Illallinen WTD-keittiössä

Isyyspakkaus

Viime aikoina kalenteri on tuntunut olevan aivan supertäynnä, varsinkin viikonloppuisin, ja sama meno näyttää jatkuvan vuoden loppuun.

Saimme jo hyvän aikaa sitten illalliskutsun White Trash Disease -blogistaan tunnetulta Natalta ja hänen poikaystävältään Juhanilta, mutta vasta nyt löysimme yhteisen vapaan viikonlopun, ja pääsimme tutustumaan WTD-keittiöön. Ja millainen keittiö se olikaan!

Alkuun Nata oli tehnyt kurpitsa-punasikuri-granaattiomenasalaattia.

Pääruoaksi söimme ehkä maailman mureinta vasikankaretta ja polentaa. (Rouva, nyt polenta omalle kokkauslistalle.)

Meitä huvitti kovasti, miten paljon Nata oli ottanut paineita illallisesta. (Hän jopa soitti edellisenä päivänä Citymarketin lihatiskiltä, ja jouduin rauhoittelemaan, että me syömme oikeasti aivan kaikkea.) Ruoka oli kuin huippukokin tekemää.

Ja niinhän se olikin!

Loistavat viinivalinnat - ja pienelle raparperilimsaa!

Tyttö täytti Natan ja Juhanin olohuoneen lattian ruokalajien välillä tehokkaasti omilla tavaroillaan.

Jälkiruoaksi Nata oli varannut mahtavat juustot ja vintageporttia. Taisin syödä yksin lähes puolet näistä juustoista. Ja pidin puoleni myös portin suhteen.

Natasta taisi tulla myös pienen tytön uusi idoli. 

Paitsi että hän hauskuutti tyttöä lukemalla Kuinkas sitten kävikään -kirjaa puoliksi itse keksimillään riimeillä...

...hänen kaapistaan löytyi jotain, mistä tyttö voi kotioloissa vain unelmoida: säkillinen erivärisiä kynsilakkoja. Ja isi ja äiti antoivat vielä luvan, että Nata saisi näin hyvin poikkeuksellisesti lakata tytön kynnet ihan oikealla kynsilakalla!

Erilaisia sinisen sävyjä ja päälle glitterilakkaa. Arvaat varmaan, mistä on kyse? Jep: Elsa-kynnet.

Tästä puhutaan vielä pitkään. Kynsiä on jo esitelty päiväkodin hoitajille, kaikille päiväkotikavereille ja myös kavereiden vanhemmille.

Jätimme jälkeemme monta tyhjää viinipulloa ja kasan likaisia astioita - paitsi että emme jättäneet, sillä Nata ehti pestä kaiken heti ruokailun jälkeen. Wau.

Kiitos Natalle ja Juhanille loistavasta illallisesta ja sitäkin loistavammasta seurasta!

Natan version tapahtumista - ja huomattavasti tasokkaammat valokuvat - näet White Trash Diseasen puolella.

Kommentit

Nata - White Trash Disease

awwwwww <3<3<3 mä en kestä! ootte niin <3<3 sun kuvat vasta hyviä ovatkin! oot saanut tunnelman tallennettua mahtavasti, ihan tippa silmään tässä tulee :')

p.s. tässä oli vasta puolet kynsilakkakokoelmasta. kaikki punasävyiset ovat eri lootassa hehheh. ens kerralla sit my little pony -manikyyri. sulle.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyylikästä esitellä viinipulloa pikkutytölle! Ja että joitte useita pulloja ja tyttö oli mukana, ja isi erityisesti piti puolensa portviinin kanssa!? Voi luoja...

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä viinit kuuluvat illallisille, ja olisi todella outoa piilotella pulloja lapselta. Hänelle kerrotaan että juoma on alkoholia, ja sitä saavat juoda vain aikuiset.

Ja sitten vielä ripaus huumorinlukutaitoa mukaan ;)

Nata - White Trash Disease

viinipulloa esitellään kylläkin kameralle. voi luoja tosiaan.

Looking for...

Minusta on oikeastaan hienoa, että lapsi näkee järkevää alkoholin käyttöä. Ei kyllä kuvista näy mitenkään ryyppäjäis meininki vaan juurikin seurustelu ja ruokajuoma. Alkoholi ei ole iana paha asia vaan voi täydentää hyvää ateriaa loistavasti oikein käytettynä. Suomessa kun tuo juominen tuppaa olemaan sitä piilopulloa ja se vasta paha onkin - että mieluummin minä katselen kuvia missä kaikki hymyilevät ja pikkuinen on saanut nätit kynnet joita haluaa esitellä.

Nata - White Trash Disease

Aivan samaa mieltä! Onpa tosiaan lapsen psyykkeelle vaarallista juoda ruokaan mätsättyjä, huolella valittuja viinejä makumielessä ilman päihtymistarkoitusta. Neljä aikuista pöydän ympärillä, meille riitti illan viineistä sellaiset nelisen lasillista per lärvi hehheh ;D

Looking for...

Se on katsos hyvin hämmentävä ajatus kun saunakalja suomalaiselle. ;D 

Nata - White Trash Disease

Haluaisin myös nähdä sen kroisoksen joka vetää lärvit dowsin vintageportilla. Life goalz ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Olihan tää vaan provosointia? Juuri tällaisten asenteiden takia suomalainen juomakulttuuri on mitä se on. Ehkäpä tilanne on jo parempi, kun Isyyspakkauksen pikkutyttö on täysi-ikäinen -sormet ristiin!

Tia B (Ei varmistettu)

hahahaahaha voi luoja tosiaankin! Eihan lasten edessa saa viinilla latrata! Oppivat vahingossa vaikka viini kulttuurin jossa nautitaan lasillisia erilaisia viineja ruoan kanssa. Kaikkee sita vanhemmat opettaa!!!!!!

Kommentoi