Frozen-pahvirakennuskirja

Isyyspakkaus

Taannoisen Korean-matkani paras tuliainen taisi olla tämä setti pienelle Frozen-fanille.

Kyseessä on Frozen-kirja, jonka mukana tulevista pahviarkeista voi koota hienoja Frozen-rakennelmia. Siitä onkin riittänyt nyt iloa jo pidemmälle ajalle.

Tarkoitus olisi lukea satua kirjasta ja koota tarinaan liittyvät rakennelmat kirjassa annettujen ohjeiden mukaan tarinan edetessä.

Koska korean kielitaitoni on olematon, muistelimme vain tytön kanssa yhdessä, miten tarina menikään ja ryhdyimme sitten etsimään ja irrottamaan tarvittavia osia pahviarkeista.

Yllättävän hienosti 3-vuotiaskin osasi koota rakennelmia! Vaikeissa kohdissa piti vähän auttaa - ja varsinkin muistuttaa, että voima ei ole tässä lajissa ratkaiseva tekijä.

Ja eihän huvi tähän yhteen kertaan loppunut, vaan tytöstä on ollut hauskaa purkaa ja koota uudelleen jo kerran kasattuja rakennelmia!

Ja saihan isikin kirjan mukana tulleesta Elsan linnasta mallinsa viime joulun piparkakkutaloon.

Vaan tietääkö joku, löytyykö tätä ja vastaavia kirjoja myös englanniksi (tuskin sentään suomeksi) ja millä hakusanalla voisi hakea? (Yritin oikeasti jo muutaman kerran mutta en onnistunut.)

Tämä kirja oli nimittäin niin kiva, että voisin hyvin hankkia jonkin toisenkin samankaltaisen.

Kommentit

Marihanna (Ei varmistettu)

Ostimme joitain vuosia sitten muistaakseni Akateemisesta kirjakaupasta kirjan, jonka mukana tuli pahviosat merirosvolaivan rakentamista varten. Se oli ihan suomenkielinen.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa! Pitääpä yrittää löytää se ja katsoa, millainen se on.

Ainuska (Ei varmistettu)

Amazonista löytyy esim http://www.amazon.co.uk/Alice-Melvins-Cut-out-Menagerie-Animals/

Cut-out book for kids tai jotain sinne päin lienee hyvä hakutermi googleen

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, tuohan näyttää hauskalta, kiitos!

Kommentoi