Ja sitten lapseni sanoi, että... #5

Isyyspakkaus

Palaamme mummilasta kotiin, ja lattia on täynnä purkamattomia kasseja. Tyttö kurkkii kiinnostuneena kasseihin, ja näkee pian jotain vastustamatonta.

"Mikä se on?"

hän kysyy ja osoittaa kassista pilkottavaa keltaista akkukäyttöistä ruuvinväännintä.

"Se on porakone", hänen äitinsä vastaa.

"Se on ihana! Sitten kun on iso, sitten voi käyttää."

Neiti 2,4 v

Enpä nähnyt tämän tulevan :D

Kommentit

Tilia kirjautumatta (Ei varmistettu)

Vinkkinä joulupukille: näitä akkuporakoneruuvinvääntimiä löytyy leluosastolta patteriversioina. Pyörivät molempiin suuntiin ja kahdella eri nopeudella. Ja sirkkeleitä ja moottorisahojakin...

Tommi K
Isyyspakkaus

Ou nou. Vinkki joulupukille: emme tarvitse juuri nyt yhtään lelua lisää ja jokaisesta uudesta tavarasta tähän talouteen tulee neuvotella allekirjoittaneen kanssa. :D

Molemmat löytyy (Ei varmistettu)

Kyllä joka tytöllä oma pora täytyy olla! (Ja pojalla leikkikeittiö.)

Sisi- (Ei varmistettu)

Hehe, hyvin on sisäistetty, minkä näköiset vempeleet on vain aikuisia varten! Tai sitten tulevaisuuden remppareetta löysi juuri kutsumuksensa.

Aika hieno oppikirjaesimerkki anglismista muuten lopussa, "Didn't see that coming"! :) Kielitieteilijä kiittää ja aprikoi, oliko tarkoituksellinen?

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, taitaa olla homma lapsella veressä :) Hänelle on kyllä kieltämättä aika monta kertaa sanottu, että jokin esine on isin ja että siihen saa koskea sitten kun on isompi.

Ja kyllä, kyseessä oli juurikin tuo kyseinen anglismi, ja mietin jopa pitkään, miten se kääntyisi parhaiten :)

Ei kannata hommata paristokäyttöisiä työvälineitä, eivät kestä ja ne patterit on koko ajan loppu (mulla oli kaksi pientä remppaajaa). Oikeat koneet käteen, ne on tehty työntekoon, kestävät käyttöä ja lapsi osaa sitten isompanakin hurauttaa ruuvin seinään.

Tommi K
Isyyspakkaus

...no katsellaan sitä vaikka vuoden päästä - mökillä. 

LinneG (Ei varmistettu)

I love it! Kiitos tämän päivän piristyksestä - ja tutulta kuulostavan lausunnon raportoimisesta. Samantyyppisiä "ihana porakone/roska-auto/silitysrauta"-lausuntoja antaa meillä kahdella kielellä neiti 2 v 9 kk.

Kommentoi