Isänpäivän brunssi

Isyyspakkaus

Taisin mennä jossain sanomaan, että toivon ensimmäiseltä isänpäivältä hyvää ruokaa ja juomaa. Toive kuultiin.

Aamulla pöytään oli katettu samppanjaa, smoothiet, pikkurieskoja, kylmäsavulohitahnaa ja raikasta hedelmäsalaattia.

Jälkiruoaksi nautimme kahvit ja herkullista tarte tatinia jogurttikastikkeella.

Illalla herkuttelimme vielä pizza biancalla ystäviemme kanssa.

Sain lahjaksi kivan paidan ja vauvaleimasimella painettua taidetta. Leimasimen käyttöliittymä oli kuulemma hieman hankala: punajuureen kastetut kädet menivät helposti nyrkkiin, ja jalkapohjatkin oli kiva laittaa vastakkain juuri silloin, kun ne lähestyivät paperin pintaa.

Lopputulos on täydellinen, niin kuin oli päiväkin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sitten tarvitaan rieskojen ja kylmäsavulohitahnan ohje! Vesi tuli kielelle, kiitoksia vaan ;)
Ensimmäinen isänpäivä kuulosti vallan ihanalle, onnea vielä!

annemi

Rieskaohjetta vailla täälläkin! :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohje tilattu Rouvalta. Hänen pitää kuulemma tehdä rieskoja uudelleen sitä varten, sillä ne on tehty mittaamatta aineksia.

Heh, epäilin, että tarte tatinin ohjetta kyseltäisiin ensimmäisenä :)

Lupiini (Ei varmistettu) http://lupiini.blogspot.fi/

Viehättävä brunssi! Luin eilen Hesarista haastattelusi ja pohdin, mahdatkohan olla sama Tommi, joka matkusti perheensä kanssa Italiassa, Senigalliassa vuonna 83 kevätkesällä? Jos olet, me oltiin sen viikon lomakaverit ja kirjoiteltiin jonkin aikaa toisillemme.

Olen kovasti pitänyt blogisi lukemisesta. Mammablogeja on joka sormelle, mutta hauskasti ja oivaltavasti kirjoitettuja isäblogeja harvemmassa. Onnea myös vauvasta, hän on erittäin suloinen :)

reettata (Ei varmistettu) http://helloillamme.wordpress.com

Tarte tatin ja jugurttikastike näyttävät iiihanilta. Mie ainakin haluaisin nähdä reseptin :) Ja onnea isälle!

Tommi K
Isyyspakkaus

Lupiini: Kiitos! Olen kyllä käynyt vanhempieni kanssa Senigalliassa joskus 1980-luvun puolivälissä, mutta en muista, milloin se oli. Olisinko voinut ollut vasta viisivuotias? Kyllähän mä jo silloin luin ja kirjoitin. Pistäpäs s-postiosoitteesi tuonne "Viesti palstanpitäjälle"-laatikkoon ja paljasta nimesi ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin, Kylmäsavulohitahnassa oli ihan vaan smetanaa, pieneksi pilkottua kylmäsavulohta, kevätsipulia, pippuria ja vähän suolaa. Kaikki vaan sekaisin keskenään.

Tommi K
Isyyspakkaus

reettata: Tarte tatin varmaan ilmestyy myös tänne ennemmin tai myöhemmin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja miuta kiinnostaa reseptien sijaan onko tuo paperi jota lahjoissa on käytetty mahdollisesti omatekemää tai jotain muuta huokoisempaa materiaalia? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Emmi Nuorgam: Öö, ehkä se on uunista kiinni. Meilläkin oli ennen sellainen hankala. Tai ehkä huomaat reseptissä jotain erilaista, sitten kun se ilmestyy tänne.

Vierailija: Paperi on ostettua, mutta se kyllä on sellaista itsetehdyn kaltaista: paksua, huokoista ja hieman epätasaista.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja Lupiinille vielä: kyllä, oikein tunnistit, muistin kyllä nimesi, mutta muut yksityiskohdat ovat unohtuneet vuosien saatossa. Olisin heittänyt meiliä, mutta osoite puuttui.

Kommentoi