Jännittäviä kirjauutisia!

Isyyspakkaus

Vieläkö muistat Gastronaatin, Rouvan keittokirjan kahden ja puolen vuoden takaa? Minulla on suuri ilo ja kunnia kertoa, että kirja saa jatkoa syksyllä 2017, kun Gastronaatti 2 ilmestyy kauppoihin!

Kirjan teksteistä ja resepteistä vastaa Rouva Satu Koivisto ja ruoat olen kuvannut ihan ite! Ja täytyy sanoa, että omasta mielestäni kuvat ovat vielä parempia kuin viimeksi. Niin, lähes kaikki kuvathan on jo otettu, sillä aloitimme kirjan kuvaukset tasan vuosi sitten.

Kesäkeitto, eräs Gastronaatti 2:n ruoista

Kirjan kustantaa No Tofu Publishing, ja on mahtavaa saada työskennellä niin innostuneiden ja inspiroivien ihmisten kuin Hanna Gullichsenin ja Joonas Laurilan kanssa tässä projektissa!

Gastronaatti 2 on toistaiseksi vielä kirjan työnimi, ja paljastamme kirja lopullisen nimen, kun se on sovittu.

Lisää kirjasta, sen tekemisestä ja resepteistä on luvassa kevään ja kesän aikana. Pysyhän kuulolla! En malta odottaa, että pääsen kertomaan lisää!

Kommentit

Mallaspulla (Ei varmistettu) http://mallaspulla.blogspot.fi

Oi, onnittelut! Ensimmäinen kirjanne on ollut ihan mahtava ja todella inspiroiva monelta kantilta. Hyviä reseptejä, mutta ennen kaikkea maanläheisiä ajatuksia ja viisaita ajatuksia. Ja tyylikkäitä kuvia :) Jään innolla odottamaan syksyä ja uutta kirjaa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiva kuulla, kiitos paljon! Olemme itsekin kovin innoissamme! 

jaanaca (Ei varmistettu)

Ihanaa!
Ihastuin Gastronaattiin heti. Nimittäin kun aloin lukemaan kirjaa tuli ensimmäisenä raparperiohjeet. Ja toisena mustikka. Molemmat suosikkejani. Olin aivan onnessani:)

Tommi K
Isyyspakkaus

Toivottavasti onnistumme toisessa kirjassa yhtä hyvin!

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Vauuu, onnea! Tämä menee heti ostoslistalle. Gastronaatti ykkönen on jo hyllyssä ja usein käytössä! :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Jeee! Vielä pitää odottaa hetkinen :)

Toimitus
Toimitus

Upeaa ja onnea! Odotamme innolla :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, niin on! Ja niin mekin!

Kommentoi