Hieroja kotiin! (+Alekoodi!)

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Hieroja-kotiin.fi

Hierojalla käyminen on ollut Rouvan agendalla valehtelematta vuosia. Kerran ostin hänelle hierontalahjakortin, ja se tuli toki käytettyä, mutta sen jälkeen kynnys etsiä hieroja ja poistua kotoa hierottavaksi on kasvanut jälleen.

Mutta sittenpä sain muutama viikko sitten sähköpostia Santtu Skonbäckiltä, joka on hiljattain perustanut kotihierontaa tarjoavan yrityksensä, Hieroja-kotiin.fi.

Hieroja-kotiin.fi on pääkaupunkiseudulla toimiva palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat tilata koulutetun hierojan kotiinsa tai vaikkapa työpaikalle. 

Santtu on laittanut firmansa pystyyn vasta pari kuukautta sitten, ja hän ehdotti että joko minä tai Rouva voisimme kokeilla palvelua. Sovittu! Rouva saa nyt kauan haaveilemansa hieronnan, mikä varmasti helpottaa raskauden rasittamia selkää ja niskoja.

Santtu välittää palvelussaan myös muita hierojia, mutta sovimme, että hän tulee tälle käynnille itse.

Kokeilin kyllä myös lomaketta, jolla hieroja tilataan, ja tilaaminen on helppoa ja nopeaa: omien yhteystietojen lisäksi ilmoitetaan toivottu aikaikkuna haluttuna päivänä ja voidaan esittää myös toive hierojasta tai hierojan sukupuolesta. Hieroja vahvistaa tilauksen ja saapuu sovittuna ajankohtana varusteineen.

Hierontaa varten et tarvitse itse muuta kuin sen verran lattiatilaa, että hierontapöytä mahtuu avautumaan: noin 3 x 2 metriä.

Hieronnan voi tilata 45 - 120 minuutiksi, ja hieronnan hinnat ovat samaa suuruusluokkaa kuin kiinteissä toimipisteissä toimivilla hierojilla. Miksi siis mennä hierojan luo, kun hieroja voi tulla sinun luoksesi?

Rouva oli erittäin tyytyväinen hierontaansa, ja olen varma, että Santtu pyydetään meille käymään toistekin.

Ja mikä parasta: Santtu lupasi lukijoilleni alennusta kaikista hieronnoista kesän aikana.

Tarkemmin sanottuna: kun syötät tilausta tehdessäsi koodin isyyspakkaus10, saat tilauksestasi 10 euron alennuksen. Koodi on voimassa 1.6. - 31.7.2016, ja sen voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa!

Omasta puolestani toivotan Santulle tsemppiä uuden yrityksensä kanssa! Toivottavasti myös lukijani pitävät tätä konseptia yhtä loistavana kuin mitä itse!

Tilaa hieroja: hieroja-kotiin.fi/shop/

Facebook: https://www.facebook.com/hierojakotiin

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Kun olin lapsi kävi meillä hieroja. Joko meidän kotona, tädilläni tai mammallani ja he kokoontuivat sitten yhteen osoitteeseen jossa hieroja hieroi vuorotellen kaikki. :)

Itsee käyn melkein viikottain hierojalla. Etenkin pienemmän vauva-aikana tuntui tärkeältä saada hetki omaa aikaa ja sitten myöskin ne kantamisesta jumissa olevat lihakset taas kuntoon!

Löysin hierojani suunnilleen 3 vuotta sitten läheltä meitä ja olen hänen luokseen sitten ajaa huristanut. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Mä olen käynyt nyt taas keväällä säännöllisesti hierojalla työpaikallani. Se on oikein kivaa keskellä työpäivää, ja on tuonut helpotusta selkäkipuihin ja varsinkin hirveään niskajumiin, joka alkoi vaivata yllättäen pari kuukautta sitten. Kallonpohjan lihakset olivat "poikkeuksellisen jumissa", ja se aiheutti jopa huimausta.

chaura
Misplaced

Mun äidillä on tuttu hieroja, joka tulee kotiin hieromaan - me sitten säännöllisen epäsäännöllisesti kokoonnutaan mun lapsuudenkotiin vaihtelevalla porukalla, ja se hieroo kaikki yks kerrallaan :) 

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauska yhteinen hemmottelupäivä siis :)

Aivan mahtava palvelu. Kunhan saadaan muuton jälkiä raivattua ja tavarat paikoilleen, tilaan hieronnan kotiin. Poikaystävää olen yrittänyt saada vuoden pari menemään hierojalle, mutta aikaa ei vain tunnu löytyvän tunnin hemmotteluun. Tämä voisi toimiakin :) kiitos vinkistä.

Kommentoi