Ja sitten lapseni sanoi, että... #32

Isyyspakkaus

"Mikä se on?" tiedustelee Rouva tusseillaan piirtelevältä tytöltä.

"Tässä on tähtiä, tähdenlentoja, kissa, lumihiutaleita, kakku ja tulppaaneja.

Minä haluan kissan."

Neiti 3,9 v

Rouva kertoo tytölle, että isi on allerginen kissoille, eikä meillä voi koskaan olla kissaa.

Saan aiheesta myös tekstiviestin, johon vastaan tylysti: "Voit katkaista tältä unelmalta heti siivet. Sano sille, että mummilassa on kissoja."

Hetken päästä saan vastauksen. Tyttö on todennut äidilleen:

"Sitten kun isi on kuollut, sitten meillä voi olla kissa."

 

Kommentit

Tarja L. (Ei varmistettu)

Meilläkin isi on allerginen ja lapset tietenkin toivoisivat jotain ihanaa karvapalleroa. Ovat kuitenkin hyväksyneet asian, mutta säännöllisin väliajoin pohdintaan putkahtaa uusia eläinlajeja: "onkohan isi allerginen liskolle? entä siilille?". Kaikki niljakkaatkin eläimet ovat alkaneet tuntua ihanilta, kun tiedetään, ettei sitä karvapalleroa meille tule :) (paitsi ei äidistä).

Työkaverini tytär oli vastaavassa tilanteessa todennut, että voisikohan isi muuttaa toiseen perheeseen... :) Pitäisiköhän perustaa vertais- ja tukiryhmä allergisille isille?

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa, kohtalotovereita siis löytyy! (Mutta se, onko isi allerginen karvattomalle koiralle on ihan aiheellinen kysymys. Itse olen koirille allerginen - ja meillä on karvaton koira!)

pikkukalanen (Ei varmistettu)

No mites olis sitten sellainen karvaton kissa? ;D

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tiistai-aamun naurut. KIITOS! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ole hyvä! :)

Marik (Ei varmistettu)

Lapsi kysyi pari päivää sitten : "Miksi isin pitää asua meillä?" Vastasin hölmistyneenä että ku mä rakastan isiä ja se rakastaa meitä. Tiedustelin syytä tyytymättömyyteen niin vastaus oli: "Isi ei osaa tehdä spagettia niinku sää!". No. .. jos mä teen pakkaseen sitä spagettia ja iskä lämmittää? - kelpasi vastaukseksi. Kun iskä tuli kotiin sanoin että täällä on kritisoitu sun kokkailua... :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Mahtavia pieniä totuuden torvia :D

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Voi tuota lapsen ajatuksenjuoksua :)

Kerroin tän mun miehelle ja sillä tuli heti mieleen se Putouksen sketsi jossa isi vietiin lopetettavaksi kun se oli allerginen perheen koiralle :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha! Taisinpa nähdä sen itsekin :D Onneksi mun allergiani on pysynyt Eppu-koiran suhteen kurissa jo lähes 15 vuotta!

Mammanen (Ei varmistettu)

Voi toista. Mun 3 vuotta 7kk poika kysyi multa että "äiti otettasko vauva?" Totesin että niitä vauvoja ei ihan tuosta vaan oteta ja että onhan sulla jo pikkusisko. "Haluan uuden ja paremman". Oli vastaus.

Tommi K
Isyyspakkaus

Oh dear. Saa nähdä mitä mieltä tyttö on pikkuveljestään sitten, kun hän ymmärtää, että veli viekin paljon huomiota, tuottaa vielä enemmän melua ja sotkee kaikki paikat...

Tasaraita

Aika paha!

Meilläkin on kissoille allerginen isi. ;) Poika alkoi noin vuosi sitten, eli suunnilleen teidän tytön iässä puhua kuinka hän haluaisi kissan. Mies totesi heti, että ei onnistu, hän on allerginen.

Meillä on kaksi koiraa, joten karvaisia eläimiä kotoa jo löytyy, mutta jostain syntyi tämä haave kissasta. Puhuu edelleen aika ajoin tästä ja kyselee josko voitaisi kuitenkin kokeilla jos isi ei vaikka olisikaan allerginen. Oli myös pistänyt merkille, että isi on kylässä kyllä pystynyt hyvin olemaan vaikka siellä onkin kissoja ollut.

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä menee vielä ihan hyvin läpi, että "sitten aikuisena voit ottaa kissan omaan kotiisi". Ei vielä ymmärrä, miten pitkä aika sihen on ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse oon kuulemma lapsena ehdottanut että meidän äiti voisi muuttaa toiseen kotiin ni meille voidaan ottaa koira. Äiti oli vastannut, että hän tulisi surulliseksi kun ei asuis meidän kanssa, johon olin sitten vastannut lupaamalla käydä ainakin kerran viikossa kylässä.

Mistähän se johtuu, että isolla osalla lapsista tulee jossain vaiheessa tää lemmikkivaihe?

Tommi K
Isyyspakkaus

:D :D :D Huomaavaista :)

Meillä tuosta kissasta haaveillaan varmaan siksi, että koiramme on vieläkin vähän epäluuloinen lapsen suhteen, eikä ole oikein sellainen paijattava ja rapsuteltava. Ja mummilan kissanpoikasia on saanut pitää sylissä, ja ovathan ne aika söpöjä silloin ihan pienenä. 

Rappeli (Ei varmistettu)

Haha :D Voi isi-parkaa. No, pienenä manguin jatkuvasti koiraa. Multa oli joskus neljä-viis-vuotiaana kysytty, kumman ottaisin jos saisin valita vain yhden: isän vai koiran. Ei tarvinnut edes miettiä, koira tietysti! (Toistaalta, aika julmaa kysyä lapselta tollasta..)

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo, kannattaa olla varovainen, kun kysyy lapselta jotain, johon ei ole täysin rehellistä vastausta :) 

anukoo (Ei varmistettu)

Nauroin ääneen :D:D Kiitos tästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Naapurin lapset olivat todella kateellisia siitä että meillä oli kissa ja koira, heidän isänsä oli kaikille karvaisille otuksille allerginen. Lapset keksivätkin että pihalle voidaan rakentaa koirankoppi ja isä voi muuttaa sinne!

Kommentoi