Hopeiset tossut

Isyyspakkaus

Ja niin koitti se päivä, kun sini-valkoraidalliset ja pitkävartiset mokkasiinit eivät enää kelvanneet pienen tyylitaiturin päiväkotijalkineiksi. Tossujen pohjat tuntuivat myös hieman liukkailta päiväkodin uusitulla lattialla.

Mutta mitä ihanaa Rouva löysikään Stockmannilta?

Ei tarvitse pitkään pohtia, mitä pieni prinsessa vastasi, kun häneltä kysyttiin, haluaisiko hän hopeiset ja kimaltelevat päiväkotitossut.

Nämä Meltonin ballerinat ovat nahkaa ja niiden pohjat ovat kumia, joten ne ovat myös sekä hengittävät että pitävät. 34,95 € Stockmannillla, mutta eipä tarvitse nyt taistella joka aamu siitä, laitetaanko tossut jalkaan vai ei.

Ovathan ne kyllä aika söpöt, ja pieni tyttö tykkää niistä niin kovasti.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä on ihan Henkkamaukan tossuja. Löytyy sinistä kimaltavaa ja hopeaa ja kultaa. Kun on pitänyt olla päiväkotiin omansa ja tanssitunneille omansa ja kotona prinsessamekkojen kanssa edes yhdet tossut. :D

MiiaK (Ei varmistettu)

Ihanat! Meidän prinsessa sai hepulin, kun omat lenkkarit eivät olleet "timanttikengät". Yritä siinä nyt sitten saada tavislenkkarit vaikuttamaan timanttisilta. Syksyksi tilasin tytölle hopeiset nahkanilkkurit, toivottavasti ovat mieleiset :D

Kommentoi