Galleria Keitaan… eiku Gastro Cafe Kallion brunssi

Sattuipa tässä viime viikolla niin, että kehuin kollegalleni kovasti Galleria Keitaan viikonloppubrunsseja. Paikan webbisivut näyttivät kuitenkin tyhjää, ja ymmärsin Keitaan Facebook-sivun kautta, että se olisi lopettanut toimintansa.

Hetken järkytyksen ja hämmennyksen jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että ravintola on edelleen olemassa. Se jatkaa samalla paikalla, samalla henkilökunnalla ja samoilla ruoilla, mutta nimi on vain muuttunut. Galleria Keidas on siis nykyisin Gastro Cafe Kallio (Fleminginkatu 9).

IMG_7463.jpg

Ja hyvä niin, sillä näiden viikonloppuaamiaisten menetys olisi ollut suuri vahinko. Kävimme itse Keitaassa aamiaisella jo helmikuun loppupuolella KasvihormoniSinin perheen kanssa, mutta paikasta kirjoittaminen on jäänyt akuutimpien asioiden vuoksi.

IMG_7478.jpg

Mutta nyt! Jos kerran Gastro Café Kallion ruokalista on sama kuin Keitaan, voin käyttää aiemmin ottamiani kuvia aivan hyvin.

Olin jo etukäteen päättänyt ottaa Eggs Benedictin, joka olikin juuri sellainen kuin pitää – siis aivan herkullinen. Se ei käy kuvasta ilmi, mutta annoksessa oli myös paahdettuja perunoita.

IMG_7492.jpg

Rouva valitsi Eggs Flemarin, jossa on pinaattia, ja leivän täytteeksi voi valita joko kinkun tai kylmäsavulohen.

IMG_7498.jpg

Kun näin listalla shakshukan, melkein jo pyörsin aiemmin tekemäni päätöksen Eggs Benedictin tilaamisesta. Sini tilasi sen, ja annoskateus oli välitön. Tätä siis ensi kerralla.

IMG_7511.jpg

Seurueen lapset ottivat aamiaisburgerit, jotka oli mehevät ja runsaat.

IMG_7508.jpg

Loistava setti, ja mahtavaa, että aamiaiset jatkuvat, vaikka ravintola vaihtoi nimeä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *