Hymyile isille

Isyyspakkaus

Muistatko sen Frendien jakson, jossa Chandler ei millään onnistu hymyilemään luontevasti valokuvassa, vaan tuloksena on aina jokin irvistys? Itsehän onnistun aina kuvissa (heh) mutta tunnistan kyllä ilmiön.

"Hymyile isille."

"Hymyile isille."

"Hymyile isille."

"Hymyile isille."

"Hymyile isille!"

Ainakin tästä lapsesta parhaat kuvat saa silloin, kun häntä ei pyydä hymyilemään.

Kiitos Liisalle tästä muistutuksesta!

Kommentit

Piipo79

Heh! Nää on itse asiassa parempia kuin vieno hymy-kuvat. Toimisiko nauratus-pyyntö? Meillä alkaa heti kauhea tekohirnuminen ja sitten, jos on oikein nopea, saattaa saada hyvän kuvan.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hah, täytyy kokeilla sitä!

Mariiiia (Ei varmistettu)

mainioita, ihan kuin meillä :D

hei, pitänyt kysyä jo aikaisemmin, että mistä tuo aakkospalapeli on? meillä tyttö ihan hurja palapelihirmu ja tekee tommosia 10 palaisia palapelejä kuin vettä vaan. Mutta tossa voisi olla jo vähän enemmän (no ainakin kahdeksi päiväksi) puuhaa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi! Muumipalapeli tuli joululahjaksi isovanhemmilta, ja se lienee ostettu eteläsavolaisesta Tokmannista :)

maaritanneli
Mekkoselma

Ostin viikko sitten kyseisen palapelin numero version Vantaan Jumbon City-marketista ja siellä oli myös tuo aakkos-palapeli.

phocahispida

Voi vitsi mikä virnistelijä!

Meillä toimii parhaiten pelleileminen / kutittaminen / riehuminen lapsen riemuilmeen irroittamiseen. Esim. 52-viikko kuvissa erisorttinen sähellys on todettu hyväksi. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavia kuvia, nauroin ääneen! Ihana tyttö teillä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Niin on :)

Huomenna on paremmin..

:D. Ton täytyy ihan varmasti olla joku universaali ihmisen kehitysvaihe - meillä kaikki sukulaismuksut sekä ei-sukua oleva kummipoikani on hymyilleet noin parin vuoden ikäisenä juuri tuolla samalla irvistyksellä kun ovat nähneet kameran lähestyvän. Kauheeta kun pitää yrittää ottaa kuvia jotenkin tosi yllättäen tai sit jostain selän takaa ja ihan toiseen suuntaan katsoen, ettei muksut huomaisi kameraa :D. Luulen, että ne on tuossa vaiheessa jotenkin huomanneet sen, että osa porukasta hymyilee hampaat näkyen ja yrittävät itsekin missihymyä, mutta jotenkin motoriikka ei riitä sekä ylähuulen nostoon että suupielten venyttämiseen ylöspäin yhtäaikaisesti.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Heh, tuttua. :D Mutta meillä toimi tässä se, että pyysinkin nauramaan; sillä saatiin jostain syystä nätti hymy aikaan. :D Tosin loppupeleissä noi irvistykset on ihan mainioita.

Pingale

Huippuja kuvia! Viimeisen kuvan kohdalla repesin totaalisesti... Meidän tytär taitaa olla samanikäinen teidän tytön kanssa. Samanlainen ihana pellavapää!

Tinttiih (Ei varmistettu)

Heh, sama. :D Meillä ihan oikeasti kauneimmat poseeraukset tulee kun sanoo tytölle "Irvistä". Silloin ottaa sen ihanan hymyn ja enkelikatseen..

Kommentoi