Huttaroo - Uniikit korut lasten piirustuksista (sis. alekoodi)

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Huttaroo

Olet ehkä nähnyt netissä hauskoja kuvia, joissa lasten piirustuksista on tehty pehmoleluja. Entäpä jos piirustukset muuttaisikin kaulakoruiksi ja avaimenperiksi?

Näin ehkä pohtivat myös eteläpohjalaiset Anna ja Kati, kun he laittoivat kesällä pystyyn uniikkeja koruja käsityönä tekevän Huttaroon. Idea on siis ottaa pohjaksi jokin piirustus, jota mukaillen lopullinen koru leikataan metallista.

Huttaroo on muuten Etelä-Pohjanmaan murretta ja tarkoittaa askartelua ja näpertelyä.

Sain Huttaroolta yhteydenoton aiemmin syksyllä ja ihastuin heti heidän tuotteisiinsa. Sovimme, että lähetän heille muutaman lapsen tekemän piirustuksen ja katsotaan, mitä niistä saadaan aikaiseksi.

Annoin alkuun tytölle tehtäväksi piirtää jotain koruun sopivaa. Mietimme yhdessä, että kissa voisi olla kiva aihe.

Piirustus oli juuri sopiva koruksi, ja lopputuloskin on todella söpö.

Paitsi lasten piirustuksia korujen ja avaimenperien mallina voi käyttää myös vaikkapa pieniä käden- ja jalanjälkiä.

Itse halusin teettää Rouvalle avaimenperän pienen pojan jalanjäljestä, joka on peräisin tästä Lastenklinikalta saadusta kortista viime kesältä.

Ajattelin, että avaimenperä olisi hauska nimenomaan puutarhamökin avaimille, sillä nämä pienet jalat ja mökki jotenkin kuuluvat nyt yhteen ja kesään 2016. Jalanjälki on myös tehty todellisen kokoisena, joten siihen on sitten hauska verrata poikasen jalkaa, kun se alkaa tuosta kasvaa.

Kolmas tilaukseni on tytön piirtämä versio Angry Birds Stellasta. Tyttö on yllättänyt vanhempansa piirustustaidoillaan ja innokkuudellaan, ja tämä loppukesästä mummilassa pehmolelua mallina käyttäen piirretty Stella oli mielestäni niin hieno, että halusin ikuistaa sen myös avaimenperään.

Ja tämä avaimenperä on sitten tarkoitettu isille!

Jos sinäkin innostuit näistä, etsi pikimmiten hauskimmat lasten piirustukset (tai piirrä jotain vaikka itse), niin voi hyödyntää Huttaroon antaman alekoodin!

Korut maksavat normaalisti 40 euroa, mutta jos teet tilauksen viimeistään tiistaina 22.11.2016, saat koodilla isyyspakkaus 20 %:n alennuksen tilauksestasi! Ja tilaus tehdään täällä: huttaroo.fi.

Kommentit

Madame Manumus (Ei varmistettu) Http://madamemanumus.blogspot.com

Olen useasti pistänyt merkille, että tyttö piirtää äärimmäisen hyvin ikäisekseen, mutta tuo stella-piirustus on jo parempi kuin monen aikuisen tuherrus! Wow. Teillä on taiteilija siellä kasvamassa :D

Kommentoi