Huvila-teltan Juuressa

Mahtavaa, että helsinkiläiset tapahtumajärjestäjät ovat alkaneet tehdä yhteistyötä tasokkaiden ravintoloiden kanssa. Makkaraperunat ja löysät neulamuikut on niin nähty.

Flow-festivaali on jo tunnettu ruokatarjonnastaan, mutta mielenkiintoista ruokayhteistyötä voi tehdä pienemmässäkin mittakaavassa.

IMG_1232.jpg

Ravintola Juuri Huvila-teltassa

Eilen ilahduimme kovasti, kun löysimme Irinan ja Laura Närhen konsertista Tokoinrannan Huvila-teltasta Ravintola Juuren. Tai heidän porilaisensa. Revittyä possua minulle ja haukipihvi Rouvalle. 9,50 €:n hinta oli varsin kohtuullinen hinta näin maukkaasta pikaruoasta.

IMG_1241.jpg

Juuren porilainen – revittyä possua

IMG_1245.jpg

Juuren porilainen – haukea

Naispoppareiden keikka oli puolestaan sekin vähintään kohtuullinen. Laura Närhi onnistui hyödyntämään Huvilan intiimin tunnelman paremmin, ja vaikka hänen tuotantonsa oli minulle tuntemattomampaa, hänen vahvaa tulkintaansa ja kappaleiden sanoituksia oli ilo seurata. Annan sut pois nosti ihon kanalihalle.

IMG_1238.jpg

Irina ja Laura Närhi duetoivat ’Siskoni’

Esiintyjänä Irina on varmempi ja myös hieman välittömämpi. Olisin kuitenkin kaivannut häneltä enemmän rauhallisia ja akustisia sovituksia, ja yleisön komentaminen ylös penkeistään keikan loppupuolella oli hieman, hmm, epähuvilamaista. Mutta on Irina kyllä silti aika ihana, ja keikan avannut Hiljaisuus yksi lempibiiseistäni.

IMG_1247.jpg

Irina

Päivästä tuli muutenkin aikamoinen naispop-päivä: ostin liput myös PMMP:n viimeiselle keikalle lokakuussa ja Jenni Vartiaisen keikalle Kulttuuritalossa joulukuussa. Pitääkin kysellä hoitajaa saman tien.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *