Gastronaatti 2 lähti painoon, julkaistaan syyskuussa!

Isyyspakkaus

Oh, miten jännää tämä onkaan! Hanna Gullichsen kertoi, että kirjamme lähti painoon eilen!

Ja siinä on kirjan kansi. Sen nimeksi tuli Gastronaatti II - Kuinka rakastua ruoanlaittoon. Ei sen vähempää luvattu. Kannen kuva on myös yksi kirjassa esiintyvistä annoksista, ja kuva on luonnollisesti omia otoksiani kuten muutkin kirjan kuvat.

Aiemmin epäilimme, että kirja ilmestyisi elokuussa, mutta kirjan paino- ja julkaisuaikataulut ovat niin monen asian summa, että lopulta julkaisuajankohdaksi täsmentyi syyskuun viimeinen viikko. Juuri sopivasti Rouvalle, joka päättää hoitovapaansa siihen ja palaa takaisin työpaikalleen siitä seuraavalla viikolla.

Ja kirjanhan kustantaa No Tofu Publishing, ja koko kirjatiimimme odottaa nyt intopiukeina, että pääsemme näyttämään ja kertomaan siitä lisää!

Miltäs näyttää?

Kommentit

Juuri ruisleivän leipoja (Ei varmistettu)

Hei
Ihanaa, sarjassamme pakko saada. Ensimmäinenkin kovassa käytössä, hienoa kun on mitä odottaa.

terveisin,
juuri ruisleivän leipoja

Tommi K
Isyyspakkaus

Mahtavaa kuulla! Ja tämä kirja on vielä ensimmäistäkin parempi!

MUMMOBLOGI

Moi oikein syötävän hyvältä ;) .....kirjaa odotelessa :)

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Enää neljä viikkoa!

Sumonen (Ei varmistettu)

Tää näyttää ja kuulostaa just siltä et tää on saatava. Mut oletusarvolla et tuo kannen slogan toteutuu, sillä kaipaisin niin paljon uusia tuulia, makuja, mausteita ruuanlaittoon ja etes hieman sellasta intohimoa, jotta ruuanlaitto ois kivaa, eikä ainaista mitä tänään syötäisi ahdistusta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Silloin kannattaa erityisesti lukemaan Rouvan esseeosuudet eikä vain yksittäisiä reseptejä. Ja suosittelen myös seuraamaan häntä Instagramissa, josta hänen ruokaideologiansa käy hyvin ilmi käytännön kautta. 

Kommentoi