Jo riittää

Isyyspakkaus

Ihan vaan sitä, että alkaa jo kyllästyttämään tämä sairastelukierre. Joku meistä kolmesta kun tuntuu olevan kipeänä joka toinen viikko. Nyt on tytön vuoro, ja hänellä on kuumetta kolmatta päivää.

(Kyllä, kuvassa hänellä on käsissään liukuestesukat. Ei ole kuitenkaan vielä alkanut kävellä käsillään.)

Mutta voitaisiinko siis nyt sopia, että sairastelukierre loppuu tähän ja voidaan palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseen? Ehkä maaliskuu on jo parempi.

Kommentit

MirvaK

Paranemisia tytölle!

Meillä taitaa olla nyt toinen vuosi ettei tässä vaiheessa ole jo vakuutusten omavastuut täynnä. Ja ensimmäistä kertaa lasten lääkkeet menivät vanhoiksi. No, juuri nyt esikoinen on kipeänä.

Pienen sairastelu on kurjaa. Meillä tyttö sairasteli koko ensimmäisen tarhatalven - se on kai yleistä. Ja kantoi taudit aina kotiin, siten että oltiin vuorotellen milloin missäkin taudissa. Toinen tarhavuosi on ollut paljon helpompi. Nenä tietty vuotaa syyskuusta huhtikuuhun, mutta se on perusolotila.

Mindeka
Ma-material Girl

Valitettavasti ymmärrän täysin mistä puhut...
Paranemisia ja tsemppiä. Kyllä tää tosiaan alkaa jo riittämään, kun kolmatta kuukautta täälläkin sairastellaan :D

Miia. (Ei varmistettu)

Syöttekö d-vitamiiniä minkä verran? Itse syömme reilusti yli suositusten eikä kukaan perheessä ole viime vuosina ollut kipeänä. Muutkin joiden tiedän ottavan d:tä reilummin ovat olleet täysin terveitä. D-vitamiini terveys vaikutuksista löytyy paljon tietoa googlettamalla. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös niin aikuiset kuin lapset on tämän talven pistelleet D-vitamiinia nassuun 20-40 mikrogrammaa päivittäin ja olemme olleet koko talven terveitä. Tosin emme yleensäkään paljoa sairastele, mutta nyt on vältetty jopa perusjutut kuten vuotavat nenät.

jeb (Ei varmistettu)

Totta, D-vitamiinia kannattaa aikuisten syödä vähintään 50 mikrogrammaa per vuorokausi & lastenkin vähintään 20 - painosta riippuen toki enemmän (vain vauvaikäisille riittää se suositeltu 10 mcg). Parantaa vastustuskykyä ja sitten on niitä kymmeniä muitakin terveysvaikutuksia, mihin ei normaalilla suomalaisella suositusannoksella siis päästä.

MUTTA vaikka D-vitamiinia ottaisi reilusti, niin eihän se mitään takaa. :/
Esim. meillä 1v tyttö (joka saa D:tä suosituksia enemmän) ei ole edes päiväkodissa ja on silti jo toista kertaa tänä talvena kipeänä - joskin vain pieniä nuhia ollut ilman kuumetta. Noh, pari nuhaa nyt on toki aika vähän lapselle.

inf.rokote (Ei varmistettu)

Oletteko ottaneet influenssa rokotuksen?
nyt alkanut esiintymään !
Yleensä kun sen sairastaa niin seur.vuodesta sen kiltisti ottaa!

ine (Ei varmistettu)

Huh, i feel you. Meillä ei ole ollut ehjää viikkoa sitten marraskuun. Ja saas nähdä millon tulee olemaankaan. Meillä mykoplasmaa ja voin sanoa, että on kertakaikkisen ikävä tauti kun ei millään lähde ja jatkuvasti flunssaa ja keuhkoputkien tulehdusta....

Kommentoi