Ensimmäiset Bugaboo-ulkoilut

Isyyspakkaus

Elämme niin kovin historiallisia aikoja. Siltä se tuntuu, sillä joka päivä teemme jotain aivan ensimmäistä kertaa. Tämän viikon jännittävin historiallinen hetki oli, kun ulkoilutimme ensimmäistä kertaa Bugaboo-vaunujamme. Eikun siis tyttöä. Kesävauvat kun saa viedä ulos vaikka heti kotiutumisen jälkeen.

Kylläpä ihminen voikin näyttää haamulta talven jälkeen.

Tyttö ei sisällä ollessaan nuku ruokailun jälkeen pitkiä pätkiä ennen kuin suu alkaa napsaamaan uudelleen. Emme siis ole vielä uskaltautuneet pitkille retkille. Meno on myös aika kömpelöä, ja vaunut tökkäilevät hissin ovenpieliin, katukivetysten reunoihin ja asfaltissa oleviin kuoppiin. Raitiovaunuun emme ole vielä uskaltautuneet.

Koira ei ole ihan vielä ymmärtänyt, miten vaunujen kanssa voi käyttäytyä. Se sekä kiskoo että yrittää jatkuvasti kiertää niiden toiselle puolelle etukautta. Kyllähän se siitä oppii, kun jää tarpeeksi monta kertaa vaunujen alle.

Bugaboot liikkuvat höyhenkevyesti ja kääntyvät lähes ajatuksen voimalla. Itse asiassa niin kevyesti, että vaunuja ei uskalla työntää yhdellä kädellä kohdissa, joissa jalkakäytävän ja meren välissä ei ole kaidetta. Tai sitten pitää pukea tytölle varmuuden vuoksi pelastusliivit. Rannehihna tuo sentään hieman turvallisuuden tunnetta.

Tyttö näyttää nukkuvan vaunuissa erinomaisesti pompuista ja tärinästä huolimatta. Tai ehkä juuri niiden ansiosta. Seuraavalla kerralla muistan sitten laittaa tytön makuupussiin myös puklurievun.

Kommentit

lydas (Ei varmistettu)

Hei, piti onnitella jo aikasemmin, mutta kaikessa omassa tohinassa se sitten jäi.. Eli onneksi olkoon ihanasta uudesta tulokkaastanne! Ja paljon terveisiä myös äidille :)

Täällä vietetään äitiysloman alkua, pohditaan sairaalalaukun pakkaamista ja toivotaan että aika nyt riittää kaikkeen, eikä lapsonen päätä syntyä hirveästi ennen (tasan!) kuukauden päästä olevaa laskettua aikaa..

Terkuin
lydas from http://gravid-raskaana.blogspot.com

Kristaliina
Puutalobaby

Oletteko muuten jo oppineet käyttämään Bugisten niks-naks-kokoamismekanismeja? Vaunu-aitassa myyjät kokosivat ja kääntelivät niitä sekunneissa, mutta itselläni se on ainakin vielä aikamoista ähellystä. Oma zombiepääni ei vaan voi käsittää sitä runko-osan kasaamista :)
(eikä käyttöohjeita tietenkään jaksa lukea :D)

M&M (Ei varmistettu)

Äkkiä koirat oppii menemästä vaunujen eteen. Muutaman kerran kun vaunut osuu koiraan, niin ei enää yritä mennä eteen :) Ainakin meillä meni näin, nyt koira vain yrittää kiilata itseänsä renkaihin sivulta.

Onneksi olkoon tyttö-vauvasta!

Tommi K
Isyyspakkaus

lydas: Kiitos! Teillä on nyt sitten samat jännät paikat tulossa. Tsemppiä ja onnea tulevaan koitokseen!

Kristaliina: Kyllä mä kerran kokeilin purkaa ja kasata ja hyvin onnistui. Ehkä olen vaan leikkinyt skidinä tarpeeksi Transformerseilla. Ratasosaan en ole tutustunut, kun se ei ole oikein ajankohtaista.

 

 

M&M: Kiitos!

Neenee (Ei varmistettu)

Bugikset on ihan parhaat! Me otettiin ratasosa käyttöön, ku neiti haluaa katella maailmaa pystymmässä, ni nyt ei sit valaha kopan pohjalle:D Bugikset on alkaneet syömään emmaljungien valta-asemaa, niin paljon niitä vastaan rullailee. Halusin ko. vaunut paul frank-kuosin vuoksi, mutta kylle ne "ajo-ominaisuudetkin" ovat ihan ylivertaiset.

Kommentoi