En yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta...

Isyyspakkaus

En yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta nyt on sellaisen aika. Havaitsin nimittäin vuoden 2018 valokuvakirjaa kootessani, että perheestäni ei ollut otettu ainoatakaan perhekuvaa koko vuonna! On se kumma juttu, kun kamerat ovat mukana ja läsnä joka päivä. Ajattelin korjata tilanteen jouluna, mutta sitten sekin unohtui, ja koko vuoden ainoa yhteinen perhekuvamme on tämä aattoaamuna Lumiukon äärestä otettu kännykkänäpsy.

Täten ilmoitan, että uudenvuodenlupaukseni on ottaa tavalla tai toisella perhekuva koko perheestä vähintään kerran kuukaudessa.

Tervetuloa perhekuvien vuosi 2019!

Kommentit

davidjohn279 (Ei varmistettu)

Hi there I am truly grateful I came across your webpage, I really found you by mistake, when I was browsing on Google for audio conference. Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous article and the overall interesting blog (I furthermore like the theme), I don’t have enough time to browse it entirely at the moment though I have saved it and also included your RSS feed, so once I have plenty of time I’ll be returning to look over more. Make sure you do keep up the amazing work.
https://usawriters.org

Kommentoi