Galleria Keitaan… eiku Gastro Cafe Kallion brunssi

Isyyspakkaus

Sattuipa tässä viime viikolla niin, että kehuin kollegalleni kovasti Galleria Keitaan viikonloppubrunsseja. Paikan webbisivut näyttivät kuitenkin tyhjää, ja ymmärsin Keitaan Facebook-sivun kautta, että se olisi lopettanut toimintansa.

Hetken järkytyksen ja hämmennyksen jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että ravintola on edelleen olemassa. Se jatkaa samalla paikalla, samalla henkilökunnalla ja samoilla ruoilla, mutta nimi on vain muuttunut. Galleria Keidas on siis nykyisin Gastro Cafe Kallio (Fleminginkatu 9).

Ja hyvä niin, sillä näiden viikonloppuaamiaisten menetys olisi ollut suuri vahinko. Kävimme itse Keitaassa aamiaisella jo helmikuun loppupuolella Kasvihormoni-Sinin perheen kanssa, mutta paikasta kirjoittaminen on jäänyt akuutimpien asioiden vuoksi.

Mutta nyt! Jos kerran Gastro Café Kallion ruokalista on sama kuin Keitaan, voin käyttää aiemmin ottamiani kuvia aivan hyvin.

Olin jo etukäteen päättänyt ottaa Eggs Benedictin, joka olikin juuri sellainen kuin pitää - siis aivan herkullinen. Se ei käy kuvasta ilmi, mutta annoksessa oli myös paahdettuja perunoita.

Rouva valitsi Eggs Flemarin, jossa on pinaattia, ja leivän täytteeksi voi valita joko kinkun tai kylmäsavulohen.

Kun näin listalla shakshukan, melkein jo pyörsin aiemmin tekemäni päätöksen Eggs Benedictin tilaamisesta. Sini tilasi sen, ja annoskateus oli välitön. Tätä siis ensi kerralla.

Seurueen lapset ottivat aamiaisburgerit, jotka oli mehevät ja runsaat.

Loistava setti, ja mahtavaa, että aamiaiset jatkuvat, vaikka ravintola vaihtoi nimeä!

Kommentoi