Jättiläinen Antero Vipunen

Isyyspakkaus

Tytön huoneessa on istuskellut jo kohta kolme vuotta jättimäinen nalle. Nimeä se ei ole koskaan saanut, vaikka olen pyytänyt tyttöä keksimään sellaisen.

Eräänä päivänä hän kuitenkin tokaisi päiväunille lähtiessään, että menee tähän sängylle Antero Vipusen viereen.

Ai että kenen?

Jättiläinen Antero Vipunen on tuttu sekä Kalevalasta että Mauri Kunnaksen Koirien Kalevalasta, joka on ollut meillä suuri hitti. Tarina Väinämöisen matkasta jättiläisen vatsaan ja takaisin on luettu jo useamman kymmenen kertaa.

Onhan tuossa kieltämättä yhdennäköisyyttä, ja nallen kokokin on tytön näkökulmasta jättimäinen.

Siihen Antero Vipusen kainaloon tyttö haluaa käydä viikonloppuisin päiväunille.

"Ihana Antero Vipunen. Se on minun lempikaveri", hän sanoo.

Kommentit

Mulla on Jättipupu ollut pikkulapsesta saakka ja nyt hiihtolomalla Lapissa nukun sen kainalossa. Se tarvisi  kyllä hieman lisätäytteitä :)

Uraäidin Ruuhkavuodet (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/blogi/uraaidinruuhkavuodet/

Jännää, kuinka jättinallet vetoavat eri-ikäisiin lapsiin <3 Toimme esikoiselle 8 vuotta sitten Tallinnasta tuliaisiksi valkoisen jättinallen, joka sittemmin sai nimeksi Emmi-nalle. Se on edelleen vakiasukas hänen sängyssään =) Pari vuotta sitten taas, kun sain lelujensiivouspuuskan, myimme kirpputorilla ison määrän pehmoleluja. Ehdin jo iloita, kuinka paljon tilaa tuli lastenhuoneeseen, kunnes näin mitä lapset olivat ostaneet omilla rahoillaan: noin metrin mittaisen apinan! :-o

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Hellyyttävä tuo viimeinen kuva. :) On varmasti turvallista nukkua vieressä kun ei tarvitse pelätä sängystä putoamista.

LottaA (Ei varmistettu)

Tytön sitaatit teksteissä ovat AIVAN IHANIA, tuovat ihan oman lisänsä tekstien maailmaan! Ihana Neiti!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Niitä pitäisi kirjoittaa enemmänkin muistiin, mutta tilanteet menevät niin nopeasti ohi ja ennen kuin on taas koneella, ne unohtuvat. Tyttö on kyllä tosi hauska tyyppi ja kova puhumaan. Ja myös laulamaan! Uusin juttu ovat itse sanoitetut laulut, sekä itse keksitty kieli, jota käytetään myös laulujen sanoissa :D

Kommentoi