Fisken på Disken tarjoaa nyt myös sunnuntaibrunsseja

Isyyspakkaus

Sunnuntaibrunssi mielessä? Liian harvoin ainakin meillä! Mutta nyt kun pienempikin lapsi alkaa vähitellen edistyä koulutuksessaan, brunssit alkavat taas kiinnostaa.

Viime sunnuntaina saimme kutsun Fisken på Diskenin uudelle sunnuntaibrunssille ja uskaltauduimme koko perheen voimin Kampin keskuksen vitoskerrokseen maistelemaan kalaherkkuja.

Ravintola aloitti brunssitarjoilunsa juurikin viime viikonloppuna, ja jatkossa se on tarjolla joka sunnuntai klo 12 - 16.

26 euron hintainen brunssi sisältää 5 - 7 jaettavaa annosta, mehun, leipää ja kahvin. Lapset ruokailevat puoleen hintaan. 

Brunssin annokset vaihtelevat kokkien mielen mukaan, mutta se on varmaa, että tuoreet merenelävät ovat pääosassa. 

Tyttö iski sormensa heti katkarapuihin ja sai kuoria niitä myös muille. (Ehkä muistat, että olen joskus kertonut, miten inhoan käsien likaamista ruokapöydässä.)

Muilta lautasilta löytyi mm.

  • porkkanakroketteja ja avokadoa
  • turskaa ja persilja- beurre blanc -kastiketta
  • tonnikalacevicheä kaprismajoneesilla
  • pastaa ja siianmätiä
  • Normandie-ostereita ja punasipuli-vinegretteä
  • paahdettua maa-artisokkaa ja kaprismajoneesia sekä
  • vihersalaattia.

Saimme pöytään myös varsinaisen brunssin ulkopuolelta Fiskenin kuuluisan The Lohikeiton, joka tarjoillaan kokonaisen lohifileen kanssa.

Poikanenkin yllätti syömällä keittoa ja varsinkin sen lientä hyvällä ruokahalulla. Hänelle maistui hyvin myös pasta ja siskon kuorimat katkaravut.

Tyttö halusi maistaa oman osterinsa, mutta raaka simpukka ei sitten maistunutkaan niin herkulliselta kuin hän ajatteli.

On vaikea sanoa, mikä annoksista oli oma suosikkini, sillä kaikki oli todella maukasta ja hyvin tehtyä.

Porkkanakroketit olivat mukavan rapsakat, ja niiden kanssa tarjottu avokado oli maustettu kafferilimetin lehdillä, mikä toi annokseen hauskan aasialaistwistin. Pasta siianmädillä oli kaikkien mieleen, vaikka mäti olikin tytöstä hieman erikoista. Pidin kovasti myös maa-artisokista ja raikkaasta tonnikalacevichestä, ja turska oli juuri sopivan kypsää.

Kiitos siis Fiskenille kutsusta! Oli erinomainen brunssi ja hauskalla tavalla erilainen kuin muut brunssit, joilla olemme käyneet! Siispä lämpimät suositukset myös muille.

 

Ravintola tarjosi brunssin perheelleni.

Kommentoi