi nukahtamiskuva on ihan paras! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin on :D Se tulikin koestettua aiemmin jo Instagramin ja Facebookin puolella, ja siitä taisi tulla tykätyin kuva, jonka olen sinne laittanut. Lähes yhtä tykätty oli samana päivänä laitettu juustonsyöntikuva. Ai mikä? Hus, Facebookiin katsomaan ;)

annikkik (Ei varmistettu)

Omani on vasta puolivuotias, mutta olen havainnut saman: hän saattaa kotona olla äkäinen kuin ampiainen, mutta päästessään ulos seuraamaan ihmisiä ja ihmeellisiä asioita hän on itse tyytyväisyys! Ehkä pientäkin voi tylsistyttää ne neljä seinää. :)

Piipo79

Heh, mäkin olen imettänyt kampaamon kaavun alla pikkuneitiä. Naisten hiustenlaittosessiot vaan tuppaavat kestämään sen verran kauan, että tytön puolivuotispäivän jälkeen kampaajat on ajoitettu viikonloppuihin siten, että isi pääsee katsomaan tytön perään. Hän ei näet nykyisin istu paikallaan puolta tuntia kauempaa, oli leivänpaloja tai ei.

Olettekos muuten käyneet helsingin kaupungin leikkipuistoissa lounailla? Sinne tarvitsee vaan viedä omat lautaset ja juomat, ruoka tarjoillaan ilmaiseksi lapsille joka päivä. Mun mielestä ihan loistohomma. Lounaat löytyvät aika monesta puistosta, kantakaupungista esim. leikkipuisto Seppästä. Saattaa olla että meidän tytön ja isin bongaa myös sieltä.

Ruokalistan löytää täältä: http://www.hel.fi/hki/Vaka/fi/Leikkipuistot+ja+perhetalot/Kesa+2013/ruokalista?s=lpes

 

Piipo79

...siis leikkipuisto Seppä...

Per*****he-elämää

Ihania kuvia kääpiöstä :)

Toivon, ettei oma kääpiöni herännyt uniltaan kun hirnuin hieman liian kovaa noita muutamaa kuvaa ja osuvia tekstejä :D

Kommentoi